Huiswerkbegeleiding Haarlem - Professioneel en persoonlijk

Huiswerk­begeleiding Haarlem

Als je in Haarlem woont en op zoek bent naar professionele huiswerkbegeleiding, dan is onze dienst de perfecte keuze. Sinds 2017 hebben we succesvol meer dan honderd leerlingen uit Haarlem begeleid. Onze onderwijsdienst staat bekend om zijn kwaliteit; dat blijkt onze indrukwekkende Google-beoordeling van 4,9 sterren (gebaseerd op 80+ recensies). Het grootste voordeel is dat je onze begeleiding gewoon vanuit huis kunt volgen.

Gratis proefweek Adviesgesprek

Docenten

De mensen in ons team zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs. Leerlingen uit Haarlem volgen onze huiswerkbegeleiding gewoon vanuit huis. Als je begeleiding volgt word je telkens ingedeeld bij een docent die je goed kan helpen met jouw uitdagingen. Onze begeleiders wonen niet in Haarlem – maar werken online vanuit verschillende universiteitssteden.

OVER ONS TEAM

Max Tiemersma
Student-docent

Sarah Leeser
Student-docent

Jil Zondag
Student-docent

Michiel van Gorp
Directeur

Amber Kruid
Manager

Sanne Bouma
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Lysanne Hoen
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Femke Agricola
Manager

Dani Driessen
Student-docent

Tonke van Abeelen
Student-docent

Ilse Engels
Student-docent

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Faïsha Werners
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Ruben Zonjee
Student-docent

Waarom onze methode werkt

Onze sterke punten liggen in de kleinschalige opzet van onze lessen, de expertise van onze docenten en de flexibiliteit van onze onderwijsdienst. Ons team bestaat uit academisch geschoolde professionals die nooit tegelijkertijd meer dan zes leerlingen begeleiden. Bovendien kunnen onze leerlingen en hun ouders via ons platform de begeleiding wekelijks op flexibele wijze plannen. Die aanpak leidt telkens tot een participatiegraad van bijna 100%.

OVER ONZE METHODE

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Ouders

Het is onze overtuiging dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen in Haarlem bijdraagt aan ons succes. Wij betrekken ouders in Haarlem daarom actief bij de begeleiding. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een persoonlijke e-mail met informatie over hoe de begeleiding verloopt.

OVER OUDERCONTACT

Tarieven

Stel jouw tarief samen

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Meest gekozen
 • De eerste week is altijd een vrijblijvende proefperiode voor €39,-
 • Het Plangesprek zit bij de prijs inbegrepen. Iedere leerling heeft wekelijks een individueel Plangesprek met een vaste begeleider (15 minuten).
 • Ouders behouden de optie om het aantal afspraakmomenten naar beneden- of naar boven bij te stellen
 • Kleine groepjes tijdens huiswerkbegeleiding: maximaal zes deelnemers per docent
 • De begeleidingsuren zijn wekelijks flexibel in te plannen via zowel het ouder- als het leerlingportaal. Begeleiding is mogelijk van zondag t/m donderdag, van 16:00 tot 21:00
 • Dagelijkse rapportage: wij schrijven een kort verslagje over het verloop van iedere les. Ouders hebben via het ouderportaal continu inzicht in het verloop van de begeleiding
 • Ouders hebben de mogelijkheid om, als aanvulling op de huiswerkbegeleiding, één-op-één bijlessen in te boeken via het ouderportaal (€37,50 per les)
 • Als je na de proefweek besluit om door te gaan, is de opzegtermijn slechts vier weken (exclusief vakanties)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste scholieren komen uit:

Huiswerk­begeleiding Haarlem

Bij OnlineHuiswerkklas.nl plannen leerlingen samen met hun begeleider wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van leerlingen verwacht dat ze minimaal acht uur per week aan hun huiswerk besteden in onze online huiswerkklas.

Werkwijze

Op zaterdag of zondag vindt op een vooraf afgesproken tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met de persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan. Daarnaast worden nieuwe resultaten ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt gezamenlijk een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

Je krijgt toegang tot ons systeem. Daar kan je zien welk moment je hebt gepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en staat je webcam ingeschakeld. Als start bespreek je met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht en geeft waar nodig extra oefenvragen. Uiteraard is de docent ook beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat wij onze klassen klein houden. Daarom hebben we ervoor gekozen dat er maximaal 6 leerlingen in een klasje zitten.

Ouders

Als jouw zoon of dochter online begeleiding bij ons volgt (vanuit Haarlem), word je actief betrokken bij de begeleiding. Je hebt een vaste contactpersoon. Daarnaast ontvang je iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht lees je terug hoe het afgelopen week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen. Wil je hier meer over weten? Volg dan deze link.

De voordelen van Huiswerk­begeleiding in Haarlem

Het volgen van huiswerkbegeleiding bij Onlinehuiswerkklas.nl heeft verschillende voordelen. Hieronder zetten we ze graag voor je op een rijtje.

1. Je volgt begeleiding op momenten dat het jou uitkomt

Ideaal toch? Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om rekening te kunnen houden met sport of activiteiten met vrienden. We zijn immers zelf ook middelbare scholier geweest. Daarom heb je de flexibiliteit om iedere week de begeleidingsuren in te plannen op momenten dat het jou uitkomt. Dit wordt als erg prettig ervaren door onze deelnemers.

2. Individuele plangesprekken

Naast de huiswerkbegeleiding heb je wekelijks een individueel plangesprek met je vaste coach. Dit gesprek vindt ook online plaats. Je coach helpt je met het plannen van je huiswerk en toetsen.

3. Begeleiding volg je thuis

Je volgt de begeleiding vanuit je huis in Haarlem. Je hoeft hiervoor dus niet langer op school te blijven, of naar een externe locatie te fietsen. Wel zo prettig!

4. Je krijgt een persoonlijke dashboard

Doordat we digitaal werken, kunnen we gebruik maken van alle voordelen die online te bieden heeft. Zo hebben we een eigen dashboard ontwikkeld, waarop je kunt inloggen als je deelneemt aan de begeleiding. Ook de andere software die we gebruiken is optimaal afgestemd op de online begeleiding.

5. Docenten die je vragen kunnen beantwoorden

De docenten die werken bij OnlineHuiswerkklas.nl hebben verschillende studieachtergronden. Sommigen blinken uit in de exacte vakken en anderen zijn beter in de talen, of juist vakken als economie en aardrijkskunde. Hierdoor zijn we in staat om je te matchen met docenten die goed aansluiten bij jouw eventuele uitdagingen.

6. Voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht

We vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Daarom volg je maximaal met vijf anderen begeleiding. Hierdoor heeft de docent altijd tijd om je vragen te beantwoorden of je te overhoren.

Wij begeleiden met veel plezier en succes leerlingen uit Haarlem bij het behalen van hun leerdoelen. Interesse? Vraag hier een vrijblijvende proefweek aan.

Proefweek starten

Andere steden

Op zoek naar huiswerkbegeleiding in een andere stad? Dat kan ook! Bekijk de andere steden: Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Breda, of Apeldoorn.