Huiswerkbegeleiding Bussum - OnlineHuiswerkklas.nl

Huiswerkbegeleiding Bussum

Woon jij in Bussum en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl!

Huiswerkbegeleiding Bussum

Woon je in Bussum of omgeving? En ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je volgt onze begeleiding namelijk vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je begeleider wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij minimaal acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Zaterdag of zondag: individueel gesprek

Op zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding Bussum

In ons systeem kunnen wij zien op welk moment je hebt gepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en je webcam staat ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, geeft waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat wij onze klassen klein houden. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er samen met één docent altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Waarom onze methode werkt

Wij geloven in online. Daarom vindt onze begeleiding digitaal plaats. Dit brengt voordelen met zich mee. Naast de voordelen van online, heeft onze methode een aantal andere pluspunten. We zetten ze graag voor je op een rijtje:

1. Flexibel uren inplannen

Je plant iedere week zelf je uren in. Als je een abonnement van acht uur hebt, dan plan je dus acht begeleidingsuren in. We adviseren vaak om deze uren zo goed mogelijk de verspreiden over de week. Als je wilt kan je de begeleidingsuren ook aan elkaar vastplakken.

2. Wekelijks plangesprek

Tijdens het individuele plangesprek plan je je uren voor komende week in. Daarnaast neem je het huiswerk voor komende week door. Voor toetsen kijken we nog wat verder vooruit. Hier maak je samen met je coach een planning voor.

3. Goede docenten

De docenten van OnlineHuiswerkklas.nl hebben een cursus gevolgd om digitaal les te geven. Daarnaast hebben ze minimaal 120 studiepunten. Ook hebben onze docenten verschillende studieachtergronden. Vind je wiskunde uitdagend? Dan matchen we je regelmatig met een studentdocent die wiskunde studeert of een gerelateerde studie.

4. Goede software

We werken al een tijdje online. Daardoor weten we wat wel en niet werkt. Dat is een van de redenen waarom we ons eigen dashboard ontwikkeld hebben. Ook gebruiken we tools die haarfijn aansluiten bij de digitale methode.

5. Persoonlijke aandacht

Huiswerkbegeleiding in Bussum en omstreken volg je met maximaal vijf andere leerlingen. Daardoor heeft de docent altijd tijd om je te helpen. Ook voor overhoringen of ben je bij de docent aan het juiste adres.

6. Begeleiding vanuit je vertrouwde omgeving

Je logt in vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Daardoor wordt je niet afgeleid door anderen. Wel zo prettig als je je goed wilt concentreren.

Bovenstaande redenen zorgen ervoor dat we met veel succes leerlingen uit Bussum helpen bij het behalen van hun leerdoelen. Geïnteresseerd? We raden iedereen altijd eerst een proefweek aan. Zo kun je ervaren of het wat voor je is.

Proefweek starten
Naast Bussum kunnen we je ook ondersteunen als je woont in: