De methode - OnlineHuiswerkklas.nl

De methode

Een persoonlijke aanpak

Op zaterdag of zondag vindt het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er zes of acht uur huiswerkbegeleiding ingepland. Leerlingen kunnen huiswerkbegeleiding inplannen op zondag tot en met donderdag tussen 16:00 en 18:00 én tussen 19:00 en 21:00.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

Nadat je bent ingelogd kun je zien op welk tijdstip je wordt verwacht, welke docent je krijgt en aan welk vak of vakken aandacht zal worden besteed. Vanuit je persoonlijke dashboard kom je met één klik in onze huiswerkklas. Zodra je in het videogesprek komt bespreek je samen met de docent een plan van aanpak. De docent houdt hierna toezicht, controleert regelmatig je voortgang en is direct beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat wij onze klassen klein houden. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten met een docent, en nooit meer.

Extra privéles mogelijk

Wij geloven in de effectiviteit van online huiswerkbegeleiding die plaatsvindt in kleine groepjes. Echter, het kan incidenteel voorkomen dat je voor een bepaald vak extra hulp nodig hebt. Wij bieden onze leerlingen daarom de mogelijkheid om, als aanvulling op de online huiswerkbegeleiding, individuele online bijlessen te reserveren.

Waarom onze methode werkt

Onze kracht zit in onze persoonlijke benadering en de bekwaamheid van onze docenten. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs. Wij geven leerlingen de vrijheid om zelf te bepalen wanneer zij huiswerkbegeleiding afnemen. Dankzij deze persoonlijke benadering komt een leerling de gemaakte afspraken na om de juiste reden: niet omdat het van iemand anders moet, maar omdat het tussen gelijken is afgesproken.

Meer weten?

Ter kennismaking volgen leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. De proefweek is bedoeld om leerlingen kennis te laten maken met OnlineHuiswerkklas.nl. Na de proefweek kun je eventueel een abonnement bij ons afsluiten.

Proefweek starten

 

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle 55 reviews lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor 6 of 8 uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten