Huiswerkbegeleiding Den Haag | OnlineHuiswerkklas

Huiswerk­begeleiding Den Haag

Woon je in Den Haag en zoek je professionele huiswerkbegeleiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Sinds 2017 heeft OnlineHuiswerkklas.nl met succes scholieren uit Den Haag geholpen bij het bereiken van hun educatieve doelen. Onze onderwijsdienst staat voor kwaliteit, zoals blijkt uit onze Google-beoordeling van 4,9 sterren gebaseerd op 80 recensies. Neem net als andere leerlingen uit Den-Haag ook deel aan onze online huiswerkklas! Je volgt onze begeleiding gewoon vanuit huis.

Docenten

Als je vanuit Den Haag onze begeleiding volgt, zorgen we ervoor dat je wordt gekoppeld aan een student-docent met een studieachtergrond die aansluit op jouw specifieke uitdagingen. Onze docenten zijn voornamelijk afkomstig uit universiteitssteden, en begeleiden onze leerlingen uit Den Haag op afstand.

OVER ONS TEAM

Max Tiemersma
Student-docent

Faïsha Werners
Student-docent

Ilse Engels
Student-docent

Tonke van Abeelen
Student-docent

Michiel van Gorp
Directeur

Amber Kruid
Manager

Sanne Bouma
Student-docent

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Ruben Zonjee
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Dani Driessen
Student-docent

Lysanne Hoen
Student-docent

Femke Agricola
Manager

Jil Zondag
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Sarah Leeser
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Waarom onze methode werkt

Onze kracht zit in de kleinschalige opzet van onze lessen, de bekwaamheid van onze docenten en de flexibiliteit van onze dienstverlening. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en geven nooit les aan meer dan zes leerlingen tegelijkertijd. Daarnaast kunnen leerlingen en ouders via ons portaal de begeleiding wekelijks flexibel inplannen. Dankzij deze functionaliteit hebben wij zelden te maken met absenties.

OVER DE METHODE

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Ouders

We geloven dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen uit Den Haag van groot belang is om de leerlingen beter te laten presteren. We zorgen ervoor dat ouders actief betrokken zijn bij de begeleiding. Elke ouder heeft een vaste contactpersoon en ontvangt elke vrijdag een e-mail met updates over de voortgang van de begeleiding.

OVER OUDERCONTACT

Tarieven

Stel jouw tarief samen

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Meest gekozen
 • De eerste week is altijd een gratis proefperiode waarin je 6 uur huiswerkbegeleiding en een individueel Plangesprek volgt
 • Het Plangesprek zit bij de prijs inbegrepen. Iedere leerling volgt naast de begeleidingsuren wekelijks een individueel Plangesprek met een vaste begeleider (15 minuten)
 • De begeleidingsuren zijn wekelijks flexibel in te plannen via zowel het ouder- als het leerlingportaal. Begeleiding is mogelijk op zondag t/m donderdag, van 16:00 tot 21:00
 • Ouders behouden de optie om het aantal afspraakmomenten naar beneden- of naar boven bij te stellen
 • Kleine groepjes tijdens huiswerkbegeleiding: maximaal zes deelnemers per docent
 • Dagelijkse rapportage: wij schrijven een kort verslagje over het verloop van iedere les. Ouders hebben via het ouderportaal continu inzicht in het verloop van de begeleiding
 • Ouders hebben de mogelijkheid om extra één-op-één bijlessen in te boeken via het ouderportaal (€37,50 per les)
 • Als je na de proefweek besluit om door te gaan, is de opzegtermijn slechts vier weken (exclusief vakanties)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste scholieren komen uit:

Huiswerk­­begeleiding Den Haag

Ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding in Den Haag en omstreken? Dan ben je bij OnlineHuiswerkklas.nl aan het juiste adres. Je volgt de begeleiding namelijk online. Daardoor kan je altijd inloggen vanaf de plek die jij het meest prettig vindt. Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je studiecoach wekelijks zelf momenten in waarop de huiswerkbegeleiding plaatsvindt. Er wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij ten minste acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Werkwijze

Elk weekend vindt op een gezamenlijk afgesproken tijdstip een videogesprek plaats met je studiecoach. Je bespreekt hoe het afgelopen week is gegaan. Ook voert de studiecoach resultaten die je behaalt in in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

Je kunt in het systeem zien welke momenten je hebt gepland om je huiswerk te maken in de online huiswerkklas. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en staat je webcam ingeschakeld. Bij aanvang bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, geeft waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode vinden we het belangrijk dat de online klassen klein zijn. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er samen met één docent altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Ouders

Je wordt als ouder actief betrokken bij de begeleiding van leerlingen. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht lees je terug hoe het afgelopen week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen. Wil je hier meer over weten? Volg dan deze link.

De voordelen van huiswerk­­begeleiding Den Haag

We werken als sinds onze oprichting in 2017 digitaal en zijn hier erg enthousiast over. Afgelopen jaren hebben we onze kennis van online steeds verder verbeterd. Dit heeft ertoe geleid dat we ons eigen dashboard hebben ontwikkeld waar je als deelnemer een gepersonaliseerde pagina in hebt. Daarnaast biedt online veel mogelijkheden om allerlei handige tools in te zetten. Dit stelt ons in staat om jou goed te begeleiden.

De docenten van OnlineHuiswerkklas.nl hebben een uitgebreide training gevolgd in digitaal werken. Daarnaast hebben we alle kennis in huis die jij nodig hebt. Is Engels bijvoorbeeld een uitdaging voor je? Dan delen we je in bij een docent die hier goed in is. De docent kan je vragen beantwoorden en helpt je met het voorbereiden van toetsen. Onze docenten studeren aan de universiteit en hebben minimaal 120 studiepunten behaald.

Je volgt de begeleiding van OnlineHuiswerkklas.nl thuis in Den Haag. Je hoeft na een lange schooldag dus niet op school te blijven voor de begeleiding, of naar een externe locatie te fietsen. Dit wordt door deelnemers over het algemeen als prettig ervaren. Daarnaast volg je de begeleiding op momenten dat het jou uitkomt. Je plant de begeleidingsuren elke week in samen met je coach. Hierdoor kan je rekening houden met sport en/of activiteiten met vrienden.

De begeleiding volg je met maximaal vijf anderen. Daardoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Ook heb je een wekelijks online plangesprek met je coach. Tijdens dit gesprek besteed je met je coach aandacht aan je weekplanning en toetsplanningen.

Kortom: het volgen van huiswerkbegeleiding bij OnlineHuiswerkklas.nl heeft verschillende voordelen. We zetten ze graag nog een keer voor je op een rijtje:

 1. Uitstekende software
 2. Goede docenten
 3. Begeleiding vanuit je vertrouwde omgeving
 4. Flexibiliteit bij het inplannen van je uren
 5. Persoonlijke aandacht door de kleine groepen
 6. Wekelijks individueel plangesprek

We begeleiden met succes en veel plezier leerlingen uit Den Haag bij het behalen van hun leerdoelen. Is dat ook wat voor jou? Vraag hier een vrijblijvende proefweek aan:

Proefweek starten

Bijles Den Haag

Wij geloven dat online huiswerkbegeleiding met name effectief is als die plaatsvindt in kleine groepjes. Het kan echter voorkomen dat een leerling voor een specifiek vak extra ondersteuning nodig heeft. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere huiswerkbegeleiding in Den Haag, individuele bijlessen te reserveren.

Bijles wiskunde Den Haag

Onze leerlingen uit Den Haag en omstreken bieden we de mogelijkheid bijles wiskunde te volgen. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan wiskunde?

Wiskunde kan je helpen bij het maken van keuzes. Onbewust neemt een persoon elke dag duizenden beslissingen. Een goed begrip van de kernbegrippen in de wiskunde helpen je bij het maken van goede korte termijn afwegingen. Zowel bewust als onbewust. Ook bij het nemen van beslissingen die relevant zijn voor de lange termijn speelt een goed begrip van wiskunde een belangrijke rol. Denk hierbij aan het afsluiten van een hypotheek, het aangaan van een huurcontract, of het beleggen van geld dat je over hebt.

Vind je wiskunde lastig?  Geen man overboord. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Engels Den Haag

Onze leerlingen uit Den Haag en omstreken bieden we de mogelijkheid bijles Engels te volgen. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels?

Er zijn in Nederland bijna 80.000 ICT bedrijven. Daarmee is het een de grootste sectoren in Nederland. Vrijwel alle coderingstalen zijn op het Engels gebaseerd. Daarnaast werk je regelmatig samen met ICT’ers die Engels spreken. Mocht je een baan binnen de ICT ambiëren, dan voldoende beheersing van de Engelse taal een absolute pre.

Vind je Engels lastig?  Geen probleem. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Frans Den Haag

Onze leerlingen uit Den Haag en omstreken bieden we de mogelijkheid bijles Frans te volgen. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Frans?

Als je de Franse taal spreekt, wordt het leren van andere talen makkelijker. Frans is een Romaanse taal. Naast het Frans zijn er nog andere Romaanse talen: Italiaans, Portugees, Roemeens en Spaans. Daarnaast komen veel Engelse woorden oorspronkelijk uit het Frans. Een goed begrip van de Franse taal maakt het daardoor makkelijker om deze talen te leren!

Vind je Frans lastig? Niet getreurd. Wij helpen je er graag mee!

Ook bieden we leerlingen die huiswerkbegeleiding bij ons volgen bijlessen aan van andere vakken.

Huiswerkbegeleiding in andere steden dan Den Haag

Op zoek naar huiswerkbegeleiding in een andere stad dan Den Haag? Dat kan ook! Bekijk de andere steden: Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Haarlem, Rotterdam, Groningen, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Breda, of Apeldoorn.