Vacature: Salesmedewerker - OnlineHuiswerkklas.nl

Vacature: Salesmedewerker

3 mei 2021
Michiel van Gorp, MA

Nieuwsoverzicht

Op zoek naar een uitdagende, commerciële bijbaan? 

OnlineHuiswerkklas.nl heeft als doel om verder te groeien. Hiervoor zoeken wij versterking!

  • Werk 4 à 8 uur per week
  • Bepaal zelf de momenten waarop je werkt
  • Bepaal zelf vanaf welke locatie je werkt
  • Salaris: €11,88/uur

Wat worden je werkzaamheden?

Sinds het schooljaar 2020-2021 bieden wij een nieuwe onderwijsdienst aan, zogenaamde Online Plusuren. Wij geloven dat ons Plusuren-concept de meest effectieve en efficiënte manier is om vakdocenten te ondersteunen. Lees op deze pagina meer over ons nieuwe aanbod.

Op dit moment nemen twee scholen Plusuren bij ons af. Zij zijn zeer tevreden met onze dienstverlening. Wij willen het aantal samenwerkingen met middelbare scholen uitbreiden. Om dit doel te bereiken hebben wij een uitgebreide salesstrategie uitgewerkt. Voor de uitvoering van deze strategie zijn wij op zoek naar versterking.

Het is jouw taak om geïnteresseerden te vinden, te benaderen en in te plannen voor een vrijblijvende online demonstratie. De online demonstratie wordt verzorgd door jouw manager. Je werkt 4 à 8 uur per week en mag wekelijks zelf bepalen op welke momenten je aan de slag gaat. Je bepaalt ook telkens zelf vanaf welke locatie je werkt. De organisatie voorziet in een werktelefoon- en laptop.

Samen met jouw manager vorm je een team. Je hebt wekelijks een overlegmoment waarin de salesstrategie wordt besproken. Je richt je vooral op het uitvoeren van ons salesplan, maar denkt ook mee in het bepalen van de juiste strategie.

Jouw profiel

Enerzijds bezit je eigenschappen die typisch passen bij een salesfunctie, zoals sterke communicatieve vaardigheden en veel doorzettingsvermogen. Anderzijds bezit je ook eigenschappen die passen bij een representatieve rol: je bent betrouwbaar, attent en geduldig.

Interesse of vragen?

Stuur even een appje naar Michiel van Gorp op +31 6 811 67 255 voor het afstemmen van een informele belafspraak. Na het telefoongesprek nodigt Michiel jou eventueel uit voor een  sollicitatiegesprek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor 4, 5, 6, 7 of 8 uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten