Online Examentraining - Meivakantie - OnlineHuiswerkklas.nl

Online Examentraining – Meivakantie

Examentraining op 23, 24 en 25 april

OnlineHuiswerkklas.nl geeft examenleerlingen de mogelijkheid om zich beter voor te bereiden op de examens. Leerlingen die zich inschrijven hebben de mogelijkheid om op 23, 24 en 25 april online examentrainingen te volgen. Aanmelden kan tot en met zondag 14 april. Voor leerlingen van Het Aeres Vmbo Emmeloord en Het Element Vmbo Amersfoort is deelname gratis. Je volgt de lessen gewoon vanuit huis.

Hoe werkt een online examentraining?

Je kunt je onderaan deze pagina inschrijven voor één, twee of drie trainingen. Iedere training duurt in totaal 150 minuten – verspreid over drie dagen. De lessen vinden plaats in kleine groepjes van maximaal zes leerlingen per docent. De trainingen zijn interactief: er is veel ruimte voor individuele uitleg. Tijdens iedere training wordt er gezamenlijk minimaal één geheel oefenexamen gemaakt.

Je volgt de lessen gewoon vanuit huis. Leerlingen kunnen meekijken en luisteren wanneer er vragen van anderen worden behandeld. Zij worden aangemoedigd vragen te stellen en mogen de docent interrumperen. Doordat de leerlingen dezelfde uitdagingen hebben, is de examentraining continu relevant voor alle deelnemers.

Hoe kan ik mij aanmelden? 

Je kunt je tot en met zondag 14 april aanmelden via het formulier onderaan deze pagina. Iedere deelnemer ontvangt in de week van maandag 15 april via e-mail informatie over de examentraining. In die e-mail lees je precies terug hoe je kunt deelnemen aan de online trainingen, en hoe je tijdens de les bijvoorbeeld een vraag kunt stellen aan de docent.

Stap 1.

Je wilt je extra inzetten om je examens te halen!

Stap 2.

Je meldt je op deze pagina aan voor één, twee of drie vakken

Stap 3.

In de week van maandag 15 april ontvang je informatie

Stap 4.

Je volgt op 23, 24 en 25 april in totaal drie extra online lessen

De inschrijving is op 15 april om 10:00 gesloten. 

Informatie

Whatsapp: +31 6 87820570
Tel: 085 877 1234
E-mail: info@onlinehuiswerkklas.nl