Ouders - OnlineHuiswerkklas.nl

Ouders

Wat ouders over ons zeggen

Bekijk in de video een interview met een ouder van een leerling die wij begeleiden. In het interview deelt ze haar persoonlijke ervaring en bespreekt ze ook de ervaring van haar zoon.

Eenvoudig aanmeldproces

Zodra je je zoon of dochter hebt aangemeld ontvang je logingegevens voor zowel het leerling- als het ouderportaal. In het portaal kun je je afspraakmomenten voor huiswerkbegeleiding aan ons doorgeven. Nadat je een instructievideo hebt bekeken, welke via e-mail wordt gedeeld, nodigen we je uit om te bevestigen of alles helder is. Als dat niet het geval is, staan we telefonisch voor je klaar om alles te verduidelijken, zodat de begeleiding van jouw zoon of dochter snel kan beginnen.

Proefweek starten

Gratis voorbeeld

Als jouw zoon of dochter begeleiding bij ons volgt, word je actief betrokken bij de begeleiding. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen zij iedere vrijdag een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht lees je terug hoe het afgelopen week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen.

Het weekoverzicht geeft een duidelijke indruk van onze begeleiding. Wil je weten hoe een typische week huiswerkbegeleiding eruit ziet? Laat dan hier je e-mailadres achter.

  • Controleer alsjeblieft ook je spamfolder, aangezien het gratis voorbeeld daar soms terechtkomt.

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen