Even voorstellen: Nynne! - OnlineHuiswerkklas.nl

Even voorstellen: Nynne!

21 februari 2023
Sanne Bouma

Nieuwsoverzicht

Hoi! Zou je eens wat over jezelf kunnen vertellen?

Hoi! Ik ben Nynne, 23 jaar en kom uit Nunspeet. Sinds begin dit jaar werk ik bij OnlineHuiswerkklas.nl in de klas van Arend. Ik heb HAVO afgerond met het vakkenpakket natuur en gezondheid. Ook heb ik nog Latijn gehaald op VWO niveau. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van mijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Wat studeer je nu?

Ik zit nu dus in het tweede jaar van mijn studie psychologie. Hiervoor heb ik de opleiding verpleegkunde afgerond op het HBO. Tijdens de stages van deze opleiding kwam ik er achter dat ik erg geïnteresseerd was in de psychiatrie. Hierin wilde ik me graag verder verdiepen. Daarnaast wilde ik ook graag naar de universiteit voor extra uitdaging. Later wil ik de klinische psychologie kant op. 

Wat doe je graag naast je studie?

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het hockeyveld of zit ik op het terras met vriendinnen. Een andere hobby van mij is koken. Vooral risotto vind ik leuk om te maken, het maakt mij dan niet uit wat voor soort het is!

Wat waren je favoriete vakken op de middelbare school?

Ik vond biologie erg leuk. De thema’s over gedrag en het menselijk lichaam spraken me het meest aan. Daarnaast vond ik aardrijkskunde ook altijd een leuk vak, omdat ik alle processen erg indrukwekkend vond!

Dilemma: liever coachen of begeleiden?

Bij het coachen vind ik het 1 op 1 contact leuk, maar bij begeleiding kun je de leerlingen uitdagen met overhoringen en het stellen van vragen. Ik denk dan toch dat mijn voorkeur gaat naar het coachen.

Ten slotte: wat is jouw go-to studeertip?

Maak de leerstof behapbaar door het op te delen in kleine stukjes, stel daarbij ook haalbare doelen om jezelf te motiveren! 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar..

Proefweek starten