Huiswerkbegeleiding Breda | Professionele en persoonlijke begeleiding bij Online Huiswerkklas

Huiswerk­begeleiding Breda

Sinds 2017 heeft OnlineHuiswerkklas.nl met plezier meerdere scholieren uit Breda geholpen met het behalen van hun leerdoelen. Onze onderwijsdienst staat voor kwaliteit; dat blijkt uit onze hoge beoordeling op Google (4,9 sterren uit 80 recensies). Neem ook deel aan onze Online Huiswerkklas. Je volgt onze begeleiding gewoon vanuit huis.

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Docenten

Leerlingen uit Breda die begeleiding bij ons volgen, worden telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op hun uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Hanne Ziggers
Student-docent

Jil Zondag
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Max Tiemersma
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Lysanne Hoen
Student-docent

Michiel van Gorp
Directeur

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Sarah Leeser
Student-docent

Sanne Bouma
Student-docent

Amber Kruid
Manager

Femke Agricola
Manager

Ilse Engels
Student-docent

Faïsha Werners
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Tonke van Abeelen
Student-docent

Dani Driessen
Student-docent

Ruben Zonjee
Student-docent

Waarom onze methode werkt

Onze kracht zit in de kleinschalige opzet van onze lessen, de bekwaamheid van onze docenten en de flexibiliteit van onze dienstverlening. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en geven nooit les aan meer dan zes leerlingen tegelijkertijd. Daarnaast kunnen leerlingen en ouders via ons portaal de begeleiding wekelijks flexibel inplannen. Dankzij deze functionaliteit hebben wij zelden te maken met absenties.

OVER DE METHODE

Ouders

Het is onze overtuiging dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen uit Breda bijdraagt aan het succes van onze leerlingen. Wij betrekken ouders daarom actief bij de begeleiding. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een persoonlijke e-mail met informatie over hoe de begeleiding verloopt.

OVER OUDERCONTACT

Tarieven

Stel jouw tarief samen

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Meest gekozen
 • De eerste week is altijd een gratis proefperiode waarin je 6 uur huiswerkbegeleiding en een individueel Plangesprek volgt
 • Het Plangesprek zit bij de prijs inbegrepen. Iedere leerling heeft wekelijks een individueel Plangesprek met een vaste begeleider (15 minuten)
 • Ouders behouden de optie om het aantal afspraakmomenten naar beneden- of naar boven bij te stellen
 • Kleine groepjes tijdens huiswerkbegeleiding: maximaal zes deelnemers per docent
 • De begeleidingsuren zijn wekelijks flexibel in te plannen via zowel het ouder- als het leerlingportaal. Begeleiding is mogelijk op zondag t/m donderdag, van 16:00 tot 21:00
 • Dagelijkse rapportage: wij schrijven een kort verslagje over het verloop van iedere les. Ouders hebben via het ouderportaal continu inzicht in het verloop van de begeleiding
 • Ouders hebben de mogelijkheid om extra één-op-één bijlessen in te boeken via het ouderportaal (€37,50 per les)
 • Als je na de proefweek besluit om door te gaan, is de opzegtermijn slechts vier weken (exclusief vakanties)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste scholieren komen uit:

Huiswer­kbegeleiding Breda

Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je begeleider iedere week zelf huiswerkbegeleiding in. We verwachten van je dat je minimaal acht uur per week aan huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Werkwijze

In het weekend vindt op een vast tijdstip online het wekelijkse gesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Tijdens dit gesprek voeren we eventuele nieuwe resultaten in in ons systeem. Daarnaast bespreken we met je hoe het afgelopen week is gegaan, kijken we naar het huiswerk voor komende week en maken we samen een planning.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding Breda

In ons systeem kunnen wij zien welke momenten je hebt ingepland om huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau met je webcam ingeschakeld. Wanneer je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, geeft waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar voor vragen. Door de persoonlijke opzet van onze methode is het belangrijk dat we de klassen klein houden. Daarom hebben we ervoor gekozen dat er altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Ouders

Als je zoon en/of dochter online begeleiding bij ons volgt (vanuit Breda), word je actief betrokken bij de begeleiding. Je hebt een vast contactpersoon en ontvangt iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht lees je hoe de week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen. Wil je hier meer informatie over? Volg dan deze link.

De voordelen van huiswerkbegeleiding Breda

Huiswerkbegeleiding volgen bij OnlineHuiswerkklas.nl vanuit Breda en omstreken heeft verschillende voordelen. We zetten ze graag voor je op een rijtje. Uiteraard lichten we de punten ook voor je toe.

 1. Goede software
 2. Begeleiding vanuit je vertrouwde omgeving
 3. Begeleiding op momenten dat het jou uitkomt
 4. Wekelijks individueel plangesprek
 5. Goede en enthousiaste docenten
 6. Persoonlijke aandacht

Onze naam geeft het al een beetje weg, maar sinds de oprichting van OnlineHuiswerkklas.nl werken we online. Hiervoor is het van belang dat je met de juiste software werkt. Door de jaren heen weten we wat wel en niet werkt. Dat is een van de redenen waarom we een eigen dashboard hebben ontwikkeld. Als je begeleiding bij ons volgt krijg je hier toegang toe. Een voordeel van de digitale begeleiding is dat je deze kunt volgen op een plek die jij prettig vindt.

OnlineHuiswerkklas.nl heeft flexibiliteit hoog in het vaandel. We zijn allemaal zelf ook scholier geweest en snappen dat weken behoorlijk van elkaar kunnen verschillen. Daarom bieden we deelnemers aan de huiswerkbegeleiding Breda de mogelijkheid om elke week zelf uren in te plannen. Dit doe je tijdens een individueel plangesprek waar er ook aandacht wordt besteed aan je huiswerk voor de komende week en eventuele toetsen. Dit online plangesprek duurt een kwartier en vindt wekelijks plaats met je vaste coach.

Samen met jou maken onze docenten de begeleiding tot een succes. Ze zijn enthousiast en hebben de juiste kennis in huis om jouw vragen te beantwoorden. Mocht je een belangrijke wiskundetoets op de planning hebben staan, dan delen we je in met een docent die hier goed in is. De docenten van OnlineHuiswerkklas.nl studeren aan de universiteit en hebben minimaal 120 studiepunten. Docenten hebben ook de tijd om je te helpen, want je volgt de begeleiding met maximaal vijf anderen.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende proefweek aan:

Proefweek starten

Bijles Breda

Wij geloven in de effectiviteit van online huiswerkbegeleiding Breda die plaatsvindt in (kleine) groepjes. Echter, het kan voorkomen dat een leerling voor extra ondersteuning nodig heeft voor een vak. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen te plannen.

Bijles wiskunde Breda

Wij bieden onze leerlingen uit Breda en omgeving de gelegenheid tot het volgen van wiskunde bijles. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan wiskunde?

Er zijn veel redenen. Na het afronden van de middelbare school ga je waarschijnlijk een opleiding of studie volgen waar wiskunde terugkomt. In sommige gevallen wordt voortgebouwd op veronderstelde basiskennis. Mocht deze niet goed zijn, dan loop je bij deze opleidingen en studies al snel achter de feiten aan.

Vind je wiskunde lastig? Geen man overboord. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Engels Breda

Wij bieden onze leerlingen uit Breda en omgeving de gelegenheid tot het volgen van Engels bijles. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels?

Een belangrijke reden is dat er wereldwijd meer dan anderhalf miljard mensen Engels spreken. Van deze groep hebben ruim 500 miljoen mensen Engels als moedertaal. Daarnaast zijn er bijna een miljard mensen die Engels als tweede taal hebben. Als je Engels voldoende beheerst, vergroot dat je communicatiemogelijkheden wereldwijd.

Vind je Engels lastig? Geen probleem. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Frans Breda

Wij bieden onze leerlingen uit Breda en omgeving de gelegenheid tot het volgen van Frans bijles. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Frans?

Frans wordt wereldwijd door veel mensen gesproken. Ook is het de enige taal die, naast het Engels, op alle continenten wordt gesproken. Verder is Frankrijk een belangrijke handelspartner van Nederland Een goed begrip van de Franse taal vergroot daardoor je kansen op de arbeidsmarkt.

Vind je Frans lastig? Niet getreurd. Wij helpen je er graag mee!

Ook bieden we leerlingen die huiswerkbegeleiding bij ons volgen bijlessen aan van andere vakken.

Andere steden

Op zoek naar een andere stad dan huiswerkbegeleiding Breda? Kijk dan eens bij andere steden: Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Groningen, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam, of Apeldoorn.