Online huiswerkbegeleiding en bijles - OnlineHuiswerkklas.nl

Effectiever dan bijles!

Dankzij onze effectieve methode hebben onze leerlingen geen individuele bijlessen nodig. We begeleiden onze leerlingen door het aanleren van effectieve leerstrategieën, waardoor ze in staat zijn om zelfstandig hun doelen te bereiken, wat hun zelfvertrouwen en onafhankelijkheid vergroot. Onze onderwijsdienst wordt op Google beoordeeld met een indrukwekkende 4,9 sterren uit 80 recensies. Onze online huiswerkbegeleiding blijkt zowel doeltreffender als voordeliger te zijn dan één-op-één bijlessen.

Gratis voorbeeld Proefweek starten

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

De methode

Onze online huiswerkbegeleiding biedt aantoonbaar effectieve en kostenefficiënte voordelen vergeleken met individuele bijlessen. In kleine groepen ervaren onze leerlingen een motiverende groepsdynamiek die hen aanspoort tot geconcentreerd zelfstandig werken, met de mogelijkheid om continu vragen te stellen voor vakinhoudelijke ondersteuning. Onze benadering bevordert tevens zelfstandig leren en de ontwikkeling van effectieve studievaardigheden, essentieel voor het leerproces van onze leerlingen. Bovendien worden de kosten gedeeld door meerdere deelnemers, waardoor de methode aanzienlijk voordeliger is dan individuele bijlessen. Kortom, onze online huiswerkbegeleiding biedt zowel effectiviteit als kostenbesparing, waardoor het betere optie is dan (online) bijles.

OVER DE METHODE

Ons team

Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen. Onze begeleidingsuren zijn interactief en vinden plaats in kleine groepjes van maximaal zes leerlingen. Onze begeleiders helpen actief begeleiden in het maken van huiswerk en het voorbereiden van toetsen.

OVER ONS TEAM

Sarah Leeser
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Suzanne Smit
Onderwijsspecialist

Sanne Bouma
Student-docent

Ruben Zonjee
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Tonke van Abeelen
Student-docent

Dani Driessen
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Lysanne Hoen
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Femke Agricola
Junior Manager

Jil Zondag
Student-docent

Michiel van Gorp
Directeur

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Max Tiemersma
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Sofieke Nout
Senior manager

Amber Kruid
Junior Manager

Ilse Engels
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Tarieven

De tarieven variëren, afhankelijk van het abonnementstype, van €6,30 tot €8,25 per uur. Dit is aanzienlijk voordeliger dan individuele bijlessen, die gebruikelijk ongeveer €45 per uur kosten. Wij kunnen de begeleiding voordelig aanbieden, doordat we de kosten kunnen verdelen over maximaal zes deelnemers per docent. Op deze manier stellen we kwalitatieve begeleiding beschikbaar voor al onze deelnemers. Onze online huiswerkbegeleiding biedt niet alleen financiële voordelen, maar ook een verrijkende leerervaring die één-op-één bijlessen niet kunnen evenaren.

BEKIJK TARIEVEN

Ouders

Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor de ouders of verzorgers van onze leerlingen. Elke ouder is toegewezen aan een vaste contactpersoon, die beschikbaar is voor feedback en om de dienstverlening af te stemmen. Daarnaast krijgt elke ouder toegang tot een persoonlijk inlogportaal. Hier kun je de voortgang volgen, de planning bekijken, afspraakmomenten aanpassen en individuele bijlessen inplannen.

OVER OUDERCONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste leerlingen die wij begeleiden komen komen uit:

× Whatsapp met ons