Even voorstellen: Margaret! - OnlineHuiswerkklas.nl

Even voorstellen: Margaret!

19 november 2022
Sanne Bouma

Nieuwsoverzicht

Hoi! Zou je eens wat over jezelf kunnen vertellen?

Ik ben Margaret, 20 jaar en kom uit Amsterdam. Hier heb ik het gymnasium afgerond, waarna ik naar Groningen ben vertrokken om daar te gaan studeren! Ik heb een combinatie gedaan van de vakkenpakketten NT, NG en CM. Daarnaast heb ik ook altijd bijles gegeven, vooral in de vakken wiskunde en Engels. 

Wat studeer je nu?

Ik ben begonnen met de studie Farmacie. In mijn tweede jaar ben ik daarnaast nog Artificial Intelligence gaan studeren. Beide doe ik met veel plezier! Omdat ik twee studies doe, moet ik ook goed plannen. Ik verzorg daarom naast huiswerkbegeleiding ook Plangesprekken met de leerlingen. Tijdens de Plangesprekken wordt met name veel aandacht besteed aan plannen richting de toetsperiodes. 

Wat doe je graag naast je studie?

Naast mijn studie spreek ik graag af met mijn huisgenoten en vriendinnen. Ik sta altijd open voor een leuk spelletje of een lekkere wandeling door het Noorderplantsoen. Ook ben ik regelmatig te vinden op de squashbaan.

Waarom heb je ervoor gekozen om bij OnlineHuiswerkklas.nl te gaan werken?

Ik ben eigenlijk via een vriendinnetje bij OnlineHuiswerkklas.nl terecht gekomen. Ik heb dus tijdens de middelbare school periode altijd al bijles gegeven, het sprak mij daarom ook meteen aan. Ik vind het leuk om leerlingen te helpen en dat kan hier zowel tijdens de begeleiding als tijdens de individuele bijlessen. Ook vind ik het fijn dat ik vanuit huis kan werken. Waar ik de afgelopen tijd achter ben gekomen is dat er ook een hele prettige werksfeer heerst, iedereen staat voor elkaar klaar.

Wat waren je favoriete vakken op de middelbare school?

Poeh, dat vind ik lastig aan te geven. Als ik er een paar mag kiezen, zouden het wiskunde, Grieks, geschiedenis en biologie zijn. 

Dilemma: liever coachen of begeleiden?

Omdat ik het dus zo leuk vind om leerlingen te helpen door dingen op verschillende manieren uit te leggen totdat ze het snappen, kies ik voor het geven van huiswerkbegeleiding.

Ten slotte: wat is jouw go-to studeertip?

Als je iets niet snapt, blijf het dan hardop herhalen of opschrijven tot je het wél snapt. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar..

Proefweek starten