De methode - OnlineHuiswerkklas.nl

De methode

Een persoonlijke aanpak

Op een doordeweekse dag vindt het wekelijkse plangesprek plaats met je persoonlijke begeleider. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk, de toetsen en inlevermomenten wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er tussen vier en acht uur huiswerkbegeleiding per week ingepland. Leerlingen kunnen huiswerkbegeleiding inplannen op zondag tot en met donderdag tussen 16:00 en 18:00 én tussen 19:00 en 21:00.
Proefweek aanvragen

 

Begeleiding in kleine groepjes

Om onze leerlingen voldoende individuele aandacht te kunnen geven is het belangrijk dat we onze klassen klein houden. Bij OnlineHuiswerkklas.nl zitten daarom nooit meer dan 6 leerlingen in een online-classroom met één docent. Het gemiddelde aantal leerlingen is ongeveer 5 per docent. Tijdens de huiswerkbegeleiding heeft onze docent drie taken: toezicht houden, controleren en vragen beantwoorden. Als er huiswerk wordt gemaakt, helpt de begeleider leerlingen door het huiswerk in kaart te brengen, waar nodig vragen te beantwoorden en te controleren of het af is. Als een leerling zich voorbereidt op een toets is de controle wat intensiever. Zo geven wij bijvoorbeeld oefenopgaven en overhoringen die inhoudelijk met leerling worden besproken.

Extra privéles mogelijk

Wij geloven in de effectiviteit van online huiswerkbegeleiding die plaatsvindt in kleine groepjes. Echter, het kan voorkomen dat je voor een bepaald vak extra hulp nodig hebt. Wij bieden onze leerlingen daarom de mogelijkheid om, als aanvulling op de online huiswerkbegeleiding, individuele online bijlessen te reserveren.

Waarom onze methode werkt

Onze kracht zit in onze persoonlijke benadering en de bekwaamheid van onze docenten. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs. Wij geven leerlingen de vrijheid om zelf te bepalen wanneer zij huiswerkbegeleiding afnemen. Dankzij deze persoonlijke benadering komt een leerling de gemaakte afspraken na om de juiste reden: niet omdat het van iemand anders moet, maar omdat het tussen gelijken is afgesproken.

Meer weten?

Ter kennismaking volgen leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. De proefweek is bedoeld om leerlingen kennis te laten maken met OnlineHuiswerkklas.nl. Na de proefweek kun je eventueel een abonnement bij ons afsluiten.

Proefweek aanvragen

 

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle 55 reviews lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor 6 of 8 uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste studenten komen uit:

Proefweek starten