Huiswerkbegeleiding Den Haag | OnlineHuiswerkklas

Huiswerkbegeleiding Den Haag

Woon jij in Den Haag en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl!

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle reacties lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken

Eenvoudig aanmeldproces

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je logingegevens voor zowel het leerling- als het ouderportaal. In het portaal kun je je afspraakmomenten voor huiswerkbegeleiding aan ons doorgeven. Nadat je een instructievideo hebt bekeken, welke via e-mail wordt gedeeld, nodigen we je uit om te bevestigen of alles helder is. Als dat niet het geval is, staan we telefonisch voor je klaar om alles te verduidelijken, zodat je begeleiding snel kan beginnen.

PROEFWEEK STARTEN

Werkwijze

Op een doordeweekse dag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse plangesprek (15 minuten) plaats met je persoonlijke begeleider. Nadat het huiswerk in kaart is gebracht, wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er tussen vier en acht uur per week huiswerkbegeleiding ingepland.

OVER ONZE METHODE

Ons team

Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Sofieke Nout, MA
Manager leerlingtrajecten

Julianne Hoogeveen
Docent, coach

Ruben Zonjee, Bsc.
Docent

Dagmar den Boer
Docent, Coach

Pleuni Nout, BSc
Docent, coach

Inge Bouwmeester BSc
Manager Leerlingtrajecten

Sarah Leeser
Docent

Puck Moonen, Bsc.
Docent, coach

Michiel van Gorp, MA
Directeur

Cars Brand
Docent

Koen de Graaff
Docent

Thomas Veringa Weiler, Bsc.
Docent

Max Tiemersma
Docent

Tessa van der Jeugd, Bsc
Docent, coach

Lysanne Hoen
Docent, coach

Pien Bleeker
Docent

Lisa Stiekema
Docent

Hanne Ziggers
Docent

Sanne Bouma
Docent

Jil Zondag
Docent

Tonke van Abeelen, Bsc.
Docent, coach

Dani Driessen
Docent

Ilse Engels
Docent, coach

Tarieven

Onze opzegtermijn is vier weken (exclusief vakanties). Voor nieuwe leerlingen is de eerste week altijd een vrijblijvende proefperiode voor een vaste prijs (€39, zonder opzegtermijn). De meeste leerlingen die wij begeleiden volgen zes, zeven of acht uur huiswerkbegeleiding per week. Tijdens de samenwerking behoud je altijd de optie om het aantal begeleidingsuren aan te passen.

BEKIJK TARIEVEN

Ouders

Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor de ouders of verzorgers van onze leerlingen. Elke ouder is toegewezen aan een vaste contactpersoon, die beschikbaar is voor feedback en om de dienstverlening af te stemmen. Daarnaast krijgt elke ouder toegang tot een persoonlijk inlogportaal. Hier kun je de voortgang volgen, de planning bekijken, afspraakmomenten aanpassen en individuele bijlessen inplannen.

OVER OUDERCONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor 6 of 8 uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Huiswerkbegeleiding Den Haag

Ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding in Den Haag en omstreken? Dan ben je bij OnlineHuiswerkklas.nl aan het juiste adres. Je volgt de begeleiding namelijk online. Daardoor kan je altijd inloggen vanaf de plek die jij het meest prettig vindt. Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je studiecoach wekelijks zelf momenten in waarop de huiswerkbegeleiding plaatsvindt. Er wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij ten minste acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Werkwijze

Elk weekend vindt op een gezamenlijk afgesproken tijdstip een videogesprek plaats met je studiecoach. Je bespreekt hoe het afgelopen week is gegaan. Ook voert de studiecoach resultaten die je behaalt in in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

Je kunt in het systeem zien welke momenten je hebt gepland om je huiswerk te maken in de online huiswerkklas. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en staat je webcam ingeschakeld. Bij aanvang bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, geeft waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode vinden we het belangrijk dat de online klassen klein zijn. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er samen met één docent altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Ouders

Je wordt als ouder actief betrokken bij de begeleiding van leerlingen. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht lees je terug hoe het afgelopen week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen. Wil je hier meer over weten? Volg dan deze link.

De voordelen van huiswerkbegeleiding Den Haag

We werken als sinds onze oprichting in 2017 digitaal en zijn hier erg enthousiast over. Afgelopen jaren hebben we onze kennis van online steeds verder verbeterd. Dit heeft ertoe geleid dat we ons eigen dashboard hebben ontwikkeld waar je als deelnemer een gepersonaliseerde pagina in hebt. Daarnaast biedt online veel mogelijkheden om allerlei handige tools in te zetten. Dit stelt ons in staat om jou goed te begeleiden.

De docenten van OnlineHuiswerkklas.nl hebben een uitgebreide training gevolgd in digitaal werken. Daarnaast hebben we alle kennis in huis die jij nodig hebt. Is Engels bijvoorbeeld een uitdaging voor je? Dan delen we je in bij een docent die hier goed in is. De docent kan je vragen beantwoorden en helpt je met het voorbereiden van toetsen. Onze docenten studeren aan de universiteit en hebben minimaal 120 studiepunten behaald.

Je volgt de begeleiding van OnlineHuiswerkklas.nl thuis in Den Haag. Je hoeft na een lange schooldag dus niet op school te blijven voor de begeleiding, of naar een externe locatie te fietsen. Dit wordt door deelnemers over het algemeen als prettig ervaren. Daarnaast volg je de begeleiding op momenten dat het jou uitkomt. Je plant de begeleidingsuren elke week in samen met je coach. Hierdoor kan je rekening houden met sport en/of activiteiten met vrienden.

De begeleiding volg je met maximaal vijf anderen. Daardoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Ook heb je een wekelijks online plangesprek met je coach. Tijdens dit gesprek besteed je met je coach aandacht aan je weekplanning en toetsplanningen.

Kortom: het volgen van huiswerkbegeleiding bij OnlineHuiswerkklas.nl heeft verschillende voordelen. We zetten ze graag nog een keer voor je op een rijtje:

  1. Uitstekende software
  2. Goede docenten
  3. Begeleiding vanuit je vertrouwde omgeving
  4. Flexibiliteit bij het inplannen van je uren
  5. Persoonlijke aandacht door de kleine groepen
  6. Wekelijks individueel plangesprek

We begeleiden met succes en veel plezier leerlingen uit Den Haag bij het behalen van hun leerdoelen. Is dat ook wat voor jou? Vraag hier een vrijblijvende proefweek aan:

Proefweek starten

Bijles Den Haag

Wij geloven dat online huiswerkbegeleiding met name effectief is als die plaatsvindt in kleine groepjes. Het kan echter voorkomen dat een leerling voor een specifiek vak extra ondersteuning nodig heeft. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere huiswerkbegeleiding in Den Haag, individuele bijlessen te reserveren.

Bijles wiskunde Den Haag

Onze leerlingen uit Den Haag en omstreken bieden we de mogelijkheid bijles wiskunde te volgen. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan wiskunde?

Wiskunde kan je helpen bij het maken van keuzes. Onbewust neemt een persoon elke dag duizenden beslissingen. Een goed begrip van de kernbegrippen in de wiskunde helpen je bij het maken van goede korte termijn afwegingen. Zowel bewust als onbewust. Ook bij het nemen van beslissingen die relevant zijn voor de lange termijn speelt een goed begrip van wiskunde een belangrijke rol. Denk hierbij aan het afsluiten van een hypotheek, het aangaan van een huurcontract, of het beleggen van geld dat je over hebt.

Vind je wiskunde lastig?  Geen man overboord. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Engels Den Haag

Onze leerlingen uit Den Haag en omstreken bieden we de mogelijkheid bijles Engels te volgen. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels?

Er zijn in Nederland bijna 80.000 ICT bedrijven. Daarmee is het een de grootste sectoren in Nederland. Vrijwel alle coderingstalen zijn op het Engels gebaseerd. Daarnaast werk je regelmatig samen met ICT’ers die Engels spreken. Mocht je een baan binnen de ICT ambiëren, dan voldoende beheersing van de Engelse taal een absolute pre.

Vind je Engels lastig?  Geen probleem. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Frans Den Haag

Onze leerlingen uit Den Haag en omstreken bieden we de mogelijkheid bijles Frans te volgen. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Frans?

Als je de Franse taal spreekt, wordt het leren van andere talen makkelijker. Frans is een Romaanse taal. Naast het Frans zijn er nog andere Romaanse talen: Italiaans, Portugees, Roemeens en Spaans. Daarnaast komen veel Engelse woorden oorspronkelijk uit het Frans. Een goed begrip van de Franse taal maakt het daardoor makkelijker om deze talen te leren!

Vind je Frans lastig? Niet getreurd. Wij helpen je er graag mee!

Ook bieden we leerlingen die huiswerkbegeleiding bij ons volgen bijlessen aan van andere vakken.

Huiswerkbegeleiding in andere steden dan Den Haag

Op zoek naar huiswerkbegeleiding in een andere stad dan Den Haag? Dat kan ook! Bekijk de andere steden: Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Haarlem, Rotterdam, Groningen, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Breda, of Apeldoorn.