Huiswerkbegeleiding Amstelveen - Online Huiswerkklas

Huiswerkbegeleiding Amstelveen

Woon jij in Amstelveen en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl!

Docenten Amstelveen

De mensen in ons team zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs. Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen. Omdat onze begeleiding online plaatsvindt, volg je de begeleiding vanuit huis in Amstelveen, terwijl de docent waarvan je les hebt werkt vanaf een andere locatie.

OVER ONS TEAM

Michiel van Gorp
Directeur

Tonke van Abeelen
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Max Tiemersma
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Faïsha Werners
Student-docent

Femke Agricola
Manager

Lisa Stiekema
Student-docent

Dani Driessen
Student-docent

Ruben Zonjee
Student-docent

Amber Kruid
Manager

Lysanne Hoen
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Sanne Bouma
Student-docent

Ilse Engels
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Sarah Leeser
Student-docent

Jil Zondag
Student-docent

Huiswerkbegeleiding in Amstelveen

Op zaterdag of zondag vindt in Amstelveen het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke begeleider. Nadat het huiswerk in kaart is gebracht wordt er samen een planning gemaakt. Afhankelijk van het type abonnement wordt er zes of acht uur huiswerkbegeleiding ingepland.

OVER ONZE METHODE

Wanneer het jou uitkomt

Tijdens het wekelijkse coachingsgesprek in Amstelveen kun je zelf aangeven wanneer je die week begeleiding wil volgen. Wij hanteren ruime openingstijden: leerlingen uit Amstelveen kunnen huiswerkbegeleiding inplannen tussen 16:00 en 21:00.

Altijd een studieplanning

Als in Amstelveen inlogt op onze site kun je zien op welke momenten je wordt verwacht. Daarnaast kun je telkens zien welke docent je krijgt, aan welk vak je gaat werken en hoe je cijfers zich ontwikkelen. Vanuit je persoonlijke dashboard kom je met één klik in jouw huiswerkklas.

Persoonlijke begeleiding

Met OnlineHuiswerkklas.nl heb je iedere week een individueel Plangesprek in Amstelveen en volg je 6 of 8 uur huiswerkbegeleiding in Amstelveen per week. Onze docenten zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs.

Geavanceerde software

Onze geavanceerde videosoftware biedt leerlingen in Amstelveen en docenten in Amstelveen talloze mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis. Wij kunnen bijvoorbeeld vragen behandelen op een gedeeld whiteboard of samenwerken in een gedeeld document.

Ouders van leerlingen in Amstelveen

Het is onze overtuiging dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen in Amstelveen bijdraagt aan het succes van onze leerlingen. Wij betrekken ouders van leerlingen in Amstelveen daarom actief bij de begeleiding. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een persoonlijke e-mail met informatie over hoe de begeleiding verloopt.

OVER OUDERCONTACT AMSTELVEEN

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Huiswerkbegeleiding Amstelveen

Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je begeleider wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij minimaal acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Zaterdag of zondag: individueel gesprek

Op zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

In ons systeem kunnen wij zien op welk moment je hebt gepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en je webcam staat ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, geeft waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat wij onze klassen klein houden. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er samen met één docent altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Waarom onze methode werkt

Het is onze overtuiging dat een online-lesomgeving geschikter is om middelbare scholieren te ondersteunen bij het behalen van hun leerdoelen dan een traditioneel huiswerkinstituut. Door professioneel onderwijs, uitstekende software en de vrijheid die leerlingen krijgen om zelf te bepalen wanneer zij huiswerkbegeleiding afnemen begeleidt OnlineHuiswerkklas.nl met veel succes leerlingen uit Amstelveen bij het behalen van hun eigen leerdoelen.

Proefweek starten
Wij zijn ook in de volgende steden actief: