Huiswerkbegeleiding Haarlem - Professioneel en persoonlijk

Huiswerkbegeleiding Haarlem

Woon jij in Haarlem en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl!

Huiswerkbegeleiding Haarlem

Bij OnlineHuiswerkklas.nl plannen leerlingen samen met hun begeleider wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van leerlingen verwacht dat ze minimaal acht uur per week aan hun huiswerk besteden in onze online huiswerkklas.

Werkwijze

Op zaterdag of zondag vindt op een vooraf afgesproken tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met de persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan. Daarnaast worden nieuwe resultaten ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt gezamenlijk een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

Je krijgt toegang tot ons systeem. Daar kan je zien welk moment je hebt gepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en staat je webcam ingeschakeld. Als start bespreek je met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht en geeft waar nodig extra oefenvragen. Uiteraard is de docent ook beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat wij onze klassen klein houden. Daarom hebben we ervoor gekozen dat er maximaal 6 leerlingen in een klasje zitten.

Ouders

Als jouw zoon of dochter online begeleiding bij ons volgt (vanuit Haarlem), word je actief betrokken bij de begeleiding. Je hebt een vaste contactpersoon. Daarnaast ontvang je iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht lees je terug hoe het afgelopen week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen. Wil je hier meer over weten? Volg dan deze link.

De voordelen van huiswerkbegeleiding in Haarlem

Het volgen van huiswerkbegeleiding bij Onlinehuiswerkklas.nl heeft verschillende voordelen. Hieronder zetten we ze graag voor je op een rijtje.

1. Je volgt begeleiding op momenten dat het jou uitkomt

Ideaal toch? Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om rekening te kunnen houden met sport of activiteiten met vrienden. We zijn immers zelf ook middelbare scholier geweest. Daarom heb je de flexibiliteit om iedere week de begeleidingsuren in te plannen op momenten dat het jou uitkomt. Dit wordt als erg prettig ervaren door onze deelnemers.

2. Individuele plangesprekken

Naast de huiswerkbegeleiding heb je wekelijks een individueel plangesprek met je vaste coach. Dit gesprek vindt ook online plaats. Je coach helpt je met het plannen van je huiswerk en toetsen.

3. Begeleiding volg je thuis

Je volgt de begeleiding vanuit je huis in Haarlem. Je hoeft hiervoor dus niet langer op school te blijven, of naar een externe locatie te fietsen. Wel zo prettig!

4. Je krijgt een persoonlijke dashboard

Doordat we digitaal werken, kunnen we gebruik maken van alle voordelen die online te bieden heeft. Zo hebben we een eigen dashboard ontwikkeld, waarop je kunt inloggen als je deelneemt aan de begeleiding. Ook de andere software die we gebruiken is optimaal afgestemd op de online begeleiding.

5. Docenten die je vragen kunnen beantwoorden

De docenten die werken bij OnlineHuiswerkklas.nl hebben verschillende studieachtergronden. Sommigen blinken uit in de exacte vakken en anderen zijn beter in de talen, of juist vakken als economie en aardrijkskunde. Hierdoor zijn we in staat om je te matchen met docenten die goed aansluiten bij jouw eventuele uitdagingen.

6. Voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht

We vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Daarom volg je maximaal met vijf anderen begeleiding. Hierdoor heeft de docent altijd tijd om je vragen te beantwoorden of je te overhoren.

Wij begeleiden met veel plezier en succes leerlingen uit Haarlem bij het behalen van hun leerdoelen. Interesse? Vraag hier een vrijblijvende proefweek aan.

Proefweek starten

Andere steden

Op zoek naar huiswerkbegeleiding in een andere stad? Dat kan ook! Bekijk de andere steden: Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Breda, of Apeldoorn.

Docenten

De mensen in ons team zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs. Je volgt onze huiswerkbegeleiding vanuit huis (in Haarlem). Als je begeleiding volgt word je telkens ingedeeld bij een docent die je goed kan helpen met jouw uitdagingen. Onze begeleiders wonen niet in Haarlem – maar werken online, vanaf onze kantoorruimte in Rotterdam of vanuit huis.

OVER ONS TEAM

Ilse Engels
Docent, coach

Lysanne Hoen
Docent, coach

Pleuni Nout, BSc
Docent, coach

Thomas Veringa Weiler, Bsc.
Docent

Stijn ter Maat
Docent

Puck Moonen, Bsc.
Docent, coach

Dagmar den Boer
Docent, Coach

Koen de Graaff
Docent

Tessa van der Jeugd, Bsc
Docent, coach

Cars Brand
Docent

Sofieke Nout, MA
Manager leerlingtrajecten

Sarah Leeser
Docent

Max Tiemersma
Docent

Tonke van Abeelen, Bsc.
Docent, coach

Pien Bleeker
Docent

Ruben Zonjee, Bsc.
Docent

Lisa Stiekema
Docent

Sanne Bouma
Docent

Michiel van Gorp, MA
Directeur

Hanne Ziggers
Docent

Arend Drost MSc.
Manager Leerlingtrajecten

Inge Bouwmeester BSc
Manager Leerlingtrajecten

Dani Driessen
Docent

Julianne Hoogeveen
Docent, coach

Huiswerkbegeleiding

Op zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke begeleider. Nadat het huiswerk in kaart is gebracht wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er zes of acht uur huiswerkbegeleiding ingepland.

OVER ONZE METHODE

Flexibel

Tijdens het wekelijkse coachingsgesprek kun je zelf aangeven wanneer je die week in Haarlem begeleiding wilt volgen. Wij hanteren ruime openingstijden: je kunt huiswerkbegeleiding vanuit Haarlem inplannen tussen 16:00 en 21:00.

Persoonlijk

Als je vanuit Haarlem inlogt op onze site kun je zien op welke momenten je wordt verwacht. Daarnaast kun je telkens zien welke docent je krijgt, aan welk vak je gaat werken en hoe je cijfers zich ontwikkelen. Vanuit je persoonlijke dashboard kom je met één klik in jouw huiswerkklas.

Plannen

Met OnlineHuiswerkklas.nl heb je iedere week een individueel coachingsgesprek in Haarlem (online) en volg je 6 of 8 uur huiswerkbegeleiding per week. Onze docenten zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs.

Geavanceerd

Onze geavanceerde videosoftware biedt leerlingen en docenten in Haarlem talloze mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis. Wij kunnen bijvoorbeeld vragen behandelen op een gedeeld whiteboard of samenwerken in een gedeeld document.

Ouders

Het is onze overtuiging dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen in Haarlem bijdraagt aan ons succes. Wij betrekken ouders in Haarlem daarom actief bij de begeleiding. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een persoonlijke e-mail met informatie over hoe de begeleiding verloopt.

OVER OUDERCONTACT

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle 55 reviews lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken