Begeleiding schooljaar 2024-2025 - Online Huiswerkklas

Begeleiding schooljaar 2024-2025

Voorinschrijving

Het Element Amersfoort wil in het nieuwe schooljaar een aantal leerlingen opnieuw de mogelijkheid bieden om extra hulp te krijgen bij het maken van huiswerk, eventuele leerachterstanden in te halen, of zich beter voor te bereiden op toetsmomenten.

Leerlingen die zich op deze pagina alvast inschrijven, hebben de mogelijkheid om volgend schooljaar vier uur huiswerkbegeleiding per week te volgen. Daarnaast volgen deelnemers iedere week een individueel plangesprek (15 minuten).

Voorinschrijven is mogelijk – via het formulier onderaan deze pagina. Voor sommige leerlingen is voor-inschrijven verplicht. Zodra je je inschrijft, brengen we mevrouw Kruithof daarvan op de hoogte.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt je tot en met dinsdag 3 september voor de begeleiding in het nieuwe schooljaar, via onderstaand formulier.

Hoe kan ik mij afmelden?

De begeleiding loopt in principe door tot het einde van het nieuwe schooljaar. Leerlingen die deelnemen aan het project kunnen besluiten om de samenwerking tussentijds op te zeggen. Na opzegging loopt de begeleiding nog twee weekjes door (excl. vakanties).

Loopt de begeleiding in de vakantie door?

In de eerste week van de kerstvakantie (week 52) vindt géén begeleiding plaats. In de tweede week van de kerstvakantie (week 1) en in alle andere vakantieweken zoals de herfstvakantie, de krokusvakantie en de meivakantie, loopt de begeleiding wel door.

Stap 1.

Je wilt je in het schooljaar 2024-2025 extra inzetten voor school.

Stap 2.

Je meldt je aan voor huiswerkbegeleiding op deze pagina.

Stap 3.

Je volgt een online instructievideo over hoe de begeleiding werkt.

Stap 4.

Je volgt wekelijks vier uur huiswerkbegeleiding tot het einde van het schooljaar.

Voor-Inschrijving

Als je het afgelopen schooljaar al gebruikmaakte van de begeleiding, hoef je je niet opnieuw in te schrijven. We zullen dan automatisch van je deelname uitgaan. Ben jij een nieuwe deelnemer? Schrijf je dan hier in voor de huiswerkbegeleiding in het schooljaar 2024-2025.

Je kunt je inschrijven tot en met dinsdag 3 september. De begeleiding start op 9 september.

 • Voordat we starten met de begeleiding, zijn we benieuwd hoe jij ervoor staat op school. Als je voor een bepaald vak nog géén cijfers hebt gehaald, zijn we benieuwd naar je laatste cijfergemiddelde van vorig schooljaar. Geef hieronder je laatste cijfergemiddelden door.

 • Nederlands
 • Engels
 • Zorg en Welzijn
 • Wiskunde
 • Duits
 • Mens en Maatschappij
 • Geschiedenis
 • NASK
 • Leerlingen die deelnemen aan het project volgen vier uur begeleiding per week - en bepalen zelf op welke momenten zij de begeleiding volgen. Denk even goed na over jouw ideale weekplanning, en vink daarna hieronder precies vier hokjes aan.

  Ik ben niet vier uur per week beschikbaar. Kan ik alsnog deelnemen?

  Dat is helaas niet mogelijk. Leerlingen die deelnemen aan het project, nemen vier uur begeleiding per week af.

  Kan ik mijn weekplanning later nog wijzigen?

  Deelnemers kunnen ons altijd verzoeken om begeleidingsuren te verzetten. Echter: we passen het rooster van diezelfde week niet aan. Een verzoek om een begeleidingsuur te verzetten zal in alle gevallen vanaf de eerstvolgende week ingaan.

Informatie

Whatsapp: +31 6 87820570
Tel: 085 877 1234
E-mail: info@onlinehuiswerkklas.nl