Huiswerkbegeleiding Onderbouw - Aeres Emmeloord - OnlineHuiswerkklas.nl

Huiswerkbegeleiding Onderbouw – Aeres Emmeloord

Huiswerkbegeleiding

Het Aeres VMBO Emmeloord wil een aantal leerlingen de mogelijkheid bieden om extra hulp te krijgen bij het maken van huiswerk, eventuele leerachterstanden in te halen, of zich beter voor te bereiden op toetsmomenten.

Om dit doel te bereiken is Het Aeres VMBO Emmeloord in december een samenwerking aangegaan met de organisatie OnlineHuiswerkklas.nl. Leerlingen die zich inschrijven hebben de mogelijkheid om dit schooljaar vier uur huiswerkbegeleiding per week te volgen. Daarnaast volgen deelnemers iedere week een individueel plangesprek (15 minuten).

Het Aeres VMBO Emmeloord heeft besloten dat vanaf week 13 (maandag 28 maart) ook een aantal onderbouwleerlingen kunnen deelnemen aan het project. Deelname aan het project is kosteloos. Aanmelden kan tot en met woensdag 23 maart.

Iedere woensdagmiddag: plangesprek (15 minuten)

Iedere woensdagmiddag vindt op een vast tijdsstip het wekelijkse plangesprek plaats met je persoonlijke studiecoach (individueel). Dit is een online gesprek (via video). Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Ik kan niet op woensdagmiddag. Kan ik alsnog deelnemen aan het project?

Wij raden alle deelnemers aan om het wekelijkse plangesprek te volgen. Echter: als het écht niet uitkomt, is het ook mogelijk om alleen deel te nemen aan de begeleidingsuren, en het wekelijkse plangesprek niet te volgen.

Zondag t/m donderdag: huiswerkbegeleiding

De begeleidingsuren zijn interactief en vinden plaats in kleine groepjes van maximaal zes leerlingen. De begeleider houdt toezicht, controleert regelmatig de voortgang en is direct beschikbaar bij vragen. Deelnemers plannen de begeleidingsuren zelf in. Zo kan ervoor gekozen worden om de uren te verspreiden over meerdere dagen.

Hoe kan ik mij aanmelden? 

Je kunt je tot en met woensdag 23 maart aanmelden via onderstaand formulier. Op donderdag 24 maart word je uitgenodigd voor jouw eerste kennismakingsgesprek. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op zaterdag 26 maart. De begeleiding start in de week van maandag 28 maart.

Hoe kan ik mij afmelden? 

De begeleiding loopt in principe door tot het einde van het schooljaar. Leerlingen die deelnemen aan het project kunnen besluiten om de samenwerking tussentijds op te zeggen. Na opzegging loopt de begeleiding nog twee weekjes door (excl. vakanties).

Loopt de begeleiding in de vakantie door? 

In de officiële meivakantie (week 18) vindt géén begeleiding plaats.

Stap 1.

Je wilt je extra inzetten om dit jaar succesvol af te ronden

Stap 2.

Je meldt je aan voor huiswerkbegeleiding op deze pagina

Stap 3.

Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek

Stap 4.

Je volgt wekelijks vier uur huiswerkbegeleiding tot het einde van het schooljaar

Aanmelden

-De inschrijving is gesloten-

Er is mogelijkheid tot na-inschrijven. Neem hiervoor contact op met dhr. H. van Hooft. 

Informatie

Whatsapp: 06 811 67 255
Tel: 085 877 1234
E-mail: info@onlinehuiswerkklas.nl