Huiswerkbegeleiding Maastricht | Professionele en persoonlijke begeleiding bij Online Huiswerkklas

Huiswerk­begeleiding Maastricht

Woon jij in Maastricht en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl! Sinds 2017 heeft OnlineHuiswerkklas.nl meerdere Maastrichtse scholieren geholpen bij het behalen van hun leerdoelen. Onze onderwijsdienst staat bekend om zijn kwaliteit, met een indrukwekkende beoordeling van 4,9 sterren op Google (gebaseerd op 80 recensies). Neem ook deel aan onze Online Huiswerkklas. Je volgt onze begeleiding gewoon vanuit huis.

Gratis proefweek Adviesgesprek

Docenten

Leerlingen uit Maastricht die begeleiding bij ons volgen, worden telkens aan iemand gekoppeld met een studieachtergrond die aansluit op hun uitdagingen. Soms is dat iemand die studeert in Maastricht, maar dat kan ook iemand zijn uit een andere universiteitsstad.

OVER ONS TEAM

Ilse Engels
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Max Tiemersma
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Lysanne Hoen
Student-docent

Michiel van Gorp
Directeur

Puck Moonen
Student-docent

Faïsha Werners
Student-docent

Tonke van Abeelen
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Amber Kruid
Manager

Sanne Bouma
Student-docent

Femke Agricola
Manager

Dani Driessen
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Ruben Zonjee
Student-docent

Jil Zondag
Student-docent

Sarah Leeser
Student-docent

Waarom onze methode werkt

Onze kracht zit in de kleinschalige opzet van onze lessen, de bekwaamheid van onze docenten en de flexibiliteit van onze dienstverlening. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en geven nooit les aan meer dan zes leerlingen tegelijkertijd. Daarnaast kunnen leerlingen en ouders via ons portaal de begeleiding wekelijks flexibel inplannen. Dankzij deze functionaliteit hebben wij zelden te maken met absenties.

OVER DE METHODE

Ouders

Wij geloven dat een regelmatig contact tussen onze organisatie en de ouders van Maastrichtse leerlingen bijdraagt aan het succes van onze leerlingen. Daarom betrekken wij ouders actief bij de begeleiding. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen elke vrijdag een persoonlijke e-mail met updates over de voortgang van de begeleiding.

OVER OUDERCONTACT

Tarieven

Stel jouw tarief samen

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Meest gekozen
 • De eerste week is altijd een vrijblijvende proefperiode voor €49,-
 • Het Plangesprek zit bij de prijs inbegrepen. Iedere leerling heeft wekelijks een individueel Plangesprek met een vaste begeleider (15 minuten).
 • Ouders behouden de optie om het aantal afspraakmomenten naar beneden- of naar boven bij te stellen
 • Kleine groepjes tijdens huiswerkbegeleiding: maximaal zes deelnemers per docent
 • De begeleidingsuren zijn wekelijks flexibel in te plannen via zowel het ouder- als het leerlingportaal. Begeleiding is mogelijk van zondag t/m donderdag, van 16:00 tot 21:00
 • Dagelijkse rapportage: wij schrijven een kort verslagje over het verloop van iedere les. Ouders hebben via het ouderportaal continu inzicht in het verloop van de begeleiding
 • Ouders hebben de mogelijkheid om, als aanvulling op de huiswerkbegeleiding, één-op-één bijlessen in te boeken via het ouderportaal (€37,50 per les)
 • Als je na de proefweek besluit om door te gaan, is de opzegtermijn slechts vier weken (exclusief vakanties)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste scholieren komen uit:

Huiswerk­begeleiding Maastricht

Je plant bij OnlineHuiswerkklas.nl samen met je begeleider iedere week zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van een leerling verwacht dat hij/zij in ieder geval acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Werkwijze

Elk weekend vindt een videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach op een vast tijdstip. Hierin wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan. Als er nieuwe resultaten zijn behaald, worden die ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk voor komende week, wordt er samen een weekplanning gemaakt.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

We hebben een systeem waarin we kunnen zien welke momenten je hebt ingepland om huiswerk te maken. We vragen je vijf minuten voor aanvang klaar te zitten achter je bureau en je webcam te hebben ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent voor welk(e) vak(ken) je aan de slag gaat. De docent houdt hierna toezicht, deelt waar nodig extra oefenvragen en is uiteraard beschikbaar als je een vraag hebt. Door het persoonlijke karakter van onze methode is het belangrijk dat wij de huiswerkklassen klein houden. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat één docent niet meer dan 6 leerlingen begeleidt.

Ouders

Op het moment dat jouw zoon of dochter online begeleiding bij ons volgt (vanuit Maastricht), word je actief betrokken bij de begeleiding. Zo is er een vaste contactpersoon en ontvang je iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht lees je hoe het afgelopen week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen. Wil je hier meer over weten? Volg dan deze link.

De voordelen van huiswerk­begeleiding in Maastricht

We begeleiden met veel plezier middelbare scholieren uit Maastricht en omgeving bij het maken van huiswerk en het voorbereiden van toetsen. Er zijn verschillende redenen waarom onze methode succesvol is. In het overzicht hieronder zetten we ze voor je op een rijtje.

1. Goede en enthousiaste docenten

Het draait bij de huiswerkbegeleiding om jou. Het kan zijn dat je een of meerdere vakken lastig vindt. Dan is het belangrijk dat je wordt begeleid door een docent die je vragen kan beantwoorden en je kan helpen bij het voorbereiden van een toets. Onze docenten studeren aan de universiteit en hebben minimaal 120 studiepunten. De studieachtergronden van onze docenten zijn erg divers. Daardoor zijn we in staat om de juiste docent te matchen met jou leerbehoefte. Wat onze docenten in ieder geval gemeen hebben is dat is dat ze enthousiast zijn en het leuk vinden om jou te helpen.

2. De juiste software

We als sinds onze oprichting digitaal, want we geloven en hebben de afgelopen jaren aangetoond dat dit goed werkt. Om een goede digitale dienstverlening te realiseren is de juiste set-up erg belangrijk. Daarom hebben we expliciete keuzes gemaakt wat betreft de sofware die we gebruiken en hebben we ons eigen dashboard ontwikkeld. Hier krijg je toegang toe als je begeleiding bij ons volgt.

3. Begeleiding vanuit je vertrouwde omgeving in Maastricht en omgeving

Een voordeel van onze digitale begeleiding is dat je deze kunt volgen waar jij wilt. Je kunt op een plek gaan zitten waar je niet afgeleid wordt. Ook hoef je na een schooldag niet langer op school te blijven of naar een externe locatie te fietsen.

4. Begeleiding wanneer je wilt

Wat locatie betreft zijn we flexibel, maar ook wat betreft de uren dat je begeleiding volgt. Je deelt namelijk elke week uren in op momenten dat het jou uitkomt. Hierdoor kan je rekening houden met je hobby’s en vrienden. Heb je op bijvoorbeeld op dinsdag sport en donderdag een verjaardag? Dan plan je de uren op andere dagen in. Dit kan je per week bepalen.

5. Ruimte om alle vragen te stellen die je hebt

We vinden het belangrijk dat docenten alle tijd hebben om vragen die je hebt te beantwoorden. Daarom volg je de begeleiding maximaal met vijf andere leerlingen. Hierdoor is er voldoende tijd om elke leerling persoonlijk te kunnen begeleiden.

6. Hulp bij plannen

Bij OnlineHuiswerkklas.nl volg je een wekelijks individueel plangesprek met een vaste coach. Dit gesprek vindt online plaats en duurt een kwartier. Tijdens het gesprek kijk je met je coach naar de weekplanning en plan je toetsen in.

Behoorlijk wat voordelen dus. Lijkt het je wat om dit uit te proberen? Vraag dan een vrijblijvende toetsweek aan:

Proefweek starten

Bijles Maastricht

Wij geloven kleine huiswerkklassen. Echter: het kan voorkomen dat een leerling voor een specifiek vak extra ondersteuning nodig heeft. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen af te nemen.

Bijles wiskunde Maastricht

Wij bieden onze leerlingen uit Maastricht en omstreken de optie tot het volgen van bijlessen wiskunde. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan wiskunde?

Je verwacht het misschien niet, maar wiskunde komt op erg veel plekken terug. Vrijwel elke dag neem je beslissingen waarbij de toepassing van wiskundige de kwaliteit van je beslissingen kan verbeteren. Ook bij het nemen van beslissingen voor de lange termijn speelt een goed begrip van wiskunde een rol. Denk hierbij aan het afsluiten van een hypotheek, het aangaan van een huurcontract, of het aanschaffen van een leaseauto.

Vind je wiskunde lastig? Geen man overboord. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Engels Maastricht

Wij bieden onze leerlingen uit Maastricht en omstreken de optie tot het volgen van bijlessen Engels. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels?

Het is relevant voor je communicatiemogelijkheden en ook voor veel vervolgopleidingen is een goede basiskennis Engels een pre. Beheersing van Engels heeft echter nog andere voordelen. Zo zijn er bijna 80.000 ICT bedrijven actief in Nederland.  Voor het bemachtigen van een baan in de ICT is het begrip van de Engelse taal een must. Vrijwel alle coderingstalen zijn op het Engels gebaseerd. Ook vindt communicatie tussen ICT’ers regelmatig in het Engels plaats.

Vind je Engels lastig? Geen probleem. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Frans Maastricht

Wij bieden onze leerlingen uit Maastricht en omstreken de optie tot het volgen van bijlessen Frans. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Frans?

Frans is een Romaanse taal. Naast het Frans zijn er nog andere Romaanse talen zoals Italiaans, Portugees en Spaans. Ook komen veel Engelse woorden oorspronkelijk uit het Frans. Een goed begrip van de Franse taal maakt het daardoor makkelijker om deze talen te leren!

Vind je Frans lastig? Niet getreurd. Wij helpen je er graag mee!

Ook bieden we leerlingen die huiswerkbegeleiding bij ons volgen bijlessen aan van andere vakken.

Andere steden

Op zoek naar huiswerkbegeleiding in een andere stad? Dat is ook mogelijk! Bekijk andere steden: Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Groningen, Zwolle, Eindhoven, Rotterdam, Breda, of Apeldoorn.