De methode - OnlineHuiswerkklas.nl

De methode

Een persoonlijke aanpak

Iedere leerling volgt wekelijks een individueel Plangesprek met zijn/haar vaste begeleider. In het Plangesprek wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan, en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk, de toetsen en inlevermomenten wordt er samen een plan gemaakt voor de komende week.

Naast de deelname aan het Plangesprek, nemen leerlingen wekelijks deel aan vier tot tien uur huiswerkbegeleiding in groepjes van maximaal zes leerlingen per docent. Afspraakmomenten kunnen wekelijks flexibel worden ingepland, zowel via het leerling- als het ouderportaal.

Begeleiding in kleine groepjes

Om onze leerlingen voldoende individuele aandacht te kunnen geven is het belangrijk dat we onze klassen klein houden. Bij OnlineHuiswerkklas.nl zitten daarom nooit meer dan zes leerlingen in een online-classroom met één docent. Tijdens de huiswerkbegeleiding heeft onze docent drie taken: toezicht houden, controleren en vragen beantwoorden. Als er huiswerk wordt gemaakt, helpt de begeleider leerlingen door het huiswerk in kaart te brengen, waar nodig vragen te beantwoorden en te controleren of het af is. Als een leerling zich voorbereidt op een toets is de controle wat intensiever. Zo geven wij bijvoorbeeld oefenopgaven en overhoringen die inhoudelijk met leerling worden besproken.

Extra privéles mogelijk

Wij geloven in de effectiviteit van online huiswerkbegeleiding die plaatsvindt in kleine groepjes. Echter, het kan voorkomen dat je voor een bepaald vak extra hulp nodig hebt. Wij bieden onze leerlingen daarom de mogelijkheid om, als aanvulling op de online huiswerkbegeleiding, individuele online bijlessen te volgen. Extra privélessen zijn eenvoudig in te boeken via het ouderportaal.

Leerling- en ouderportaal

Leerlingen en ouders hebben toegang tot ons zelfontwikkelde leerling- en ouderportaal. Op het leerlingportaal vinden onze leerlingen informatie over hun lesrooster, hun docenten en hun studieplanner. Ouders hebben toegang tot het ouderportaal, dat ook een aantal unieke functies biedt, waaronder het aanpassen van toekomstige afspraakmomenten, het bekijken van de studieplanner en het raadplegen van rapportages van elke les.

Eenvoudig aanmeldproces

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je logingegevens voor zowel het leerling- als het ouderportaal. In het portaal kun je je afspraakmomenten voor huiswerkbegeleiding aan ons doorgeven. Nadat je een instructievideo hebt bekeken, welke ook via e-mail wordt gedeeld, nodigen we je uit om te bevestigen of alles helder is. Als dat niet het geval is, staan we telefonisch voor je klaar om alles te verduidelijken, zodat je begeleiding snel kan beginnen.

Meer weten?

We nodigen je graag uit om vrijblijvend kennis te maken met onze begeleiding, zodat je kan ervaren of het iets voor je is. De eerste week bieden we altijd kosteloos aan als proefperiode.

Gratis proefweek

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste leerlingen die wij begeleiden komen komen uit: