Docenten - OnlineHuiswerkklas.nl

Docenten

Docenten

Michiel van Gorp, MA
Eigenaar, algemeen manager
MA Political Economy, Rijksuniversiteit Groningen

“Ik heb OnlineHuiswerkklas.nl in 2017 opgericht. Mijn belangrijskte taak binnen de organisatie is het continu optimaliseren van de kwaliteit van onze onderwijsdienst.”

Jolanda Smeets, Msc
Manager leerlingtrajecten
Msc. Opvoedingsondersteuning, Universiteit van Amsterdam, Bsc. Pabo, Marnix Academie Utrecht

”Naast het geven van huiswerkbegeleiding stuur ik ook een aantal collega’s aan. Daarnaast ben ik een aanspreekpunt voor ouders van leerlingen.”

Sofieke Nout, MA
Manager leerlingtrajecten
Master of Arts (MA), Linguistics of European Languages, Universiteit van Amsterdam.

”Samen met Jolanda en Michiel zit ik in het management. Ik haal veel energie uit het lesgeven zelf, maar ook uit het succesvol organiseren van onze huiswerkbegeleiding.”

Bart Looijen, Bsc
Docent
Bsc Wiskunde, Msc Econometrie, Rijksuniversiteit Groningen

”In het verleden heb ik veel examentrainingen gegeven. De vaardigheden die ik in die periode heb ontwikkeld sluiten goed aan op mijn werk voor OnlineHuiswerkklas.nl.”

Jelmer Seinen
Docent, coach
Bsc. Technische Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen

”Voor mijn studie volg ik allerlei technische vakken. Die kennis zet ik graag in tijdens mijn werk voor OnlineHuiswerkklas.nl.”

Hidde Keetels, Bsc
Docent, coach
Bsc. Bedrijfskunde, Msc. Msc Technology Operations Managemen, Rijksuniversiteit Groningen

”Ik heb vorig jaar examentrainingen economie verzorgd (online). Door deze ervaring ben ik online lesgeven erg leuk gaan vinden.”

Jelte Bottema
Docent
Bsc. Natuurkunde, PreMsc. Econometrie, Rijksuniversiteit Groningen

”Tijdens mijn werk voor OnlineHuiswerkklas.nl zie ik met name bovenbouwleerlingen die moeite hebben met natuurkunde of wiskunde.”

Rosa Passchier, Bsc
Docent, Coach
Bsc. Rechtsgeleerdheid, Masterstudente Strafrecht, Rijksuniversiteit Groningen

”Milou en ik zijn de enige rechtenstudenten in ons team. Ik vind het leuk om leerlingen te helpen met het vak Nederlandse taal en het maken van goede samenvattingen.”

Yvette Verberne, Bsc
Docent
Bsc. communicatiewetenschappen, Masterstudente Marketing, Vrije Universiteit van Amsterdam.

”In het verleden heb ik voor een andere organisatie huiswerkbegeleiding gegeven in een fysiek klaslokaal. Die ervaring komt mij in de Online Huiswerkklas goed van pas!”

Wouter Diebels
Docent
Bsc. Technische Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen

”Ik excelleer in bèta-vakken, zoals wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Het is leuk dat ik die kennis tijdens mijn werk voor OnlineHuiswerkklas.nl kan toepassen.”

Stella Weber
Docent
Bsc. International Communication, Hanze University of Applied Sciences

”Ik begeleid met name leerlingen die moeite hebben met talen. Omdat ik Duitstalig ben opgevoed kan ik leerlingen die moeite hebben met de Duitse taal extra goed ondersteunen!”

Cars Brand
Docent
Bsc. Technologiemanagement, PreMsc. Technische Bedrijfskunde, Rijkskuniversiteit Groningen

”Tijdens mijn werk begeleid ik vooral leerlingen die moeite hebben met bèta-vakken zoals wiskunde, natuurkunde en scheikunde.”

Nelle Zevenbergen
Docent
Bsc. Biologie, Rijksuniversiteit Groningen

”Naast het geven van klassikale begeleiding geef ik ook individuele bijlessen biologie en scheikunde. Ik vind die vakken erg leuk!”

Milou van den Aker, Bsc
Docent
Msc. Fiscaal Recht, Universiteit van Leiden

”Dankzij mijn studie kan ik onze leerlingen goede tips geven over de juiste leermethodes. Daarnaast spreek ik Spaans, dat komt soms goed van pas!”

Lois Heemsbergen, Bsc
Docent
Msc. Marketing, Rijksuniversiteit Groningen

”Tijdens mijn werk voor OnlineHuiswerkklas.nl begeleid ik met name leerlingen uit de eerste leerjaren. In het verleden heb ik als oppas vaker kinderen geholpen met het maken van huiswerk.”

Dani Driessen
Docent
Bsc. International Business, Rijksuniversiteit Groningen

”Ik heb veel ervaring in het geven van individuele uitleg in de vakken wiskunde, bedrijfseconomie en economie. Onze online omgeving leent zich daar uitstekend voor!”

Merel Jager
Docent
Bsc. Biologie, Rijksuniversiteit Groningen

”Naast mijn werk voor OnlineHuiswerkklas.nl ben ik als parttime docente ook werkzaam in het laboratorium van de Universiteit. Ik vind met name biologie en scheikunde interessant.”

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle reacties lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor 6 of 8 uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten