Huiswerkbegeleiding Amsterdam | Professionele en persoonlijke begeleiding bij Online Huiswerkklas

Huiswerk­begeleiding Amsterdam

Woon je in Amsterdam en op zoek naar professionele huiswerkbegeleiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Sinds 2017 hebben wij met succes meer dan 300 leerlingen uit (omgeving) Amsterdam geholpen. Onze onderwijsdienst staat garant voor kwaliteit, zoals blijkt uit onze indrukwekkende Google-beoordeling van 4,9 sterren op basis van 80 beoordelingen. En het beste van alles is dat je onze begeleiding gewoon vanuit huis kunt volgen.

Gratis proefweek Adviesgesprek

Docenten

Onze leerlingen uit Amsterdam worden telkens gekoppeld aan een student-docenten met een studieachtergrond die goed past bij hun specifieke uitdagingen. Onze student-docenten werken vanuit Amsterdam, maar ook vanuit andere universiteitssteden.

OVER ONS TEAM

Amber Kruid
Manager

Ruben Zonjee
Student-docent

Jil Zondag
Student-docent

Michiel van Gorp
Directeur

Tonke van Abeelen
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Lysanne Hoen
Student-docent

Dani Driessen
Student-docent

Femke Agricola
Manager

Faïsha Werners
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Sanne Bouma
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Max Tiemersma
Student-docent

Sarah Leeser
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Ilse Engels
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Waarom onze methode werkt

Onze kracht zit in de kleinschalige opzet van onze lessen, de bekwaamheid van onze docenten en de flexibiliteit van onze dienstverlening. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en geven nooit les aan meer dan zes leerlingen tegelijkertijd. Daarnaast kunnen leerlingen en ouders via ons portaal de begeleiding wekelijks flexibel inplannen. Dankzij deze functionaliteit hebben wij zelden te maken met absenties.

OVER DE METHODE

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Ouders

Wij zijn van mening dat regelmatig contact tussen onze organisatie en de ouders van leerlingen uit Amsterdam van belang is om de prestaties van de leerlingen te verbeteren. Daarom houden we de ouders actief betrokken bij de begeleiding. Elke ouder heeft een vast contactpersoon en ontvangt iedere vrijdag een e-mail met updates over de voortgang van de begeleiding.

OVER OUDERCONTACT

Tarieven

Stel jouw tarief samen

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Meest gekozen
 • De eerste week is altijd een vrijblijvende proefperiode voor €49,-
 • Het Plangesprek zit bij de prijs inbegrepen. Iedere leerling heeft wekelijks een individueel Plangesprek met een vaste begeleider (15 minuten).
 • Ouders behouden de optie om het aantal afspraakmomenten naar beneden- of naar boven bij te stellen
 • Kleine groepjes tijdens huiswerkbegeleiding: maximaal zes deelnemers per docent
 • De begeleidingsuren zijn wekelijks flexibel in te plannen via zowel het ouder- als het leerlingportaal. Begeleiding is mogelijk van zondag t/m donderdag, van 16:00 tot 21:00
 • Dagelijkse rapportage: wij schrijven een kort verslagje over het verloop van iedere les. Ouders hebben via het ouderportaal continu inzicht in het verloop van de begeleiding
 • Ouders hebben de mogelijkheid om, als aanvulling op de huiswerkbegeleiding, één-op-één bijlessen in te boeken via het ouderportaal (€37,50 per les)
 • Als je na de proefweek besluit om door te gaan, is de opzegtermijn slechts vier weken (exclusief vakanties)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste scholieren komen uit:

Huiswerk­­begeleiding Amsterdam

Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je begeleider wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij minimaal acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Werkwijze

Op zondag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

In ons systeem kunnen wij zien op welk moment je hebt gepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en je webcam staat ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, geeft waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar als je vragen hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat wij onze klassen klein houden. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er samen met één docent maximaal 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten.

Ouders

Als jouw zoon of dochter online begeleiding bij ons volgt (thuis vanuit Amsterdam), word je actief betrokken bij de begeleiding. Ouders van leerlingen hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht lees je terug hoe het afgelopen week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen. Wil je hier meer over weten? Volg dan deze link.

De voordelen van huiswerk­­begeleiding in Amsterdam

Huiswerkbegeleiding volgen vanuit Amsterdam en omstreken? Dat kan bij OnlineHuiswerkklas.nl. Sterker nog, het heeft verschillende voordelen om bij ons huiswerkbegeleiding te volgen.

Digitaal

Zoals onze naam al weggeeft, werken we bij OnlineHuiswerkklas.nl digitaal. Hierdoor kan je huiswerkbegeleiding volgen vanuit je eigen vertrouwde omgeving  in Amsterdam of omstreken. De meeste deelnemers volgen de begeleiding vanuit huis. Uiteraard hebben we de juiste software om je digitaal te begeleiden. Zo hebben we op basis van onze ervaring met online een eigen dashboard ontwikkeld.

Flexibiliteit

Daarnaast staat bij OnlineHuiswerkklas.nl flexibiliteit hoog in het vaandel. Je plant namelijk je uren in op momenten dat het jou uitkomt. Iedere week krijg je opnieuw deze mogelijkheid. Uiteraard mag je de uren ook hetzelfde houden als je dat prettiger vindt. Op deze manier kan je rekening houden met je hobby’s en activiteiten met vrienden.

Plannen

Verder helpen we je met plannen. Je hebt wekelijks een plangesprek met je eigen coach. Dit gesprek vindt online plaats en duurt ongeveer een kwartier. Samen kijk  je naar de weekplanning en de toetsen die eraan komen. De insteek is dat je dit zelf doet, maar je coach is er om je te helpen als je er niet uit komt. Ook geeft de coach tips als je volgens hem of haar beter een iets ruimere planning kunt hanteren (of juist minder ruim).

Docenten

Naast je coach staat er een enthousiast team van docenten voor je klaar gedurende de week. Deze docenten hebben de kennis om je vragen te beantwoorden. Ook helpen ze je bij het voorbereiden van toetsen. Vind je wiskunde lastig? Dan zorgen we ervoor dat we je vaak indelen bij een docent die goed is in wiskunde. Onze docenten studeren aan de universiteit en hebben minimaal 120 studiepunten. Daarnaast is de diversiteit aan studieachtergronden groot, waardoor we je altijd goed kunnen begeleiden. Ongeacht je leerbehoefte.

Persoonlijke aandacht

Je volgt de huiswerkbegeleiding in kleine groepjes van maximaal zes leerlingen. Daardoor heeft de docent altijd tijd om je te helpen. Bijvoorbeeld met het beantwoorden van vragen of het voorbereiden van een toets.

Graag zetten we de voordelen voor je op een rij

 1. Huiswerkbegeleiding vanuit je eigen vertrouwde omgeving
 2. De juiste software voor optimale begeleiding
 3. Grote mate van flexibiliteit
 4. Hulp met plannen
 5. Enthousiaste docenten met diverse studieachtergronden
 6. Persoonlijke aandacht door kleine klasjes

Lijkt OnlineHuiswerkklas.nl wat voor jou? Vraag dan een vrijblijvende proefweek aan. Tijdens de proefweek ontdek je of het daadwerkelijk wat voor je is.

Proefweek starten

Bijles Amsterdam

Wij geloven in de effectiviteit van online huiswerkbegeleiding die plaatsvindt in kleine groepjes. Echter: het kan voorkomen dat een leerling voor een specifiek vak extra ondersteuning nodig heeft. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen te reserveren.

Bijles wiskunde Amsterdam

Momenteel bieden wij bijlessen wiskunde aan, aan onze leerlingen uit Amsterdam en omstreken. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan wiskunde?

Wiskunde komt overal terug. Onbewust maakt een persoon elke dag duizenden keuzes. Een goed begrip van de kernbegrippen in de wiskunde helpen je enorm bij het maken van rationele korte-termijn afwegingen en beslissingen, die je bewust én onbewust maakt. Ook bij het nemen van grotere beslissingen – voor de lange termijn – speelt een goed begrip van wiskunde een rol. Denk hierbij aan het afsluiten van een hypotheek, het aangaan van een huurcontract, of het sparen voor een grote uitgave.

Vind je wiskunde lastig? Geen man overboord. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Engels Amsterdam

Momenteel bieden wij bijlessen Engels aan, aan onze leerlingen uit Amsterdam en omstreken. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels?

Er zijn verschillende redenen. De ICT sector is met bijna 80.000 bedrijven één van de grootste sectoren in Nederland. Voor het bemachtigen van een goede baan in de ICT is het begrip van de Engelse taal een must. Vrijwel alle coderingstalen zijn op het Engels gebaseerd. Een goed begrip van de Engelse taal is noodzakelijk voor het goed begrijpen van deze coderingstalen. De Engelse taal is ook in Nederland de belangrijkste bouwsteen van ieder digitaal communicatiesysteem.

Vind je Engels lastig? Geen probleem. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Frans Amsterdam

Momenteel bieden wij bijlessen Frans aan, aan onze leerlingen uit Amsterdam en omstreken. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Frans?

Een goed begrip van de Franse taal vergemakkelijkt het leren van andere talen. Naast het Frans zijn er nog andere Romaanse talen: het Italiaans, het Portugees, het Roemeens en het Spaans. Ook komt bijna de helft van de Engelse woorden komt oorspronkelijk uit het Frans. Dankzij een goed begrip van de Franse taal wordt het makkelijker om deze talen te leren!

Vind je Frans lastig? Niet getreurd. Wij helpen je er graag mee!

Ook bieden we leerlingen die huiswerkbegeleiding bij ons volgen bijlessen aan van andere vakken.

Andere steden

Op zoek naar huiswerkbegeleiding in een andere stad? Dat kan ook! Bekijk de andere steden: