Docenten - OnlineHuiswerkklas.nl

Docenten

Docenten

Michiel van Gorp, MA
Docent, Oprichter
MA Political Economy, Rijksuniversiteit Groningen

“Sinds mijn afstuderen in 2017 zet ik mij fulltime in als docent voor OnlineHuiswerkklas.nl. Daarnaast ben ik samen met Jolanda het aanspreekpunt voor andere docenten, leerlingen en ouders.”

Jolanda Smeets, Msc
Docente, coach
Msc. Opvoedingsondersteuning, Universiteit van Amsterdam, Bsc. Pabo, Marnix Academie Utrecht

”Ik zet ik mij vooral in voor de jongere leerlingen die begeleiding bij ons volgen. Ik vind het leuk om deze kinderen te helpen met planning, structuur en leermethodes.”

Bart Looijen, Bsc
Docent
Bsc Wiskunde, Msc Econometrie, Rijksuniversiteit Groningen

”In het verleden heb ik veel examentrainingen gegeven. De vaardigheden die ik in die periode heb ontwikkeld sluiten goed aan op mijn werk voor OnlineHuiswerkklas.nl.”

Luca van der Leeden
Docente
Bsc. Biologie & Educatieve Minor, Universiteit van Utrecht

”Naast mijn opleiding tot biologiedocente werk ik met veel plezier voor OnlineHuiswerkklas.nl. Ik vind het erg leuk om de juiste leertechnieken over te brengen op onze leerlingen.”

Jelmer Seinen
Docent, coach
Bsc. Technische Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen

”Voor mijn studie volg ik allerlei technische vakken. Die kennis zet ik graag in tijdens mijn werk voor OnlineHuiswerkklas.nl.”

Hidde Keetels, Bsc
Docent, coach
Bsc. Bedrijfskunde, Msc. Msc Technology Operations Managemen, Rijksuniversiteit Groningen

”Ik heb vorig schooljaarjaar examentrainingen economie verzorgd (online). Door deze ervaring ben ik online lesgeven erg leuk gaan vinden.”

Jelte Bottema
Docent
Bsc. Natuurkunde, PreMsc. Econometrie, Rijksuniversiteit Groningen

”Tijdens mijn werk voor OnlineHuiswerkklas.nl zie ik met name bovenbouwleerlingen die moeite hebben met natuurkunde of wiskunde.”

Rosa Passchier, Bsc
Docente, Coach
Bsc. Rechtsgeleerdheid, Masterstudente Strafrecht, Rijksuniversiteit Groningen

”Ik ben de enige rechtenstudent in ons team. Ik vind het leuk om leerlingen te helpen met het vak Nederlandse taal en het maken van goede samenvattingen.”

Yvette Verberne, Bsc
Docente
Bsc. communicatiewetenschappen, Masterstudente Marketing, Vrije Universiteit van Amsterdam.

”In het verleden heb ik voor een andere organisatie huiswerkbegeleiding gegeven in een fysiek klaslokaal. Die ervaring komt mij in de Online Huiswerkklas goed van pas!”

Wouter Diebels
Docent
Bsc. Technische Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen

”Ik excelleer in bèta-vakken, zoals wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Het is leuk dat ik die kennis tijdens mijn werk voor OnlineHuiswerkklas.nl kan toepassen.”

Stella Weber
Docente
International Communication - Hanze University of Applied Sciences (HBO)

”Ik begeleid met name leerlingen die moeite hebben met talen. Omdat ik Duitstalig ben opgevoed kan ik leerlingen die moeite hebben met de Duitse taal extra goed ondersteunen!”

Cars Brand
Docent
Bsc. Technologiemanagement, PreMsc. Technische Bedrijfskunde, Rijkskuniversiteit Groningen

”Tijdens mijn werk begeleid ik vooral leerlingen die moeite hebben met bèta-vakken zoals wiskunde, natuurkunde en scheikunde.”

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle reacties lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor 6 of 8 uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten