De methode - OnlineHuiswerkklas.nl

De methode

Coaching en structuur staan bij ons centraal

Op zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er zes of acht uur huiswerkbegeleiding ingepland. Leerlingen kunnen huiswerkbegeleiding inplannen op zondag tot en met donderdag tussen 15:00 en 18:00 én tussen 19:00 en 21:00.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

In ons systeem kunnen wij zien op welk moment je hebt gepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en je webcam staat ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, geeft waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat wij onze klassen klein houden. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten met een docent, en nooit meer.

Waarom onze methode werkt

Onze kracht zit in de bekwaamheid van ons team, onze persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze software. Onze docenten zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs. Wij onderhouden intensief contact met zowel leerlingen als ouders. Door professioneel onderwijs, uitstekende software en de vrijheid die leerlingen krijgen om zelf te bepalen wanneer zij huiswerkbegeleiding afnemen begeleidt OnlineHuiswerkklas.nl met veel succes leerlingen bij het behalen van hun eigen leerdoelen.

Meer weten?

Wij begrijpen dat onze werkwijze vernieuwend is en bij veel bezoekers van onze website vragen oproept. Een aantal antwoorden op veelgestelde vragen kun je teruglezen door hier te klikken. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een gratis demonstratie aan.

Gratis Demo Aanvragen

 

Wij hechten erg veel waarde aan de reacties van onze gebruikers. Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle reacties lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl krijgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement van 4 of 12 weken bij OnlineHuiswerkklas.nl afsluiten.

Proefweek starten