Huiswerkbegeleiding Apeldoorn | Professionele en persoonlijke begeleiding bij Online Huiswerkklas

Huiswerkbegeleiding Apeldoorn

Woon jij in Apeldoorn en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl!

Waarom OnlineHuiswerkklas.nl?

Onze kracht zit in onze persoonlijke benadering en de bekwaamheid van onze docenten. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs. Wij geven leerlingen de vrijheid om zelf te bepalen wanneer zij huiswerkbegeleiding afnemen. Dankzij deze persoonlijke benadering komt een leerling de gemaakte afspraken na om de juiste reden: niet omdat het van iemand anders moet, maar omdat het tussen gelijken is afgesproken.

Direct beginnen

Ons team

Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Hanne Ziggers
Docent

Sanne Bouma
Docent

Cars Brand
Docent

Pleuni Nout, BSc
Docent, coach

Max Tiemersma
Docent

Tonke van Abeelen, Bsc.
Docent, coach

Michiel van Gorp, MA
Directeur

Dagmar den Boer
Docent, Coach

Tessa van der Jeugd, Bsc
Docent, coach

Ilse Engels
Docent, coach

Lysanne Hoen
Docent, coach

Koen de Graaff
Docent

Arend Drost MSc.
Manager Leerlingtrajecten

Sarah Leeser
Docent

Stijn ter Maat
Docent

Lisa Stiekema
Docent

Ruben Zonjee, Bsc.
Docent

Inge Bouwmeester BSc
Manager Leerlingtrajecten

Sofieke Nout, MA
Manager leerlingtrajecten

Julianne Hoogeveen
Docent, coach

Dani Driessen
Docent

Puck Moonen, Bsc.
Docent, coach

Thomas Veringa Weiler, Bsc.
Docent

Pien Bleeker
Docent

Werkwijze

Op een doordeweekse dag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse plangesprek (15 minuten) plaats met je persoonlijke begeleider. Nadat het huiswerk in kaart is gebracht, wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er tussen vier en acht uur per week huiswerkbegeleiding ingepland.

OVER ONZE METHODE

Ouders

Het is onze overtuiging dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen bijdraagt aan het succes van onze leerlingen. Wij betrekken ouders daarom actief bij de begeleiding. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een persoonlijke e-mail met informatie over hoe de begeleiding verloopt.

OVER OUDERCONTACT

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle reacties lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken
Wanneer het jou uitkomt

Tijdens het wekelijkse plangesprek kun je zelf aangeven wanneer je die week begeleiding wil volgen. Wij hanteren ruime openingstijden: je kunt van zondag tot en met donderdag huiswerkbegeleiding inplannen tussen 16:00 uur en 21:00 uur.

Altijd een studieplanning

Als je inlogt op onze site kun je zien op welke momenten je wordt verwacht. Daarnaast kun je telkens zien welke docent je krijgt, aan welk vak je gaat werken en hoe je cijfers zich ontwikkelen. Vanuit je persoonlijke dashboard kom je met één klik in jouw huiswerkklas.

Persoonlijke begeleiding

Met OnlineHuiswerkklas.nl heb je iedere week een individueel plangesprek en volg je gemiddeld huiswerkbegeleiding per week. Onze docenten zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs.

Geavanceerde software

Onze geavanceerde videosoftware biedt leerlingen en docenten talloze mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis. Wij kunnen bijvoorbeeld vragen behandelen op een gedeeld whiteboard of samenwerken in een gedeeld document.

Tarieven

Proefweek

 • Individueel Kennismakingsgesprek
 • 4, 5, 6, 7 of 8 uur begeleiding
 • Je ontvangt een kort verslagje over iedere les
€ 39,00

Proefweek

Direct beginnen

4 uur p/w

 • 4 uur begeleiding per week
 • Wekelijks individueel planningsgesprek
 • Je ontvangt een kort verslagje over het verloop van iedere les
€ 43,00

Per week

Direct beginnen

5 uur p/w

 • 5 uur begeleiding per week
 • Wekelijks individueel planningsgesprek
 • Je ontvangt een kort verslagje over het verloop van iedere les
€ 48,00

Per week

Direct beginnen

6 uur p/w

 • 6 uur begeleiding per week
 • Wekelijks individueel planningsgesprek
 • Je ontvangt een kort verslagje over het verloop van iedere les
€ 53,00

Per week

Direct beginnen

7 uur p/w

 • 7 uur begeleiding per week
 • Wekelijks individueel planningsgesprek
 • Je ontvangt een kort verslagje over het verloop van iedere les
€ 58,00

Per week

Direct beginnen

8 uur p/w

 • 8 uur begeleiding per week
 • Wekelijks individueel planningsgesprek
 • Je ontvangt een kort verslagje over het verloop van iedere les
€ 63,00

Per week

Direct beginnen

Bijles

 • 50 minuten privéles
 • Alle vakken, alle niveaus
 • Alleen te reserveren voor leerlingen die ook huiswerkbegeleiding bij ons volgen
€ 36,00

Per les

Direct beginnen

Groepsles

€ 59,00

Per les

Direct beginnen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor 6 of 8 uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Huiswerkbegeleiding Apeldoorn

Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je begeleider wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij minimaal acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Werkwijze

Iedere zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip een videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Daarin wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en we voeren nieuwe resultaten in in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het opgegeven huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

We hebben een systeem waarin we kunnen zien welke momenten je hebt ingepland om huiswerk te maken. We vragen je om vijf minuten voor aanvang van een huiswerkklas klaar te zitten achter je bureau met je webcam ingeschakeld. Zodra je online komt, bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, deelt waar nodig extra oefenmateriaal en is beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat we klassen klein houden. Daarom hebben we ervoor gekozen de omvang van de huiswerkklassen te beperken tot maximaal 6 leerlingen.

Ouders

Als we je zoon of dochter begeleiden (vanuit Apeldoorn), word je actief betrokken bij de begeleiding. Ouders van leerlingen hebben een vaste contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht lees je terug hoe het afgelopen week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen. Wil je hier meer over weten? Volg dan deze link.

De voordelen van huiswerkbegeleiding in Apeldoorn

Wij begeleiden met veel plezier en succes middelbare scholieren uit Apeldoorn en omgeving. Dit doen we digitaal, hetgeen voordelen met zich meebrengt. Daarnaast kent onze methode nog een aantal andere sterke punten die we graag met je delen. Hieronder een overzicht.

1. Wekelijks plangesprek

Als je huiswerkbegeleiding volgt bij OnlineHuiswerkklas.nl, heb je wekelijks een individueel plangesprek van een kwartier. Dit plangesprek vindt online plaats met je vaste coach. Er wordt aandacht besteed aan je weekplanning en met toetsen die eraan komen.

2. Persoonlijke aandacht

We vinden het belangrijk dat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht tijdens de begeleiding. Je moet altijd je vragen kunnen stellen. Ook helpen we je graag bij de voorbereiding van toetsen. Daarom volg je maximaal met vijf andere deelnemers begeleiding.

3. Flexibiliteit bij het inplannen van begeleidingsuren

We begrijpen als geen ander dat het prettig is om rekening te kunnen houden met hobby’s of activiteiten met vrienden. We zijn immers zelf ook middelbare scholier geweest. Daarom bieden we de mogelijkheid de momenten waarop je begeleiding volgt wekelijks aan te passen. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld geen verjaardagen of trainingen te missen als je dit niet wilt.

4. Goede en enthousiaste docenten

De docenten van OnlineHuiswerkklas.nl hebben de kennis in huis om je te ondersteunen in je leerbehoefte. Is Frans bijvoorbeeld een uitdaging voor je? Dan delen we je in bij een docent die hier goed in is. De docent kan je vragen beantwoorden en helpt je met het voorbereiden van toetsen. Onze docenten studeren aan de universiteit en hebben minimaal 120 studiepunten behaald.

5. Begeleiding vanaf huis

Doordat we digitaal werken, kies je zelf de plek waarvandaan je begeleiding volgt. De meeste leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl doen dit vanuit huis. Dit heeft als voordeel dat je na een schooldag niet op school hoeft te blijven, of naar een externe locatie moet fietsen. Hierdoor ontstaat er ook flexibiliteit om bijvoorbeeld nog even een uurtje in te loggen voor of na het sporten.

6. Ruimte om alle vragen te stellen die je hebt

We vinden het belangrijk dat docenten de tijd en ruimte hebben om je vragen te beantwoorden. Daarom volg je de begeleiding met maximaal vijf andere leerlingen. Hierdoor zijn docenten in staat om jou persoonlijk te kunnen begeleiden.

Ben je geïnteresseerd om vanuit Apeldoorn of omgeving huiswerkbegeleiding te volgen? Vraag dan een vrijblijvende proefweek aan of neem contact met ons op.

Proefweek starten

Bijles Apeldoorn

Wij geloven in de effectiviteit van online huiswerkbegeleiding die plaatsvindt in kleine klassen. Het kan echter voorkomen dat leerlingen extra ondersteuning nodig hebben bij bepaalde vakken. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen af te nemen.

Bijles wiskunde Apeldoorn

Wij bieden onze leerlingen uit Apeldoorn en omgeving de mogelijkheid tot het volgen van bijles wiskunde. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan wiskunde?

Niet iedereen is er blij mee, maar je krijgt vrijwel dagelijks te maken met wiskunde. Je neem bijvoorbeeld elke dag een aantal beslissingen waarbij je wiskundige kennis toepast. In sommige gevallen geldt dat je beslissing beter wordt zodra je wiskunde hier correct voor inzet. Dit kunnen beslissingen zijn met een kleine impact, maar ook met een grote impact. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van de juiste hypotheek of het uitwerken van een bouwconstructie.

Vind je wiskunde lastig? Geen man overboord. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Engels Apeldoorn

Wij bieden onze leerlingen uit Apeldoorn en omgeving de mogelijkheid tot het volgen van bijles Engels. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels?

Een voor de hand liggende reden is dat het je communicatiemogelijkheden wereldwijd vergroot. Maar wist je dat het ook je perspectief op een baan kan vergroten? In Nederland zijn bijna 80.000 ICT bedrijven actief.  Voor het bemachtigen van een baan in de ICT is begrip van de Engelse taal belangrijk. Dit komt doordat bijna alle coderingstalen op het Engels zijn gebaseerd. Ook spreken ICT’ers regelmatig Engels met elkaar.

Vind je Engels lastig? Geen probleem. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Frans Apeldoorn

Wij bieden onze leerlingen uit Apeldoorn en omgeving de mogelijkheid tot het volgen van bijles Frans. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Frans?

Frans is een wereldtaal. Het wordt door honderden miljoenen mensen en op elk continent gesproken. Daarnaast is Frans een Romaanse taal. Hierdoor wordt het makkelijker om andere Romaanse talen, zoals Italiaans, Portugees en Spaans, te leren als je Frans beheerst. Ook komen veel Engelse woorden oorspronkelijk uit het Frans. Je zou het misschien niet denken, maar kennis van de Franse taal kan ook je Engels verbeteren.

Vind je Frans lastig? Niet getreurd. Wij helpen je er graag mee!

Ook bieden we leerlingen die huiswerkbegeleiding bij ons volgen bijlessen aan van andere vakken.

Andere steden

Op zoek naar huiswerkbegeleiding in een andere stad? Dat kan ook! Kijk eens bij een van deze steden: Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Groningen, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Breda, of Rotterdam.