Huiswerkbegeleiding Zwolle | Professionele en persoonlijke begeleiding bij Online Huiswerkklas

Huiswerkbegeleiding Zwolle

Woon jij in Zwolle en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl!

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle reacties lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken

Eenvoudig aanmeldproces

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je logingegevens voor zowel het leerling- als het ouderportaal. In het portaal kun je je afspraakmomenten voor huiswerkbegeleiding aan ons doorgeven. Nadat je een instructievideo hebt bekeken, welke via e-mail wordt gedeeld, nodigen we je uit om te bevestigen of alles helder is. Als dat niet het geval is, staan we telefonisch voor je klaar om alles te verduidelijken, zodat je begeleiding snel kan beginnen.

PROEFWEEK STARTEN

Werkwijze

Op een doordeweekse dag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse plangesprek (15 minuten) plaats met je persoonlijke begeleider. Nadat het huiswerk in kaart is gebracht, wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er tussen vier en acht uur per week huiswerkbegeleiding ingepland.

OVER ONZE METHODE

Ons team

Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Jil Zondag
Docent

Max Tiemersma
Docent

Sanne Bouma
Docent

Tonke van Abeelen, Bsc.
Docent, coach

Hanne Ziggers
Docent

Sofieke Nout, MA
Manager leerlingtrajecten

Pien Bleeker
Docent

Dani Driessen
Docent

Michiel van Gorp, MA
Directeur

Tessa van der Jeugd, Bsc
Docent, coach

Ilse Engels
Docent, coach

Cars Brand
Docent

Koen de Graaff
Docent

Julianne Hoogeveen
Docent, coach

Inge Bouwmeester BSc
Manager Leerlingtrajecten

Dagmar den Boer
Docent, Coach

Pleuni Nout, BSc
Docent, coach

Sarah Leeser
Docent

Puck Moonen, Bsc.
Docent, coach

Thomas Veringa Weiler, Bsc.
Docent

Ruben Zonjee, Bsc.
Docent

Lysanne Hoen
Docent, coach

Lisa Stiekema
Docent

Tarieven

Onze opzegtermijn is vier weken (exclusief vakanties). Voor nieuwe leerlingen is de eerste week altijd een vrijblijvende proefperiode voor een vaste prijs (€39, zonder opzegtermijn). De meeste leerlingen die wij begeleiden volgen zes, zeven of acht uur huiswerkbegeleiding per week. Tijdens de samenwerking behoud je altijd de optie om het aantal begeleidingsuren aan te passen.

BEKIJK TARIEVEN

Ouders

Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor de ouders of verzorgers van onze leerlingen. Elke ouder is toegewezen aan een vaste contactpersoon, die beschikbaar is voor feedback en om de dienstverlening af te stemmen. Daarnaast krijgt elke ouder toegang tot een persoonlijk inlogportaal. Hier kun je de voortgang volgen, de planning bekijken, afspraakmomenten aanpassen en individuele bijlessen inplannen.

OVER OUDERCONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor 6 of 8 uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Huiswerkbegeleiding Zwolle

Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je begeleider wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij minimaal acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Werkwijze

Elk weekend vindt op een vast tijdstip een online gesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er gezamenlijk een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

In ons systeem kunnen wij zien op welk moment je hebt gepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en je webcam staat ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent met welk(e) vak(ken) je aan de slag gaat. De docent houdt vervolgens toezicht, geeft waar nodig extra oefenmateriaal en is beschikbaar als je vragen hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat wij onze klassen klein houden. Dat is de reden dat we ervoor gekozen hebben dat er altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Ouders

Als jouw zoon of dochter online begeleiding bij ons volgt (vanuit Zwolle), word je actief betrokken bij de begeleiding. Ouders van leerlingen hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht lees je terug hoe het afgelopen week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen. Wil je hier meer over weten? Volg dan deze link.

De voordelen van huiswerkbegeleiding in Zwolle

Ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding in Zwolle? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Graag delen we zes voordelen van het volgen van huiswerkbegeleiding bij OnlineHuiswerkklas.nl met je.

1. Flexibel je eigen uren inplannen

Bij OnlineHuiswerkklas.nl plan je elke week je eigen uren in. Hierdoor volg je begeleiding wanneer het je uitkomt. Heb je bijvoorbeeld een activiteit met vrienden op woensdagavond? Geen probleem! Dan plan je gewoon je huiswerkbegeleiding op een ander moment in. Momenten waarop je huiswerkbegeleiding in kunt plannen:

  • zondag 16:00-18:00 en 19:00-21:00
  • maandag 16:00-18:00 en 19:00-21:00
  • dinsdag 16:00-18:00 en 19:00-21:00
  • woensdag 16:00-18:00 en 19:00-21:00
  • donderdag 16:00-18:00 en 19:00-21:00

2. Begeleiding in je eigen vertrouwde omgeving

De huiswerkbegeleiding van OnlineHuiswerkklas.nl is digitaal. Daardoor kan je de begeleiding vanuit je eigen vertrouwde omgeving volgen. Na een dag op school te zijn geweest, kan je dus lekker naar huis. Het leuke is dat je de begeleiding thuis vanuit Zwolle volgt, samen met leerlingen verspreid over het gehele land.

3. De juiste software

Sinds 2017 werkt OnlineHuiswerkklas.nl volledig digitaal. Onze ervaring met digitaal heeft er onder andere toe geleid dat we onze eigen software hebben ontwikkeld. Als je begeleiding bij ons volgt krijg je toegang tot je persoonlijke digitale dashboard. Onze docenten hebben trainingen gevolgd om kwalitatieve online begeleiding te kunnen geven.

4. Persoonlijke aandacht

In de begeleiding van OnlineHuiswerkklas.nl is persoonlijke aandacht erg belangrijk. Als je begeleiding bij ons volgt, doe je dit samen met maximaal vijf anderen per docent. Onze klassen variëren tussen de vier en zes leerlingen.

5. Goede docenten die kunnen ondersteunen bij uitdagingen

De docenten die je begeleiden studeren op de universiteit en hebben minimaal 120 studiepunten behaald. De diversiteit van hun studieachtergronden is groot. Daardoor is er altijd een docent die qua studieachtergrond aansluit bij jouw eventuele uitdagingen. Heb je bijvoorbeeld moeite met wiskunde? Dan delen we je in met een van onze docenten die wiskunde, natuurkunde of econometrie studeren. Zo weet je zeker dat al je vragen goed worden beantwoord.

6. Wekelijks plangesprek

Onderdeel van onze begeleiding is een wekelijks individueel plangesprek van een kwartier. Dit plangesprek is met een van onze coaches. Er wordt aandacht besteed aan je planning voor de komende week en met je toetsen.

Kortom: veel voordelen om begeleiding bij ons te volgen. Wij begeleiden met veel plezier en succes leerlingen uit Zwolle bij het behalen van hun leerdoelen.

Proefweek starten

Bijles Zwolle

Wij geloven in de effectiviteit van online huiswerkbegeleiding die plaatsvindt in (kleine) groepjes. Echter: het kan voorkomen dat een leerling voor een specifiek vak extra ondersteuning nodig heeft. Om deze reden kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen te reserveren.

Bijles wiskunde Zwolle

Indien gewenst bieden we onze leerlingen uit Zwolle en omstreken bijles wiskunde aan. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan wiskunde?

Voor verschillende opleidingen en studies wordt een goede wiskundekennis verondersteld. Als deze er niet is, kan dit je studie aanzienlijk lastiger maken. Er wordt namelijk voortgebouwd kennis van de middelbare school. Als je kennis onvolledig is, kan dit tot problemen leiden. Soms leidt het er zelfs toe dat een studie of opleiding niet succesvol afgerond wordt.

Vind je wiskunde lastig?  Geen man overboord. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Engels Zwolle

Indien gewenst bieden we onze leerlingen uit Zwolle en omstreken bijles Engels aan. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels?

Er zijn in de wereld meer dan anderhalf miljard mensen die Engels spreken. Van deze groep spreken 527 miljoen mensen Engels als moedertaal. Nog eens één miljard mensen spreken het als tweede taal. Als het je lukt om Engels voldoende te beheersen, heeft dat een positieve invloed op je communicatiemogelijkheden wereldwijd.

Vind je Engels lastig?  Geen probleem. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Frans Zwolle

Indien gewenst bieden we onze leerlingen uit Zwolle en omstreken bijles Frans aan. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Frans?

Naast Engels wordt Frans op alle continenten gesproken. Er zijn ruim tweehonderd miljoen mensen die wereldwijd de Franse taal als moedertaal hebben. Ook is Frankrijk een belangrijke handelspartner van Nederland en wordt het door velen nog gezien als de taal van de diplomatie (zeker in Europa). Een goed begrip van de Franse taal vergroot daardoor je kansen op de arbeidsmarkt.

Vind je Frans lastig? Niet getreurd. Wij helpen je er graag mee!

Ook bieden we leerlingen die huiswerkbegeleiding bij ons volgen bijlessen aan van andere vakken.

Andere steden

Op zoek naar huiswerkbegeleiding in een andere stad? Dat kan ook! Bekijk de andere steden: Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Groningen, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Breda, of Apeldoorn.