Planning maken voor studeren - OnlineHuiswerkklas.nl

Effectief leren plannen

Sinds 2017 heeft OnlineHuiswerkklas.nl met aantoonbaar succes meer dan 1100 scholieren ondersteund bij het aanleren van effectief plannen én het uitvoeren daarvan. Onze organisatie staat voor kwaliteit: onze onderwijsdienst wordt op Google beoordeeld met een indrukwekkende 4,9 sterren uit 80 recensies. Neem ook deel aan onze Online Huiswerkklas. Je volgt onze begeleiding gewoon vanuit huis.

Gratis proefweek starten

4.9 uit 85 reviews
4.9 uit 85 reviews

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Waarom onze methode werkt

Onze expertise ligt in het effectief plannen en ondersteunen van leerlingen in hun schoolwerk. Dat wordt mogelijk gemaakt door de kleinschalige opzet van onze lessen, de bekwaamheid van onze docenten en de flexibiliteit van onze dienstverlening. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en geven nooit les aan meer dan zes leerlingen tegelijkertijd. Daarnaast kunnen leerlingen en ouders via ons portaal de begeleiding wekelijks flexibel inplannen. Dankzij deze functionaliteit hebben wij zelden te maken met absenties en zorgt ervoor dat we optimaal kunnen helpen bij de planning van schoolwerk.

OVER DE METHODE

Ons team

Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Faïsha Werners
Student-docent

Tonke van Abeelen
Student-docent

Max Tiemersma
Student-docent

Sarah Leeser
Student-docent

Dani Driessen
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Ilse Engels
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Amber Kruid
Manager

Femke Agricola
Manager

Jil Zondag
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Michiel van Gorp
Directeur

Sanne Bouma
Student-docent

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Ruben Zonjee
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Lysanne Hoen
Student-docent

Ouders

Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor de ouders of verzorgers van onze leerlingen. Elke ouder is toegewezen aan een vaste contactpersoon, die beschikbaar is voor feedback en om de dienstverlening af te stemmen. Daarnaast krijgt elke ouder toegang tot een persoonlijk inlogportaal. Hier kun je de voortgang volgen, de planning bekijken, afspraakmomenten aanpassen en individuele bijlessen inplannen.

OVER OUDERCONTACT

Tarieven

Stel jouw tarief samen

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Meest gekozen
 • De eerste week is altijd een vrijblijvende proefperiode voor €49,-
 • Het Plangesprek zit bij de prijs inbegrepen. Iedere leerling heeft wekelijks een individueel Plangesprek met een vaste begeleider (15 minuten).
 • Ouders behouden de optie om het aantal afspraakmomenten naar beneden- of naar boven bij te stellen
 • Kleine groepjes tijdens huiswerkbegeleiding: maximaal zes deelnemers per docent
 • De begeleidingsuren zijn wekelijks flexibel in te plannen via zowel het ouder- als het leerlingportaal. Begeleiding is mogelijk op zondag t/m donderdag, van 16:00 tot 21:00
 • Dagelijkse rapportage: wij schrijven een kort verslagje over het verloop van iedere les. Ouders hebben via het ouderportaal continu inzicht in het verloop van de begeleiding
 • Ouders hebben de mogelijkheid om, als aanvulling op de huiswerkbegeleiding, één-op-één bijlessen in te boeken via het ouderportaal (€37,50 per les)
 • Als je na de proefweek besluit om door te gaan, is de opzegtermijn slechts vier weken (exclusief vakanties)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste leerlingen die wij begeleiden komen komen uit:

1. Een planning geeft je een gevoel van overzicht en controle

Dankzij je weekplanning krijg je rust in je hoofd en krijg je de controle over je studievoortang terug.

2. Een goede planning geeft je meer plezier in andere activiteiten

Als je iedere week een strakke huiswerkplanning maakt kan je zorgeloos sporten, gamen of sociale activiteiten ondernemen.

3. Het maken van een goede planning verhoogt je productiviteit enorm

Doordat je precies weet op welke momenten je aan welk vak gaat werken, ben je op die momenten beter gefocust. Je werkt niet aan je (huis)werk als geheel – maar benadert alles per onderdeel. Hierdoor zal je zien dat je de stof sneller en beter begrijpt!

4. Het maken van een goede planning voorkomt situaties van stress en teleurstelling

Leerlingen die alles op het laatste moment doen, ervaren soms veel stress. Het maken van een goede weekplanning kan dit soort situaties voorkomen!

5. Het maken van een goede planning is goed voor je zelfvertrouwen

Scholieren die moeite hebben met plannen worden vaak onzeker. Ze zien dat andere scholieren meer controle hebben over hun eigen studievoortgang dan zij zelf. Het is echter heel normaal dat je in je pubertijd moeite hebt met het maken van een planning. Als een leerling wordt geholpen bij het maken van een planning merk je vaak dat naarmate het gevoel van controle toeneemt, ook het zelfvertrouwen stijgt.

Hulp nodig bij het maken van een goede planning?

Ter kennismaking volgen leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. De proefweek is bedoeld om leerlingen kennis te laten maken met OnlineHuiswerkklas.nl. Na de proefweek kun je eventueel een abonnement bij ons afsluiten.

Proefweek starten