Huiswerkbegeleiding - Stichting IMC de Weekendschool - Online Huiswerkklas

Huiswerkbegeleiding – Stichting IMC de Weekendschool

Samenwerking OnlineHuiswerkklas.nl en Stichting IMC de Weekendschool

Stichting IMC helpt OnlineHuiswerkklas.nl bij het verwezenlijken van de sociale doelen. Leerlingen die worden geselecteerd krijgen de mogelijkheid om op kosten van OnlineHuiswerkklas.nl extra hulp te krijgen bij het maken van huiswerk, eventuele leerachterstanden in te halen, en zich beter voor te bereiden op toetsmomenten. Dankzij de samenwerking met Stichting IMC de Weekendschool draagt OnlineHuiswerkklas.nl actief bij aan het tegengaan van kansenongelijkheid.

Leerlingen die deelnemen via het Sociale Programma hebben recht op zes uur huiswerkbegeleiding per week. Daarnaast volgen zij iedere week een individueel Plangesprek. De begeleiding loopt in principe door tot de kerstvakantie van het schooljaar 2024-2025. Daarna starten een aantal nieuwe leerlingen via het sociale project.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Voordat je je aanmeldt, heb je nadrukkelijke toestemming nodig van Merel Smit of Leila Uçar. Zodra je toestemming hebt, kun je je kosteloos aanmelden via het formulier onderaan deze pagina.

Loopt de begeleiding in de vakantie door?

In de week voor officiële meivakantie (week 17) vindt géén begeleiding plaats. In de de krokusvakantie (week 9) en in de officiële meivakantie (week 18) loopt de begeleiding wel door.

Stap 1.

Je hebt toestemming van Merel Smit of of Leila Uçar om je aan te melden

Stap 2.

Je meldt je aan voor huiswerkbegeleiding op deze pagina.

Stap 3.

Je volgt een online instructievideo over hoe de begeleiding werkt

Stap 4.

Je volgt wekelijks zes uur huiswerkbegeleiding tot de kerstvakantie

Inschrijving

Let op: je kunt je alléén inschrijven met toestemming van Merel Smit of Leila Uçar.

  • Leerlingen die deelnemen aan het project volgen zes uur begeleiding per week - en bepalen zelf op welke momenten zij de begeleiding volgen. Denk even goed na over jouw ideale weekplanning, en vink daarna hieronder precies zes hokjes aan.

    Kan ik mijn weekplanning later nog wijzigen?

    Deelnemers kunnen ons altijd verzoeken om begeleidingsuren te verzetten. Echter: we passen het rooster van diezelfde week niet aan. Een verzoek om een begeleidingsuur te verzetten zal in alle gevallen vanaf de eerstvolgende week ingaan.

  • In je persoonlijke omgeving heb je iedere week de mogelijkheid om je begeleidingsuren in te plannen. Naast de begeleidingsuren volg je wekelijks een individueel Plangesprek (15 minuten). Dat gesprek plan je niet zelf in: wij verzorgen de planning hiervoor. Op welke middagen ben jij beschikbaar? Dan houden we daar rekening mee!

Informatie

Whatsapp: +31 6 87820570
Tel: 085 877 1234
E-mail: info@onlinehuiswerkklas.nl