Huiswerkbegeleiding Apeldoorn | Professionele en persoonlijke begeleiding bij Online Huiswerkklas

Huiswerk­begeleiding Apeldoorn

Sinds 2017 heeft OnlineHuiswerkklas.nl met succes meerdere scholieren uit Apeldoorn geholpen bij het bereiken van hun doelen. Onze onderwijsdienst staat garant voor kwaliteit, zoals blijkt uit onze indrukwekkende Google-beoordeling van 4,9 sterren op basis van 80 recensies. Wij nodigen leerlingen uit Apeldoorn van harte uit om deel te nemen aan onze Online Huiswerkklas. Je kunt onze begeleiding gewoon vanuit huis volgen.

Gratis proefweek Adviesgesprek

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Waarom onze methode werkt

Onze kracht zit in de kleinschalige opzet van onze lessen, de bekwaamheid van onze docenten en de flexibiliteit van onze dienstverlening. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en geven nooit les aan meer dan zes leerlingen tegelijkertijd. Daarnaast kunnen leerlingen en ouders via ons portaal de begeleiding wekelijks flexibel inplannen. Dankzij deze functionaliteit hebben wij zelden te maken met absenties.

OVER DE METHODE

Docenten

Onze student-docenten werken vanuit allerlei universiteitssteden. Als je vanuit Apeldoorn begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studieachtergrond die aansluit op jouw specifieke uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Dani Driessen
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Femke Agricola
Manager

Lysanne Hoen
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Tonke van Abeelen
Student-docent

Ruben Zonjee
Student-docent

Max Tiemersma
Student-docent

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Sarah Leeser
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Amber Kruid
Manager

Ilse Engels
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Michiel van Gorp
Directeur

Faïsha Werners
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Jil Zondag
Student-docent

Sanne Bouma
Student-docent

Ouders

Het is onze overtuiging dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen bijdraagt aan het succes van onze leerlingen uit Apeldoorn. Wij betrekken ouders daarom actief bij de begeleiding. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een persoonlijke e-mail met informatie over hoe de begeleiding verloopt.

OVER OUDERCONTACT

Tarieven

Stel jouw tarief samen

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Meest gekozen
 • De eerste week is altijd een vrijblijvende proefperiode voor €49,-
 • Het Plangesprek zit bij de prijs inbegrepen. Iedere leerling heeft wekelijks een individueel Plangesprek met een vaste begeleider (15 minuten).
 • Ouders behouden de optie om het aantal afspraakmomenten naar beneden- of naar boven bij te stellen
 • Kleine groepjes tijdens huiswerkbegeleiding: maximaal zes deelnemers per docent
 • De begeleidingsuren zijn wekelijks flexibel in te plannen via zowel het ouder- als het leerlingportaal. Begeleiding is mogelijk van zondag t/m donderdag, van 16:00 tot 21:00
 • Dagelijkse rapportage: wij schrijven een kort verslagje over het verloop van iedere les. Ouders hebben via het ouderportaal continu inzicht in het verloop van de begeleiding
 • Ouders hebben de mogelijkheid om, als aanvulling op de huiswerkbegeleiding, één-op-één bijlessen in te boeken via het ouderportaal (€37,50 per les)
 • Als je na de proefweek besluit om door te gaan, is de opzegtermijn slechts vier weken (exclusief vakanties)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste scholieren komen uit:

Huiswerk­begeleiding Apeldoorn

Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je begeleider wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij minimaal acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Werkwijze

Iedere zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip een videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Daarin wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en we voeren nieuwe resultaten in in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het opgegeven huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

We hebben een systeem waarin we kunnen zien welke momenten je hebt ingepland om huiswerk te maken. We vragen je om vijf minuten voor aanvang van een huiswerkklas klaar te zitten achter je bureau met je webcam ingeschakeld. Zodra je online komt, bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, deelt waar nodig extra oefenmateriaal en is beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat we klassen klein houden. Daarom hebben we ervoor gekozen de omvang van de huiswerkklassen te beperken tot maximaal 6 leerlingen.

Ouders

Als we je zoon of dochter begeleiden (vanuit Apeldoorn), word je actief betrokken bij de begeleiding. Ouders van leerlingen hebben een vaste contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht lees je terug hoe het afgelopen week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen. Wil je hier meer over weten? Volg dan deze link.

De voordelen van huiswerk­begeleiding in Apeldoorn

Wij begeleiden met veel plezier en succes middelbare scholieren uit Apeldoorn en omgeving. Dit doen we digitaal, hetgeen voordelen met zich meebrengt. Daarnaast kent onze methode nog een aantal andere sterke punten die we graag met je delen. Hieronder een overzicht.

1. Wekelijks plangesprek

Als je huiswerkbegeleiding volgt bij OnlineHuiswerkklas.nl, heb je wekelijks een individueel plangesprek van een kwartier. Dit plangesprek vindt online plaats met je vaste coach. Er wordt aandacht besteed aan je weekplanning en met toetsen die eraan komen.

2. Persoonlijke aandacht

We vinden het belangrijk dat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht tijdens de begeleiding. Je moet altijd je vragen kunnen stellen. Ook helpen we je graag bij de voorbereiding van toetsen. Daarom volg je maximaal met vijf andere deelnemers begeleiding.

3. Flexibiliteit bij het inplannen van begeleidingsuren

We begrijpen als geen ander dat het prettig is om rekening te kunnen houden met hobby’s of activiteiten met vrienden. We zijn immers zelf ook middelbare scholier geweest. Daarom bieden we de mogelijkheid de momenten waarop je begeleiding volgt wekelijks aan te passen. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld geen verjaardagen of trainingen te missen als je dit niet wilt.

4. Goede en enthousiaste docenten

De docenten van OnlineHuiswerkklas.nl hebben de kennis in huis om je te ondersteunen in je leerbehoefte. Is Frans bijvoorbeeld een uitdaging voor je? Dan delen we je in bij een docent die hier goed in is. De docent kan je vragen beantwoorden en helpt je met het voorbereiden van toetsen. Onze docenten studeren aan de universiteit en hebben minimaal 120 studiepunten behaald.

5. Begeleiding vanaf huis

Doordat we digitaal werken, kies je zelf de plek waarvandaan je begeleiding volgt. De meeste leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl doen dit vanuit huis. Dit heeft als voordeel dat je na een schooldag niet op school hoeft te blijven, of naar een externe locatie moet fietsen. Hierdoor ontstaat er ook flexibiliteit om bijvoorbeeld nog even een uurtje in te loggen voor of na het sporten.

6. Ruimte om alle vragen te stellen die je hebt

We vinden het belangrijk dat docenten de tijd en ruimte hebben om je vragen te beantwoorden. Daarom volg je de begeleiding met maximaal vijf andere leerlingen. Hierdoor zijn docenten in staat om jou persoonlijk te kunnen begeleiden.

Ben je geïnteresseerd om vanuit Apeldoorn of omgeving huiswerkbegeleiding te volgen? Vraag dan een vrijblijvende proefweek aan of neem contact met ons op.

Proefweek starten

Bijles Apeldoorn

Wij geloven in de effectiviteit van online huiswerkbegeleiding die plaatsvindt in kleine klassen. Het kan echter voorkomen dat leerlingen extra ondersteuning nodig hebben bij bepaalde vakken. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen af te nemen.

Bijles wiskunde Apeldoorn

Wij bieden onze leerlingen uit Apeldoorn en omgeving de mogelijkheid tot het volgen van bijles wiskunde. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan wiskunde?

Niet iedereen is er blij mee, maar je krijgt vrijwel dagelijks te maken met wiskunde. Je neem bijvoorbeeld elke dag een aantal beslissingen waarbij je wiskundige kennis toepast. In sommige gevallen geldt dat je beslissing beter wordt zodra je wiskunde hier correct voor inzet. Dit kunnen beslissingen zijn met een kleine impact, maar ook met een grote impact. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van de juiste hypotheek of het uitwerken van een bouwconstructie.

Vind je wiskunde lastig? Geen man overboord. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Engels Apeldoorn

Wij bieden onze leerlingen uit Apeldoorn en omgeving de mogelijkheid tot het volgen van bijles Engels. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels?

Een voor de hand liggende reden is dat het je communicatiemogelijkheden wereldwijd vergroot. Maar wist je dat het ook je perspectief op een baan kan vergroten? In Nederland zijn bijna 80.000 ICT bedrijven actief.  Voor het bemachtigen van een baan in de ICT is begrip van de Engelse taal belangrijk. Dit komt doordat bijna alle coderingstalen op het Engels zijn gebaseerd. Ook spreken ICT’ers regelmatig Engels met elkaar.

Vind je Engels lastig? Geen probleem. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Frans Apeldoorn

Wij bieden onze leerlingen uit Apeldoorn en omgeving de mogelijkheid tot het volgen van bijles Frans. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Frans?

Frans is een wereldtaal. Het wordt door honderden miljoenen mensen en op elk continent gesproken. Daarnaast is Frans een Romaanse taal. Hierdoor wordt het makkelijker om andere Romaanse talen, zoals Italiaans, Portugees en Spaans, te leren als je Frans beheerst. Ook komen veel Engelse woorden oorspronkelijk uit het Frans. Je zou het misschien niet denken, maar kennis van de Franse taal kan ook je Engels verbeteren.

Vind je Frans lastig? Niet getreurd. Wij helpen je er graag mee!

Ook bieden we leerlingen die huiswerkbegeleiding bij ons volgen bijlessen aan van andere vakken.

Andere steden

Op zoek naar huiswerkbegeleiding in een andere stad? Dat kan ook! Kijk eens bij een van deze steden: Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Groningen, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Breda, of Rotterdam.