Info Kerstvakantie - OnlineHuiswerkklas.nl

Info Kerstvakantie

Beste leerlingen en ouders,

In de eerste week van de kerstvakantie (week 52) zal er géén begeleiding plaatsvinden. In de tweede week juist wel! Na de kerstvakantie breekt voor veel leerlingen een belangrijke (toets)periode aan. Daarom is het belangrijk dat we in de tweede week van de kerstvakantie het maak- en leerwerk weer gaan oppakken.

Omdat alle leerlingen vrij zijn, hanteren we in de tweede week van de kerstvakantie een aangepast lesrooster. Leerlingen krijgen de mogelijkheid om de begeleiding in de ochtend te volgen. In de avond zullen we juist géén begeleiding geven. Hieronder volgt een overzicht:

Week 51: maandag 19 tot en met zondag 25 december

Tot en met donderdag 22 december vinden alle diensten plaats volgens het gebruikelijke lesrooster. Op zondag 25 december zijn wij gesloten, en vinden er géén lessen plaats.

Week 52: maandag 26 december tot en met zondag 1 januari. 

In week 52 zijn wij gesloten. Er vinden in deze week géén diensten plaats, en er worden uiteraard ook géén diensten in rekening gebracht.

Week 1: maandag 2 januari tot en met zondag 8 januari

Omdat alle leerlingen vakantie hebben, is ons lesrooster gewijzigd. Hier volgt een overzicht:

 • Op nieuwjaarsdag (1 januari) zijn wij gesloten. Hierdoor kunnen leerlingen in week 1 uit iets minder afspraakmomenten kiezen dan gebruikelijk (16 i.p.v. 20). Om de verwachtte drukte op te vangen, zullen wij op bepaalde momenten extra collega’s inroosteren.
 • maandag 2 januari t/m donderdag 5 januari: Aangepast rooster:
  10:00 – 12:00 begeleiding (in plaats van in de avond)
  16:00 – 18:00 begeleiding (zoals gebruikelijk)
  Alle plangesprekken vinden op het gebruikelijke moment plaats (ongewijzigd).
 • Zondag 8 januari: Zoals gebruikelijk
  16:00 – 18:00 begeleiding (zoals gebruikelijk)
  19:00 – 21:00 begeleiding (zoals gebruikelijk). 

Vragen over de kerstvakantie

Mochten er vragen zijn – neem dan contact op met je contactpersoon binnen onze organisatie, Arend Drost, Inge Bouwmeester of Sofieke Nout.