Bijles Wiskunde - OnlineHuiswerkklas.nl

Bijles Wiskunde

Heb jij moeite met het vak wiskunde en extra bijles nodig? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl! Wij bieden één op één bijlessen wiskunde aan via een live-video verbinding.

Hoe gaan de bijlessen in zijn werk?

Omdat OnlineHuiswerkklas.nl leerlingen zelf verantwoordelijk houdt voor hun studievoortgang vragen wij leerlingen om twee dagen vóór iedere bijles alle vragen en relevante lesstof aan te leveren. Pas als alle informatie juist is ontvangen kan de bijles doorgaan. Dit heeft als doel om leerlingen te motiveren om de stof goed te bestuderen voordat onze bijlesdocent wordt ingeschakeld.

Zodra de bijles plaatsvindt logt de leerling online in via onze professionele videosoftware. De software biedt zowel docent als leerling tal van mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis. Zo bestaan er de mogelijkheden om samen te werken in een gedeeld document, voorbeeldtoetsen te maken, een whiteboard te starten en schermen te delen. Daarnaast zijn wij altijd in staat om een waardevol naslagwerk te creëren: een leerling kan later terugkijken wat er is uitgelegd.

Docenten

Guus Smit

Guus is een Masterstudent econometrie en heeft een Bachelorsdiploma Theoretische Natuurkunde (WO). Hij heeft daarnaast veel ervaring met bijles geven: de afgelopen drie jaar is hij actief geweest als bijlesdocent voor middelbare scholieren in de omgeving Groningen.

Berend Tillema

Berend heeft zowel geneeskunde als scheikunde gestudeerd. Hij heeft veel praktijkervaring (onderzoek doen in laboratoria) en heeft een wetenschappelijke publicatie op zijn naam staan.

Dr. Ing. Sjoert Fleurke

Sjoert is gepromoveerd in de wiskunde en heeft verschillende publicaties op zijn naam staan m.b.t. onderzoek in de kansrekening. Naast Sjoert’s academische loopbaan heeft hij steeds in het (wetenschappelijk) onderwijs bijlessen en cursussen gegeven.

Jelmer van Zeijl

Jelmer is een Masterstudent technische natuurkunde en heeft een Bachelor diploma Theoretische Natuurkunde (WO). Hij heeft daarnaast veel ervaring met bijles geven: de afgelopen drie jaar is hij actief geweest als bijlesdocent en heeft hij meerdere eindexamentrainingen gegeven.

Kosten

Onze bijlessen duren altijd 75 minuten en zijn los te reserveren voor €25. Alleen leerlingen die een abonnement hebben bij OnlineHuiswerkklas.nl hebben de mogelijkheid om de bijlessen te reserveren. Dit heeft een reden: onze leerlingen kunnen goed overweg met onze software en zijn bekend met onze werkwijze.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl krijgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement van 4 of 12 weken bij OnlineHuiswerkklas.nl afsluiten.

Proefweek starten