Huiswerkbegeleiding Breda | Professionele en persoonlijke begeleiding bij Online Huiswerkklas

Huiswerkbegeleiding Breda

Woon jij in Breda en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl!

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle reacties lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken

Eenvoudig aanmeldproces

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je logingegevens voor zowel het leerling- als het ouderportaal. In het portaal kun je je afspraakmomenten voor huiswerkbegeleiding aan ons doorgeven. Nadat je een instructievideo hebt bekeken, welke via e-mail wordt gedeeld, nodigen we je uit om te bevestigen of alles helder is. Als dat niet het geval is, staan we telefonisch voor je klaar om alles te verduidelijken, zodat je begeleiding snel kan beginnen.

PROEFWEEK STARTEN

Werkwijze

Op een doordeweekse dag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse plangesprek (15 minuten) plaats met je persoonlijke begeleider. Nadat het huiswerk in kaart is gebracht, wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er tussen vier en acht uur per week huiswerkbegeleiding ingepland.

OVER ONZE METHODE

Ons team

Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Thomas Veringa Weiler, Bsc.
Docent

Pien Bleeker
Docent

Cars Brand
Docent

Sanne Bouma
Docent

Jil Zondag
Docent

Julianne Hoogeveen
Docent, coach

Tonke van Abeelen, Bsc.
Docent, coach

Tessa van der Jeugd, Bsc
Docent, coach

Hanne Ziggers
Docent

Dagmar den Boer
Docent, Coach

Lisa Stiekema
Docent

Michiel van Gorp, MA
Directeur

Max Tiemersma
Docent

Pleuni Nout, BSc
Docent, coach

Lysanne Hoen
Docent, coach

Koen de Graaff
Docent

Ruben Zonjee, Bsc.
Docent

Sarah Leeser
Docent

Puck Moonen, Bsc.
Docent, coach

Inge Bouwmeester BSc
Manager Leerlingtrajecten

Ilse Engels
Docent, coach

Sofieke Nout, MA
Manager leerlingtrajecten

Dani Driessen
Docent

Tarieven

Onze opzegtermijn is vier weken (exclusief vakanties). Voor nieuwe leerlingen is de eerste week altijd een vrijblijvende proefperiode voor een vaste prijs (€39, zonder opzegtermijn). De meeste leerlingen die wij begeleiden volgen zes, zeven of acht uur huiswerkbegeleiding per week. Tijdens de samenwerking behoud je altijd de optie om het aantal begeleidingsuren aan te passen.

BEKIJK TARIEVEN

Ouders

Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor de ouders of verzorgers van onze leerlingen. Elke ouder is toegewezen aan een vaste contactpersoon, die beschikbaar is voor feedback en om de dienstverlening af te stemmen. Daarnaast krijgt elke ouder toegang tot een persoonlijk inlogportaal. Hier kun je de voortgang volgen, de planning bekijken, afspraakmomenten aanpassen en individuele bijlessen inplannen.

OVER OUDERCONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor 6 of 8 uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Huiswerkbegeleiding Breda

Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je begeleider iedere week zelf huiswerkbegeleiding in. We verwachten van je dat je minimaal acht uur per week aan huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Werkwijze

In het weekend vindt op een vast tijdstip online het wekelijkse gesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Tijdens dit gesprek voeren we eventuele nieuwe resultaten in in ons systeem. Daarnaast bespreken we met je hoe het afgelopen week is gegaan, kijken we naar het huiswerk voor komende week en maken we samen een planning.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding Breda

In ons systeem kunnen wij zien welke momenten je hebt ingepland om huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau met je webcam ingeschakeld. Wanneer je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, geeft waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar voor vragen. Door de persoonlijke opzet van onze methode is het belangrijk dat we de klassen klein houden. Daarom hebben we ervoor gekozen dat er altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Ouders

Als je zoon en/of dochter online begeleiding bij ons volgt (vanuit Breda), word je actief betrokken bij de begeleiding. Je hebt een vast contactpersoon en ontvangt iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht lees je hoe de week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen. Wil je hier meer informatie over? Volg dan deze link.

De voordelen van huiswerkbegeleiding Breda

Huiswerkbegeleiding volgen bij OnlineHuiswerkklas.nl vanuit Breda en omstreken heeft verschillende voordelen. We zetten ze graag voor je op een rijtje. Uiteraard lichten we de punten ook voor je toe.

  1. Goede software
  2. Begeleiding vanuit je vertrouwde omgeving
  3. Begeleiding op momenten dat het jou uitkomt
  4. Wekelijks individueel plangesprek
  5. Goede en enthousiaste docenten
  6. Persoonlijke aandacht

Onze naam geeft het al een beetje weg, maar sinds de oprichting van OnlineHuiswerkklas.nl werken we online. Hiervoor is het van belang dat je met de juiste software werkt. Door de jaren heen weten we wat wel en niet werkt. Dat is een van de redenen waarom we een eigen dashboard hebben ontwikkeld. Als je begeleiding bij ons volgt krijg je hier toegang toe. Een voordeel van de digitale begeleiding is dat je deze kunt volgen op een plek die jij prettig vindt.

OnlineHuiswerkklas.nl heeft flexibiliteit hoog in het vaandel. We zijn allemaal zelf ook scholier geweest en snappen dat weken behoorlijk van elkaar kunnen verschillen. Daarom bieden we deelnemers aan de huiswerkbegeleiding Breda de mogelijkheid om elke week zelf uren in te plannen. Dit doe je tijdens een individueel plangesprek waar er ook aandacht wordt besteed aan je huiswerk voor de komende week en eventuele toetsen. Dit online plangesprek duurt een kwartier en vindt wekelijks plaats met je vaste coach.

Samen met jou maken onze docenten de begeleiding tot een succes. Ze zijn enthousiast en hebben de juiste kennis in huis om jouw vragen te beantwoorden. Mocht je een belangrijke wiskundetoets op de planning hebben staan, dan delen we je in met een docent die hier goed in is. De docenten van OnlineHuiswerkklas.nl studeren aan de universiteit en hebben minimaal 120 studiepunten. Docenten hebben ook de tijd om je te helpen, want je volgt de begeleiding met maximaal vijf anderen.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende proefweek aan:

Proefweek starten

Bijles Breda

Wij geloven in de effectiviteit van online huiswerkbegeleiding Breda die plaatsvindt in (kleine) groepjes. Echter, het kan voorkomen dat een leerling voor extra ondersteuning nodig heeft voor een vak. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen te plannen.

Bijles wiskunde Breda

Wij bieden onze leerlingen uit Breda en omgeving de gelegenheid tot het volgen van wiskunde bijles. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan wiskunde?

Er zijn veel redenen. Na het afronden van de middelbare school ga je waarschijnlijk een opleiding of studie volgen waar wiskunde terugkomt. In sommige gevallen wordt voortgebouwd op veronderstelde basiskennis. Mocht deze niet goed zijn, dan loop je bij deze opleidingen en studies al snel achter de feiten aan.

Vind je wiskunde lastig? Geen man overboord. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Engels Breda

Wij bieden onze leerlingen uit Breda en omgeving de gelegenheid tot het volgen van Engels bijles. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels?

Een belangrijke reden is dat er wereldwijd meer dan anderhalf miljard mensen Engels spreken. Van deze groep hebben ruim 500 miljoen mensen Engels als moedertaal. Daarnaast zijn er bijna een miljard mensen die Engels als tweede taal hebben. Als je Engels voldoende beheerst, vergroot dat je communicatiemogelijkheden wereldwijd.

Vind je Engels lastig? Geen probleem. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Frans Breda

Wij bieden onze leerlingen uit Breda en omgeving de gelegenheid tot het volgen van Frans bijles. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Frans?

Frans wordt wereldwijd door veel mensen gesproken. Ook is het de enige taal die, naast het Engels, op alle continenten wordt gesproken. Verder is Frankrijk een belangrijke handelspartner van Nederland Een goed begrip van de Franse taal vergroot daardoor je kansen op de arbeidsmarkt.

Vind je Frans lastig? Niet getreurd. Wij helpen je er graag mee!

Ook bieden we leerlingen die huiswerkbegeleiding bij ons volgen bijlessen aan van andere vakken.

Andere steden

Op zoek naar een andere stad dan huiswerkbegeleiding Breda? Kijk dan eens bij andere steden: Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Groningen, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam, of Apeldoorn.