Docenten - OnlineHuiswerkklas.nl

Docenten

Het management van OnlineHuiswerkklas.nl bestaat uit WO-afgestudeerde professionals. Zij worden in hun werk ondersteund door een aantal enthousiaste student-docenten. Lees meer over de structuur van onze organisatie onderaan deze pagina.

Docenten

Michiel van Gorp, MA
Directeur
MA Political Economy, Rijksuniversiteit Groningen

“Ik heb OnlineHuiswerkklas.nl in 2017 opgericht. Mijn belangrijskte taak binnen de organisatie is het continu optimaliseren van de kwaliteit van onze onderwijsdienst.”

Inge Bouwmeester BSc
Manager Leerlingtrajecten
Academische Pabo - Universiteit Leiden

”Het leukste van lesgeven vind ik dat je echt iets ‘ziet’ gebeuren bij een leerling als hij of zij wat nieuws leert. Zeker de verwondering en nieuwsgierigheid die hierbij horen, daar doe ik het voor!”

Jolanda Smeets, Msc
Manager leerlingtrajecten
Msc. Opvoedingsondersteuning, Universiteit van Amsterdam, Bsc. Pabo, Marnix Academie Utrecht

”Naast het geven van huiswerkbegeleiding stuur ik ook een aantal collega’s aan. Daarnaast ben ik een aanspreekpunt voor ouders van leerlingen.”

Sofieke Nout, MA
Manager leerlingtrajecten
Master of Arts (MA), Linguistics of European Languages, Universiteit van Amsterdam.

”Samen met Jolanda en Michiel zit ik in het management. Ik haal veel energie uit het lesgeven zelf, maar ook uit het succesvol organiseren van onze huiswerkbegeleiding.”

Arend Drost MSc.
Manager Leerlingtrajecten
MSc International Financial Economics, Universiteit van Utrecht

‘‘Leerlingen stimuleren eruit te halen wat in ze zit. Daar doe ik het voor. Als dat lukt geeft me dat erg veel voldoening.’’

Cars Brand
Docent
Bsc. Technologiemanagement, PreMsc. Technische Bedrijfskunde, Rijkskuniversiteit Groningen

”Tijdens mijn werk begeleid ik vooral leerlingen die moeite hebben met bèta-vakken zoals wiskunde, natuurkunde en scheikunde.”

Dani Driessen
Docent
Bsc. International Business, Rijksuniversiteit Groningen

”Ik heb veel ervaring in het geven van individuele uitleg in de vakken wiskunde, bedrijfseconomie en economie. Onze online omgeving leent zich daar uitstekend voor!”

Diederik Huijsman, Bsc
Docent
Masterstudent Technische Bedrijfskunde (TBK), Rijksuniversiteit Groningen

”Naast het geven van huiswerkbegeleiding verzorg ik ook individuele bijlessen. Het geeft mij veel voldoening om onze leerlingen een handje te helpen in hun ontwikkeling!”

Sterre de Graaf
Docent, coach
Bachelorstudente Media and Journalism, Rijksuniversiteit Groningen

”Met een aantal leerlingen heb ik wekelijks een individueel coachingsgesprek. In die gesprekken leer ik mijn leerlingen hoe je een goede weekplanning maakt.”

Pleuni Nout
Docent, coach
Bachelorstudente Personeelswetenschappen, Universiteit van Tilburg

”Ik vind het leuk om leerlingen te helpen met vakken als geschiedenis, wiskunde A en economie. Daarnaast verzorg ik in het weekend een aantal individuele coachingsgesprekkken.”

Tessa van der Jeugd, Bsc
Docent, coach
Msc. studente Strategic Innovation Management, Rijksuniversiteit Groningen

”Ik begeleid met name leerlingen die moeite hebben met talen. Omdat ik vloeiend Frans spreek kan ik leerlingen die moeite hebben met de Franse taal extra goed ondersteunen!”

Thomas Veringa Weiler, Bsc.
Docent
Bsc. Natuurkunde (afgerond), PreMsc. student Econometrie, Erasmus Universiteit Rotterdam

””Tijdens mijn werk voor OnlineHuiswerkklas.nl zie ik met name bovenbouwleerlingen die moeite hebben met natuurkunde of wiskunde.”’

Isabelle Ording
Docent
Bachelorstudente Economis & Business Economics, Rijksuniversiteit Groningen

”Ik help onze leerlingen graag met vakken die aansluiten op mijn studie, zoals Engels, Wiskunde A en economie. Op de middelbare school heb ik een technisch profiel gevolgd. Dat komt mij tijdens mijn werk af en toe ook goed van pas!”

Puck Moonen, Bsc.
Docent, coach
Msc. studente International Relations, Rijksuniversiteit Groningen

”Naast het schrijven van mijn masterscriptie werk ik parttime als docent voor OnlineHuiswerkklas.nl. Ik geef onze leerlingen graag tips over hoe je effectief studeert.”

Gustave Moll
Docent
Bsc. student Natuurkunde, Rijksuniversiteit Groningen

”Ik blink uit in het lesgeven in de exacte vakken. Naast het geven van huiswerkbegeleiding, zie ik een aantal van onze leerlingen wekelijks individueel voor een bijles natuurkunde of wiskunde.”

Dagmar den Boer
Docent, Coach
Bsc. Studente Biologie, Rijksuniversiteit Groningen

”Mijn werk voor OnlineHuiswerkklas.nl is heel afwisselend! Ik geef huiswerkbegeleiding, maar ook individuele bijlessen in de exacte vakken. Daarnaast spreek ik sommige leerlingen wekelijks één op één, voor het maken van een goede weekplanning.”

Koen de Graaff
Docent
Bachelorstudent Economics & Business Economics, Rijksuniversiteit Groningen

”Tijdens mijn begeleidingsuren zie ik met name leerlingen die moeite hebben met economie, wiskunde en/of bedrijfseconomie. Daarnaast geef ik af en toe een individuele bijles in één van die vakken.”

Isabel Wienbelt
Docent
Studente Psychologie, Rijksuniversiteit Groningen

”In mijn examenjaar heb ik vroeger zelf ondersteunend onderwijs gevolgd. Ik heb hier toen veel aan gehad! Ik vind het daarom heel leuk dat ik nu als student-docent voor OnlineHuiswerkklas.nl werk.”

Stijn ter Maat
Docent
Student Technische Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen

”Ik blink uit in de vakken wiskunde en natuurkunde. Ik vind het heel leuk om leerlingen die moeite hebben met die vakken extra te ondersteunen.”

Hanne Ziggers
Docent
Studente Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen

”In het verleden heb ik het vak ‘academische vaardigheden’ aan eerstejaars studenten gegeven. Die ervaring komt mij tijdens mijn werk voor OnlineHuiswerkklas.nl goed van pas!”

Roya Oraei
Docent, coach
Bsc. Studente Geneeskunde, Rijksuniversiteit Groningen

”Ik geef huiswerkbegeleiding (klassikaal), ik coach een aantal leerlingen (individueel) en verzorg daarnaast ook individuele lessen scheikunde. Mijn werk is dus heel afwisselend!”

Juul Wever
Docent
Built Environment (richting Bouwkunde) HBO - Hanze Hogeschool Groningen

”Ik ondersteun met name leerlingen die moeite hebben met bètavakken. Ik heb vroeger veel profijt van ondersteunend onderwijs gehad. Ik vind het daardoor extra leuk dat ik dit werk nu zelf kan doen!”

Tonke van Abeelen, Bsc.
Docent, coach
Studente Business Analytics and Operations Research (econometrie), Tilburg University

”Ik heb ervaring in het geven van bijles wiskunde, scheikunde, economie, Engels en Grieks. Het is fijn dat ik die kennis vaak kan toepassen tijdens mijn werk voor OnlineHuiswerkklas.nl!”

Sarah Leeser
Docent
Bsc. Studente Wiskunde, Rijksuniversiteit Groningen

”Ik heb ervaring in het geven van examentrainingen in de exacte vakken. De vaardigheden die ik dankij het lesgeven heb geleerd zet ik vaak in tijdens mijn werk voor OnlineHuiswerkklas.nl.”

Ruben Zonjee, Bsc.
Docent
Masterstudent Technische Bedrijfskunde (TBK), Rijksuniversiteit Groningen

”Naast mijn studie werk ik met veel plezier voor OnlineHuiswerkklas.nl. In mijn lessen worden met name bovenbouwleerlingen die moeite hebben met de exacte vakken ingedeeld.”

Lisa Stiekema
Docent
Derdejaars student Rechten (Bsc.), Rijksuniversiteit Groningen

”Ik begeleid met name leerlingen die moeite hebben met leervakken, zoals geschiedenis. Dankzij mijn studie-achtergrond kan ik onze leerlingen goed begeleiden in het leren-leren.”

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle 55 reviews lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken

Organisatiestructuur

Onze organisatie is opgebouwd uit drie lagen: 1) Manager Leerlingtrajecten, 2) Docenten en 3) Managementondersteuning. Voor iedere functie hanteren wij een relatief streng selectieproces, waarin de (educatieve) kwaliteiten van de kandidaat worden getoetst. OnlineHuiswerkklas.nl werkt alléén samen met professionals in loondienst. Daarnaast heeft iedere medewerker elk kwartaal een functioneringsgesprek, waarin zijn/haar functioneren uitgebreid wordt geëvalueerd.

1. Manager Leerlingtrajecten – voltijd

Een Manager Leerlingtrajecten bij OnlineHuiswerkklas.nl is verantwoordelijk voor de voortgang van leerlingen in zijn/haar eigen klas leerlingen (maximaal 50 leerlingen). Hij/zij onderhoudt het contact met ouders van leerlingen en is hun vaste contactpersoon. Daarnaast stuurt de Manager Leerlingtrajecten een team docenten aan.

De functie Manager Leerlingtrajecten is voltijd. Naast zijn/haar managementtaken geeft een Manager Leerlingtrajecten zo’n tien uur per week huiswerkbegeleiding. Hij/zij staat voor het uitoefenen van zijn/haar functie dus in nauw contact met leerlingen, hun ouders/verzorgers, en docenten.

Selectiecriteria Manager Leerlingtrajecten

Een Manager Leerlingtrajecten beschikt minimaal over een afgeronde HBO- of WO Bachelor. Daarnaast heeft hij/zij aantoonbaar veel affiniteit met het onderwijs. In het selectieproces worden daarnaast eigenschappen als betrouwbaarheid, flexibiliteit, klantgerichtheid, een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en relevante werkervaring geanalyseerd.

2. Docent – deeltijd

Voor het begeleiden van de leerlingen wordt iedere Manager Leerlingtrajecten ondersteund door ongeveer tien enthousiaste docenten. Onze docenten werken naast hun studie ieder 6, 8 of 10 uur per week. De taken van een docent zijn tijdens huiswerkbegeleiding: controleren, toezicht houden en vragen beantwoorden. Daarnaast worden sommige docenten ingezet om een aantal leerlingen wekelijks individueel te coachen. Tijdens de individuele coachingsgesprekken wordt er samen een plan gemaakt voor de komende week.

Selectiecriteria docenten

Een docent die werkt voor OnlineHuiswerkklas.nl heeft minimaal 100ECT (Studiepunten) op WO-niveau behaald voordat hij/zij bij OnlineHuiswerkklas.nl in dienst treedt. Op deze eis wordt af en toe een uitzondering gemaakt. Zo heeft OnlineHuiswerkklas.nl bijvoorbeeld een enkele docent met een HBO-achtergrond in dienst. Daarnaast kan iemand die een heel technische opleiding doet ook vanaf 60ECT bij ons in dienst treden.

Naast voldoende academische kennis worden ook een aantal andere kwaliteiten getoetst voordat een student bij ons in dienst treedt als docent. Hierin zijn de eigenschappen enthousiasme, betrouwbaarheid, ervaring in het lesgeven en flexibiliteit voor ons het belangrijkst.

Evaluatie functioneren

Eenmaal in dienst heeft iedere docent eerst een proeftijd (30 dagen) waarna een evaluatie plaatsvindt. Indien de samenwerking bevalt, wordt deze voortgezet. Gedurende het dienstverband vindt ieder kwartaal een functioneringsgesprek plaats (individueel) waarin het functioneren van de docent wordt geëvalueerd.

3. Managementondersteuning – deeltijd

Als een docent langer dan een half jaar voor OnlineHuiswerkklas.nl werkt, kan hij/zij promotie krijgen en naast zijn/haar docentfunctie gaan werken als managementondersteuning. Medewerkers die deze rol vervullen hebben een aantal extra taken. Zo worden zij ingezet voor het afnemen van intakegesprekken met nieuwe leerlingen, en kunnen zij optreden als vertegenwoordigers van OnlineHuiswerkklas.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor 6 of 8 uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste studenten komen uit:

Proefweek starten