Huiswerkbegeleiding Bussum - OnlineHuiswerkklas.nl

Huiswerkbegeleiding Bussum

Woon jij in Bussum en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl!

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle reacties lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken

Eenvoudig aanmeldproces

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je logingegevens voor zowel het leerling- als het ouderportaal. In het portaal kun je je afspraakmomenten voor huiswerkbegeleiding aan ons doorgeven. Nadat je een instructievideo hebt bekeken, welke via e-mail wordt gedeeld, nodigen we je uit om te bevestigen of alles helder is. Als dat niet het geval is, staan we telefonisch voor je klaar om alles te verduidelijken, zodat je begeleiding snel kan beginnen.

PROEFWEEK STARTEN

Werkwijze

Op een doordeweekse dag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse plangesprek (15 minuten) plaats met je persoonlijke begeleider. Nadat het huiswerk in kaart is gebracht, wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er tussen vier en acht uur per week huiswerkbegeleiding ingepland.

OVER ONZE METHODE

Ons team

Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Hanne Ziggers
Docent

Sanne Bouma
Docent

Pien Bleeker
Docent

Puck Moonen, Bsc.
Docent, coach

Julianne Hoogeveen
Docent, coach

Tessa van der Jeugd, Bsc
Docent, coach

Dani Driessen
Docent

Ilse Engels
Docent, coach

Jil Zondag
Docent

Tonke van Abeelen, Bsc.
Docent, coach

Sofieke Nout, MA
Manager leerlingtrajecten

Inge Bouwmeester BSc
Manager Leerlingtrajecten

Sarah Leeser
Docent

Koen de Graaff
Docent

Cars Brand
Docent

Lisa Stiekema
Docent

Pleuni Nout, BSc
Docent, coach

Michiel van Gorp, MA
Directeur

Dagmar den Boer
Docent, Coach

Max Tiemersma
Docent

Lysanne Hoen
Docent, coach

Ruben Zonjee, Bsc.
Docent

Thomas Veringa Weiler, Bsc.
Docent

Tarieven

Onze opzegtermijn is vier weken (exclusief vakanties). Voor nieuwe leerlingen is de eerste week altijd een vrijblijvende proefperiode voor een vaste prijs (€39, zonder opzegtermijn). De meeste leerlingen die wij begeleiden volgen zes, zeven of acht uur huiswerkbegeleiding per week. Tijdens de samenwerking behoud je altijd de optie om het aantal begeleidingsuren aan te passen.

BEKIJK TARIEVEN

Ouders

Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor de ouders of verzorgers van onze leerlingen. Elke ouder is toegewezen aan een vaste contactpersoon, die beschikbaar is voor feedback en om de dienstverlening af te stemmen. Daarnaast krijgt elke ouder toegang tot een persoonlijk inlogportaal. Hier kun je de voortgang volgen, de planning bekijken, afspraakmomenten aanpassen en individuele bijlessen inplannen.

OVER OUDERCONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor 6 of 8 uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Huiswerkbegeleiding Bussum

Woon je in Bussum of omgeving? En ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je volgt onze begeleiding namelijk vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je begeleider wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij minimaal acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Zaterdag of zondag: individueel gesprek

Op zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding Bussum

In ons systeem kunnen wij zien op welk moment je hebt gepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en je webcam staat ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, geeft waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat wij onze klassen klein houden. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er samen met één docent altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Waarom onze methode werkt

Wij geloven in online. Daarom vindt onze begeleiding digitaal plaats. Dit brengt voordelen met zich mee. Naast de voordelen van online, heeft onze methode een aantal andere pluspunten. We zetten ze graag voor je op een rijtje:

1. Flexibel uren inplannen

Je plant iedere week zelf je uren in. Als je een abonnement van acht uur hebt, dan plan je dus acht begeleidingsuren in. We adviseren vaak om deze uren zo goed mogelijk de verspreiden over de week. Als je wilt kan je de begeleidingsuren ook aan elkaar vastplakken.

2. Wekelijks plangesprek

Tijdens het individuele plangesprek plan je je uren voor komende week in. Daarnaast neem je het huiswerk voor komende week door. Voor toetsen kijken we nog wat verder vooruit. Hier maak je samen met je coach een planning voor.

3. Goede docenten

De docenten van OnlineHuiswerkklas.nl hebben een cursus gevolgd om digitaal les te geven. Daarnaast hebben ze minimaal 120 studiepunten. Ook hebben onze docenten verschillende studieachtergronden. Vind je wiskunde uitdagend? Dan matchen we je regelmatig met een studentdocent die wiskunde studeert of een gerelateerde studie.

4. Goede software

We werken al een tijdje online. Daardoor weten we wat wel en niet werkt. Dat is een van de redenen waarom we ons eigen dashboard ontwikkeld hebben. Ook gebruiken we tools die haarfijn aansluiten bij de digitale methode.

5. Persoonlijke aandacht

Huiswerkbegeleiding in Bussum en omstreken volg je met maximaal vijf andere leerlingen. Daardoor heeft de docent altijd tijd om je te helpen. Ook voor overhoringen of ben je bij de docent aan het juiste adres.

6. Begeleiding vanuit je vertrouwde omgeving

Je logt in vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Daardoor wordt je niet afgeleid door anderen. Wel zo prettig als je je goed wilt concentreren.

Bovenstaande redenen zorgen ervoor dat we met veel succes leerlingen uit Bussum helpen bij het behalen van hun leerdoelen. Geïnteresseerd? We raden iedereen altijd eerst een proefweek aan. Zo kun je ervaren of het wat voor je is.

Proefweek starten
Naast Bussum kunnen we je ook ondersteunen als je woont in: