Individuele bijlessen - OnlineHuiswerkklas.nl

Individuele bijlessen

Wij geloven in de effectiviteit van online huiswerkbegeleiding die plaatsvindt in (kleine) groepjes. Echter: het kan voorkomen dat een leerling voor een specifiek vak extra ondersteuning nodig heeft. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen te reserveren.

Hoe werkt een individuele bijles?

Nadat je individuele bijles(sen) hebt aangevraagd nemen wij maximaal vijf dagen de tijd om de bijles(sen) te organiseren. Het is goed om te weten dat het ons in de meeste gevallen sneller (in twee of drie dagen) lukt om de individuele bijles(sen) in te plannen.

Uiterlijk 24 uur voor de start van iedere bijles stuurt de leerling via Whatsapp duidelijke foto’s van de lesstof naar ons door. Wij zetten de lesstof klaar voor de bijlesdocent, zodat hij/zij zich op de bijles kan voorbereiden.

Na de bijles schrijft de docent een kort verslag. Dit verslag is iedere week terug te lezen in het weekoverzicht.

Structurele bijles

Je neemt een reeks bijlessen af voor een bepaald vak. De bijlessen vinden zoveel mogelijk plaats op een vast moment en worden telkens gegeven door dezelfde docent.

Voordat je besluit om structurele bijlessen af te nemen kan je uiteraard eerst een paar losse bijlessen uitproberen.

Losse bijles

Je neemt een losse bijles af. Dit kan voor verschillende vakken. Er wordt een moment afgestemd met een docent die goed is in het desbetreffende vak.

Aanvragen individuele bijlessen

Gebruik onderstaand formulier om individuele bijlessen te reserveren. Als je voor meerdere vakken bijles wil volgen, kun je het formulier vaker invullen (ééns per vak).

  • Het is goed om te weten dat het altijd mogelijk is om een bijles een keertje te verzetten. Je geeft hieronder dus door op welke momenten je in principe kan, niet dat je altijd kan. Daarnaast zijn de momenten vanaf 14:45 voor onze organisatie het prettigst. Lukt het op dat tijdsstip? Laat dit dan alsjeblieft terugkomen op het formulier.