Info Kerstvakantie - OnlineHuiswerkklas.nl

Info Kerstvakantie

Beste leerlingen en ouders,

In de eerste week van de kerstvakantie (week 52) zal er géén begeleiding plaatsvinden. In de tweede week juist wel! Na de kerstvakantie breekt voor veel leerlingen een belangrijke (toets)periode aan. Daarom is het belangrijk dat we in de tweede week van de kerstvakantie het maak- en leerwerk weer gaan oppakken.

Omdat alle leerlingen vrij zijn, hanteren we in de tweede week van de kerstvakantie een aangepast lesrooster. Leerlingen krijgen de mogelijkheid om de begeleiding in de ochtend te volgen. In de avond zullen we juist géén begeleiding geven. Hieronder volgt een overzicht:

Week 52 Gesloten
In week 52 (vrijdag 22 dec. t/m zaterdag 30 dec.) vindt er géén begeleiding plaats. Het zou kunnen dat er een paar bijlesjes plaatsvinden. Deze worden individueel afgestemd.

Oudejaarsdag: wél begeleiding; maandag 1 januari: géén begeleiding
Op Oudejaarsdag (31 december) vindt er gewoon begeleiding plaats. Op maandag 1 januari gaan wij dicht. Leerlingen die gebruikelijk begeleiding op maandag volgen, worden op dinsdag 26 december door ons verzocht om deze begeleidingsuren een keertje te verzetten. Op donderdag 28 december controleren wij om 11:00 welke leerlingen dit nog niet hebben gedaan. Als je op dat moment nog afspraakmomenten op maandag hebt staan, zullen wij deze afspraak willekeurig voor je verzetten.

Plangesprekken op maandag 1 januari
Alle Plangesprekken van maandag 1 januari vinden op exact hetzelfde tijdsstip op zondag 31 december plaats

Week 1: aangepaste openingstijden.
Alle begeleidingsuren op zondag 31 december en dinsdag 2- , woensdag 3- en donderdag 4 januari in de avond worden verplaatst naar de ochtend (19:00 -21:00 wordt 10:00 – 12:00). Let op: dat geldt niet voor de Plangesprekken, die vinden op precies hetzelfde tijdsstip plaats als altijd (behalve de Plangesprekken van maandag 1 januari, die naar zondag 31 dec. gaan).

Hoe geef ik mijn vakantierooster door?

  • Je hebt tot donderdag 28 december 10:00 om je vakantierooster aan ons door te geven via het leerling- of het ouderportaal.
  • De rijen waar je gebruikelijk je afspraakmomenten voor de avond aan ons doorgeeft, kun je gebruiken om je afspraakmomenten voor de ochtend aan ons door te geven.
  • Houd er rekening mee dat je géén begeleiding kunt inplannen op maandag 1 januari, ondanks dat het systeem dit wel toelaat. Deze worden door ons verzet naar een willekeurig ander moment.

 

Tot slot
Op dinsdag 2 januari zullen we alle afspraakmomenten herstellen naar de situatie van vóór de kerstvakantie. Je hebt de mogelijkheid om dit op woensdag 3 of donderdag 4 januari aan te passen, zodat je in de eerste week na de kerstvakantie het gewenste lesrooster hebt.

Als er vragen hierover zijn, neem dan contact op met je directe contactpersoon Amber Kruid of Femke Agricola.

Met vriendelijke groet,

OnlineHuiswerkklas.nl