Pasen, Koningsdag en Meivakantie - OnlineHuiswerkklas.nl

Pasen, Koningsdag en Meivakantie

Beste ouders/verzorgers van onze leerlingen,

Op zondag 17 april (Eerste Paasdag), op woensdag 27 april (Koningsdag) en in week 18 (officiële meivakantie) zijn wij gesloten. Daarnaast zijn er twee dagen waarop we normaliter gesloten zijn, maar waarop we de komende periode juist wel begeleiding gaan geven. Op deze pagina vind je meer informatie over de tijdelijke wijzigingen.

Koningsdag

  • Op woensdag 27 april (Koningsdag) zijn wij gesloten. Individuele Plangesprekken (coaching) die normaal op woensdagmiddag plaatsvinden, vinden éénmalig op een vrijdag plaats (vrijdag 29 april).
  • Om te compenseren voor de lessen die op Koningsdag niet doorgaan, vindt er in week 17 opnieuw een keertje begeleiding plaats op een vrijdag. Begeleidingsuren die normaal op zondag plaatsvinden, worden éénmalig verplaatst naar vrijdag 29 april.

Meivakantie

Het is goed om alvast te weten dat er in de week van de officiële meivakantie (week 18, de week van maandag 2 mei) géén begeleiding plaatsvindt. Sommige leerlingen zijn ook in week 17 of week 19 vrij; in die weken gaat de begeleiding wel door.  In week 18 vinden er op zondag 8 mei wel gewoon Plangsprekken (coaching) en begeleiding plaats; die zondag hoort in onze weekplanning bij week 19.

Met vriendelijke groet,

OnlineHuiswerkklas.nl

info@onlinehuiswerkklas.nl