Jacob van Liesveldt - OnlineHuiswerkklas.nl

Jacob van Liesveldt

Zit jij op het Penta College: Jacob van Liesveldt in Hellevoetsluis? Start dan via deze pagina een gratis proefweek online huiswerkbegeleiding!

Hoe werkt OnlineHuiswerkklas.nl?

Op zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er zes of acht uur huiswerkbegeleiding ingepland. Leerlingen kunnen huiswerkbegeleiding inplannen op zondag tot en met donderdag tussen 16:00 en 18:00 én tussen 19:00 en 21:00.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

Nadat je bent ingelogd kun je op je zien op welk tijdstip je wordt verwacht, welke docent je krijgt en aan welk vak of vakken aandacht zal worden besteed. Vanuit je persoonlijke dashboard kom je met één klik in onze huiswerkklas. Zodra je in het videogesprek komt bespreek je samen met de docent een plan van aanpak. De docent houdt hierna toezicht, geeft waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar als je een vraag hebt.

Klik hier om in een nieuw venster meer te lezen over onze methode.*

*Let op, als je gebruik wil maken van de gratis proefweek via jouw school dien je terug te keren naar deze pagina om je aan te melden

Gratis proefweek scholieren Jacob van Liesveldt

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden!