Aan de slag

Het dashboard in beeld

In acht korte video’s leggen we je uit hoe Online Huiswerkklas werkt

Digitaal

Huiswerkbegeleiding volgen vanuit je eigen vertrouwde omgeving

Flexibel

Plan telkens zelf volledig flexibel je afspraken in. Ook in het weekend. Ook ’s avonds.

Persoonlijk

Wij koppelen je telkens aan een begeleider die past bij jouw profiel.

Extra bijles mogelijk

Één op één les om extra te oefenen voor een specifiek vak is mogelijk

1. Instellen begeleidingsuren

De begeleidingsuren voor de komende week kunnen wekelijks tot donderdag 18:00 flexibel worden ingepland via zowel het Ouderportaal als via het Leerlingportaal.

2. Op de juiste manier deelnemen aan een les

Via het Leerlingportaal is het mogelijk om deel te nemen aan een les. In deze uitlegvideo wordt uitgelegd hoe je deelneemt aan een begeleidingsuur.

3. Extra individuele bijlessen reserveren

Het reserveren van individuele bijlessen kan alléén via het Ouderportaal. In deze video zie je terug hoe dat werkt. Nadat de bijles via het Ouderportaal is ingeboekt, is de les direct zichtbaar in het Leerlingportaal.

4. De samenwerking aanpassen

Om de samenwerking te wijzigen, ga je eerst naar ons portaal voor Ouders. Hier navigeer je aan de linkerkant naar Onze Samenwerking. Hier vind je de mogelijkheid om flexibel of structureel meer of minder begeleiding in te plannen. Daarnaast kun je hier de samenwerking opzeggen.

5. Een leerling afmelden of te-laat melden voor een les

Het afmelden, te-laat melden of mag-de-les-eerder-verlaten melden van een leerling, kan alléén via het Ouderportaal. In deze video zie je terug hoe dat werkt.

6. Inzien of bijwerken cijfergemiddelden

Bij het maken van het lesrooster houden wij rekening met de cijfergemiddelden. Daarom is het belangrijk dat deze netjes worden ingevoerd. Het inzien of bijwerken van de cijfergemiddelden, kan via het Ouderportaal.

7. Het raadplegen en aanpassen van de studieplanner

De studieplanner van iedere leerling kan zowel via zowel het Ouderportaal, als via het Leerlingportaal worden geraadpleegd en worden aangepast.

8. De meivakantie en de zomervakantie doorgeven

Behalve in de eerste week van de kerstvakantie en in de zomervakantie, gaat onze begeleiding altijd door. In de meivakantie geven we onze leerlingen wel de optie om één weekje kosteloos te pauzeren. Je kunt de meivakantie en de zomervakantie aan ons doorgeven via het Ouderportaal, door aan de linkerkant naar Onze Samenwerking te navigeren.

Nu de eerste week gratis proefweek

Probeer onze online huiswerkbegeleiding een week gratis en vrijblijvend

Ontvang een voorbeeld

Iedere ouder ontvangt iedere vrijdag een persoonlijk weekoverzicht. Het weekoverzicht geeft een duidelijke indruk van onze begeleiding.

Wil je weten hoe een typische week huiswerkbegeleiding eruit ziet? Laat dan hier je e-mailadres achter.

Ontvang via e-mail een voorbeeld van een typische week met Online Huiswerkklas en ontdek hoe wij gezinnen ontzorgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trots op de feedback!

Hieronder staan drie reviews van de 80+ reacties die door leerlingen en ouders zijn geplaatst op Google.

Wouter Pol
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren

Onze zoon heeft veel baat bij OnlineHuiswerkklas.nl. Prettig ook de flexibiliteit om de uren per week in te plannen. Aanrader!

Emma de Vries
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren

Toen onze zoon in de brugklas begon had hij moeite zijn huiswerk te plannen en wist hij niet goed hoe hij moest leren voor zijn toetsen. Met behulp van Onlinehuiswerkklas.nl heeft hij een modus gevonden waarmee hij nu ook zelf aan de slag kan. De overhoringen en proeftoetsen zorgden ervoor dat hij meer vertrouwen kreeg, waardoor zijn cijfers beter werden. De begeleiding is betrokken en prettig. En het is heel fijn dat alles gewoon vanuit huis kan.

S. Kuijer
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren

OnlineHuiswerkklas geeft onze dochter structuur, hulp bij planning e.d. en een stok achter de deur om aan het huiswerk te beginnen en wanneer ze iets niet begrijpt is er altijd de docent om vragen aan te stellen.