Huiswerkbegeleiding Eindhoven | Professionele en persoonlijke begeleiding bij Online Huiswerkklas

Huiswerk­begeleiding Eindhoven

Sinds 2017 hebben we met trots meer dan 150 scholieren uit Eindhoven geholpen om hun leerdoelen te behalen. De Online Huiswerkklas staat voor kwaliteit: onze onderwijsdienst wordt op Google beoordeeld met een indrukwekkende 4,9 sterren uit 80 recensies. Neem net als andere leerlingen uit Eindhoven ook deel aan onze Online Huiswerkklas. Je volgt onze begeleiding gewoon vanuit huis.

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Waarom onze methode werkt

Onze kracht zit in de kleinschalige opzet van onze lessen, de bekwaamheid van onze docenten en de flexibiliteit van onze dienstverlening. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en geven nooit les aan meer dan zes leerlingen tegelijkertijd. Daarnaast kunnen leerlingen en ouders via ons portaal de begeleiding wekelijks flexibel inplannen. Dankzij deze functionaliteit hebben wij zelden te maken met absenties.

OVER DE METHODE

Docenten

Leerlingen uit Eindhoven worden door ons telkens aan student-docenten gekoppeld met studieachtergronden die aansluiten op hun uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Hanne Ziggers
Student-docent

Jil Zondag
Student-docent

Ilse Engels
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Amber Kruid
Manager

Lysanne Hoen
Student-docent

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Femke Agricola
Manager

Dani Driessen
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Michiel van Gorp
Directeur

Sarah Leeser
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Sanne Bouma
Student-docent

Faïsha Werners
Student-docent

Tonke van Abeelen
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Ruben Zonjee
Student-docent

Max Tiemersma
Student-docent

Ouders

Wij geloven sterk in het belang van regelmatig contact tussen onze organisatie en de ouders van onze leerlingen uit Eindhoven, omdat dit bijdraagt aan het succes van onze leerlingen. We betrekken ouders dan ook actief bij de begeleiding. Elke ouder heeft een vaste contactpersoon en ontvangt wekelijks op vrijdag een persoonlijke e-mail met updates over de voortgang van de begeleiding.

OVER OUDERCONTACT

Tarieven

Stel jouw tarief samen

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Meest gekozen
 • De eerste week is altijd een gratis proefperiode waarin je 6 uur huiswerkbegeleiding en een individueel Plangesprek volgt
 • Het Plangesprek zit bij de prijs inbegrepen. Iedere leerling volgt naast de begeleidingsuren wekelijks een individueel Plangesprek met een vaste begeleider (15 minuten)
 • De begeleidingsuren zijn wekelijks flexibel in te plannen via zowel het ouder- als het leerlingportaal. Begeleiding is mogelijk op zondag t/m donderdag, van 16:00 tot 21:00
 • Ouders behouden de optie om het aantal afspraakmomenten naar beneden- of naar boven bij te stellen
 • Kleine groepjes tijdens huiswerkbegeleiding: maximaal zes deelnemers per docent
 • Dagelijkse rapportage: wij schrijven een kort verslagje over het verloop van iedere les. Ouders hebben via het ouderportaal continu inzicht in het verloop van de begeleiding
 • Ouders hebben de mogelijkheid om extra één-op-één bijlessen in te boeken via het ouderportaal (€37,50 per les)
 • Als je na de proefweek besluit om door te gaan, is de opzegtermijn slechts vier weken (exclusief vakanties)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste scholieren komen uit:

Huiswerk­begeleiding Eindhoven

Bij OnlineHuiswerkklas.nl plan je wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in samen met je begeleider. We verwachten van iedere leerling dat hij/zij vier tot acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas. Dit biedt een goede basis om mooie resultaten met elkaar te behalen.

Werkwijze

Op zondag (of zaterdag) vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je begeleider. Er wordt onder andere besproken hoe het afgelopen week is gegaan. Als er nieuwe resultaten binnen zijn, worden die ingevoerd in het systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk voor komende week, wordt er samen een planning gemaakt.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

Het systeem dat we gebruiken geeft weer welke momenten je hebt gepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en heb je je webcam ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk(e) vak(ken) het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. Daarna ga je aan de slag. De docent houdt toezicht, deelt extra oefenmateriaal en is beschikbaar als er vragen zijn. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode vinden we het belangrijk dat we onze klassen klein houden. Daarom hebben we ervoor gekozen dat er samen met één docent altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Ouders

Als jouw zoon of dochter online begeleiding volgt (vanuit Eindhoven), word je actief betrokken bij de begeleiding. Zo heb je een vaste contactpersoon en ontvang je iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht lees je terug hoe het afgelopen week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen. Meer informatie is te vinden via deze link.

De voordelen van huiswer­kbegeleiding in Eindhoven

We zijn enthousiast over de methode van OnlineHuiswerkklas.nl en merken al een aantal jaren dat die goed werkt voor leerlingen. We zetten graag voor je een aantal voordelen op een rij.

1. Juiste software

Op basis van onze ervaring met online hebben we een dashboard ontwikkeld. Als je bij ons start krijg je toegang tot je persoonlijk dashboard. Daarnaast verzorgen we de juiste software voor een uitstekende digitale begeleidingservaring.

2. Je volgt begeleiding op momenten dat het jou uitkomt

Handig toch? Wij snappen dat het fijn is om rekening te kunnen houden met sport of activiteiten met vrienden. We zijn namelijk zelf ook middelbare scholier geweest. Daarom heb je de flexibiliteit om iedere week de begeleidingsuren in te plannen op momenten dat het jou uitkomt.

3. Goede en enthousiaste docenten

Het draait bij OnlineHuiswerkklas.nl om jou. Het kan zijn dat je een aantal vakken lastig vindt. Dan is het belangrijk dat je wordt begeleid door een docent die je vragen kan beantwoorden en je kan helpen bij het voorbereiden van toetsen. De docenten van OnlineHuiswerkklas.nl zijn enthousiast, studeren aan de universiteit en hebben minimaal 120 studiepunten. Ook hebben ze uiteenlopende studieachtergronden. Daardoor zijn we in staat om de juiste docenten te matchen met jou leerbehoeftes.

4. Persoonlijke aandacht

We vinden het erg belangrijk dat er voldoende tijd en ruimte is voor het beantwoorden van vragen die je hebt. Daarom volg je maximaal met vijf andere deelnemers begeleiding. Daardoor heeft de docent altijd de mogelijkheid om dieper met je op de stof in te gaan of je te helpen bij het voorbereiden van een toets.

5. Wekelijks plangesprek

Onderdeel van onze begeleiding is een individueel plangesprek van een kwartier. Dit plangesprek vindt wekelijks plaats met je vaste coach. Er wordt aandacht besteed aan je weekplanning en met toetsen die eraan komen.

6. Je volgt de begeleiding op een plek die voor jou het beste werkt

Naast het moment kies je ook de plek waarvandaan je begeleiding volgt. De meeste leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl doen dit vanuit huis. Het werkt het meest prettig als je niet wordt afgeleid door anderen. Je hoeft dus niet na een schooldag langer op school te blijven of naar een externe locatie te fietsen. Hierdoor creëer je extra flexibiliteit om bijvoorbeeld nog even een uurtje in te loggen voor of na het sporten.

Kortom, behoorlijk wat voordelen om huiswerkbegeleiding te volgen bij OnlineHuiswerkklas.nl. Neem gerust contact op als je vragen hebt over het volgen van huiswerkbegeleiding bij OnlineHuiswerkklas.nl in Eindhoven en omgeving.

Proefweek starten

Bijles Eindhoven

Wij geloven in de effectiviteit van online huiswerkbegeleiding die plaatsvindt in kleine klassen. Toch kan het voorkomen dat een leerling voor een specifiek vak extra ondersteuning nodig heeft. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen te reserveren.

Bijles wiskunde Eindhoven

Onze leerlingen uit Eindhoven en omstreken hebben de mogelijkheid om bijles wiskunde te volgen. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan wiskunde?

Wiskunde staat verre van op zichzelf. Veel belangrijke vaardigheden hebben een wiskunde invalshoek. Hoe beter je wiskundige inzicht, hoe makkelijker je deze vaardigheden je eigen maakt en kunt toepassen. Denk hierbij aan:

 • Efficiënt werken
 • Actief en creatief denkvermogen
 • Toepassen van logica
 • Systematisch werken

Vind je wiskunde lastig? Geen man overboord. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Engels Eindhoven

Onze leerlingen uit Eindhoven en omstreken hebben de mogelijkheid om bijles Engels te volgen. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels?

Er zijn verschillende redenen. Een ervan is dat een goede beheersing van de Engelse taal je een vliegende start kan geven bij je vervolgopleiding of -studie. Ze worden steeds vaker in het Engels gegeven namelijk. Indien je de Engelse taal nog niet goed beheerst is dat met name in de beginfase van je studie ongunstig. Daarom is het beter om een goede basis in je vooropleiding te ontwikkelen. Dat voorkomt eventuele leerachterstanden.

Vind je Engels lastig? Geen probleem. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Frans Eindhoven

Onze leerlingen uit Eindhoven en omstreken hebben de mogelijkheid om bijles Frans te volgen. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Frans?

Er zijn verschillende redenen om de Franse taal goed te beheersen. Zo spreken er wereldwijd honderden miljoen mensen Frans. Daarnaast wordt in Franstalige landen niet altijd goed Engels wordt gesproken. Fransen zijn trots op hun taal. Als ze Engels beheersen, spreken ze alsnog vaak liever Frans met je. Daarom heeft het voordelen als je de Franse taal beheerst.

Vind je Frans lastig? Niet getreurd. Wij helpen je er graag mee!

Ook bieden we leerlingen die huiswerkbegeleiding bij ons volgen bijlessen aan van andere vakken.

Andere steden

Op zoek naar huiswerkbegeleiding in een andere stad? Kijk dan eens bij de volgende locaties: Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Groningen, Zwolle, Rotterdam, Maastricht, Breda, of Apeldoorn.