Nieuwe diensten & een nieuw design: Studycontrol.nl wordt OnlineHuiswerkklas.nl! - Online Huiswerkklas

Nieuwe diensten & een nieuw design: Studycontrol.nl wordt OnlineHuiswerkklas.nl!

11 april 2018
Michiel van Gorp, MA

Nieuwsoverzicht

Bijna een jaar geleden zijn wij begonnen met het klassikaal aanbieden van persoonlijke huiswerkbegeleiding via ons online platform. En met succes! Echter, het kwam af en toe voor dat een leerling naast de klassikale begeleiding extra één-op-één ondersteuning nodig had. Voor deze leerlingen zijn wij op zoek gegaan naar geschikte docenten voor het geven van de vakken Frans, scheikunde, natuurkunde en wiskunde. Inmiddels hebben wij negen uitstekende docenten toe kunnen voegen aan ons bijlesnetwerk.

Wij vonden het niet makkelijk om de bijlesmogelijkheden een goed plekje te geven op onze website. Onze organisatie staat voor klassikale online huiswerkbegeleiding. Hoe laten we bezoekers weten dat wij geloven in de effectiviteit van deze methode, en daarnaast één op één bijles aanbieden voor leerlingen die dat nodig hebben?

Met deze vraag zijn wij naar een aantal professionele partijen op het gebied van marketing en communicatie gestapt. Na een paar gesprekken is er besloten om in samenwerking met Martijn Wolfs van Howling een geheel nieuwe site te maken die uitstraalt tot welk bedrijf Studycontrol.nl zich als online huiswerk- én bijlesinstituut heeft ontwikkeld. In het kader van deze vernieuwing hebben wij ook nagedacht over een nieuwe merknaam. Wij zijn ervan overtuigd dat de merknaam OnlineHuiswerkklas.nl nog beter past bij wat wij doen, dan Studycontrol.nl.

Klik hier om onze nieuwe huisstijl te bekijken en te lezen over onze nieuwe diensten. Feedback over design en eventuele foutjes zijn welkom!

Groetjes,

OnlineHuiswerkklas.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar..

Proefweek starten