Huiswerkbegeleiding Groningen - bij Online Huiswerkklas

Huiswerkbegeleiding Groningen

Woon jij in Groningen en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl!

Waarom OnlineHuiswerkklas.nl?

Onze kracht zit in onze persoonlijke benadering en de bekwaamheid van onze docenten. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs. Wij geven leerlingen de vrijheid om zelf te bepalen wanneer zij huiswerkbegeleiding afnemen. Dankzij deze persoonlijke benadering komt een leerling de gemaakte afspraken na om de juiste reden: niet omdat het van iemand anders moet, maar omdat het tussen gelijken is afgesproken.

Direct beginnen

Ons team

Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Ilse Engels
Docent, coach

Arend Drost MSc.
Manager Leerlingtrajecten

Puck Moonen, Bsc.
Docent, coach

Hanne Ziggers
Docent

Sofieke Nout, MA
Manager leerlingtrajecten

Koen de Graaff
Docent

Lysanne Hoen
Docent, coach

Tonke van Abeelen, Bsc.
Docent, coach

Pien Bleeker
Docent

Julianne Hoogeveen
Docent, coach

Tessa van der Jeugd, Bsc
Docent, coach

Stijn ter Maat
Docent

Dagmar den Boer
Docent, Coach

Sanne Bouma
Docent

Thomas Veringa Weiler, Bsc.
Docent

Dani Driessen
Docent

Max Tiemersma
Docent

Lisa Stiekema
Docent

Michiel van Gorp, MA
Directeur

Sarah Leeser
Docent

Ruben Zonjee, Bsc.
Docent

Inge Bouwmeester BSc
Manager Leerlingtrajecten

Pleuni Nout, BSc
Docent, coach

Cars Brand
Docent

Werkwijze

Op een doordeweekse dag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse plangesprek (15 minuten) plaats met je persoonlijke begeleider. Nadat het huiswerk in kaart is gebracht, wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er tussen vier en acht uur per week huiswerkbegeleiding ingepland.

OVER ONZE METHODE

Ouders

Het is onze overtuiging dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen bijdraagt aan het succes van onze leerlingen. Wij betrekken ouders daarom actief bij de begeleiding. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een persoonlijke e-mail met informatie over hoe de begeleiding verloopt.

OVER OUDERCONTACT

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle reacties lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken
Wanneer het jou uitkomt

Tijdens het wekelijkse plangesprek kun je zelf aangeven wanneer je die week begeleiding wil volgen. Wij hanteren ruime openingstijden: je kunt van zondag tot en met donderdag huiswerkbegeleiding inplannen tussen 16:00 uur en 21:00 uur.

Altijd een studieplanning

Als je inlogt op onze site kun je zien op welke momenten je wordt verwacht. Daarnaast kun je telkens zien welke docent je krijgt, aan welk vak je gaat werken en hoe je cijfers zich ontwikkelen. Vanuit je persoonlijke dashboard kom je met één klik in jouw huiswerkklas.

Persoonlijke begeleiding

Met OnlineHuiswerkklas.nl heb je iedere week een individueel plangesprek en volg je gemiddeld huiswerkbegeleiding per week. Onze docenten zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs.

Geavanceerde software

Onze geavanceerde videosoftware biedt leerlingen en docenten talloze mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis. Wij kunnen bijvoorbeeld vragen behandelen op een gedeeld whiteboard of samenwerken in een gedeeld document.

Tarieven

Proefweek

 • Individueel Kennismakingsgesprek
 • 4, 5, 6, 7 of 8 uur begeleiding
 • Je ontvangt een kort verslagje over iedere les
€ 39,00

Proefweek

Direct beginnen

4 uur p/w

 • 4 uur begeleiding per week
 • Wekelijks individueel planningsgesprek
 • Je ontvangt een kort verslagje over het verloop van iedere les
€ 43,00

Per week

Direct beginnen

5 uur p/w

 • 5 uur begeleiding per week
 • Wekelijks individueel planningsgesprek
 • Je ontvangt een kort verslagje over het verloop van iedere les
€ 48,00

Per week

Direct beginnen

6 uur p/w

 • 6 uur begeleiding per week
 • Wekelijks individueel planningsgesprek
 • Je ontvangt een kort verslagje over het verloop van iedere les
€ 53,00

Per week

Direct beginnen

7 uur p/w

 • 7 uur begeleiding per week
 • Wekelijks individueel planningsgesprek
 • Je ontvangt een kort verslagje over het verloop van iedere les
€ 58,00

Per week

Direct beginnen

8 uur p/w

 • 8 uur begeleiding per week
 • Wekelijks individueel planningsgesprek
 • Je ontvangt een kort verslagje over het verloop van iedere les
€ 63,00

Per week

Direct beginnen

Bijles

 • 50 minuten privéles
 • Alle vakken, alle niveaus
 • Alleen te reserveren voor leerlingen die ook huiswerkbegeleiding bij ons volgen
€ 36,00

Per les

Direct beginnen

Groepsles

€ 59,00

Per les

Direct beginnen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor 6 of 8 uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Huiswerkbegeleiding Groningen

Bij OnlineHuiswerkklas.nl plan je wekelijks samen met je studiecoach wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij minimaal acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Werkwijze

Elk weekend vindt op een gezamenlijk afgesproken tijdstip een videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Tijdens dit gesprek wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en worden nieuwe resultaten ingevoerd in ons systeem. Daarna wordt er gekeken naar het huiswerk voor komende week en maken we samen een planning.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

In ons systeem kunnen we zien welke momenten je hebt ingepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar en staat je webcam ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt vervolgens toezicht en deelt waar nodig extra oefenvragen. Ook is de docent beschikbaar als je een vraag hebt. Door de opzet en het persoonlijke karakter van onze methode is het belangrijk dat we de klassen klein houden. Daarom hebben we ervoor gekozen dat er maximaal 6 leerlingen in een klasje zitten.

Ouders

Als je zoon of dochter online begeleiding bij ons volgt (vanuit Groningen), word je actief betrokken bij de begeleiding. Ouders ontvangen iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht worden cijfers weergeven en is te zien hoe het afgelopen week gegaan. Daarnaast hebben ouders een vaste contactpersoon. Wil je hier meer over weten? Volg dan deze link.

De voordelen van huiswerkbegeleiding in Groningen

OnlineHuiswerkklas.nl is nét even anders dan traditionele huiswerkinstituten in Groningen en omstreken. Graag delen we de voordelen van het volgen van huiswerkbegeleiding bij OnlineHuiswerkklas.nl.

 1. Flexibiliteit
 2. Persoonlijke aandacht
 3. Individueel plangesprek
 4. Vertrouwde omgeving
 5. Goede software
 6. Goede docenten

Flexibiliteit

Wij hebben ook op de middelbare school gezeten en begrijpen daarom goed dat je agenda per week kan verschillen. De ene week spreek je ’s avonds met vrienden af en de week erna besluit je een keer extra te gaan sporten. Geen probleem! Bij OnlineHuiswerkklas.nl volg je begeleiding wanneer het jou uitkomt. Elke week plan je 6, 7 of 8 uren in. We zijn 20 uren per week open voor begeleiding. Daardoor zitten er altijd voldoende momenten tussen dat het jou uitkomt.

Persoonlijke aandacht

We vinden het erg belangrijk dat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht tijdens de begeleiding. Daarom volg je maximaal met vijf andere deelnemers begeleiding. Daardoor heeft de docent altijd tijd om vragen die je hebt te beantwoorden, of je te overhoren.

Individueel plangesprek

Wekelijks volg je een plangesprek met een van onze coaches. Dit gesprek duurt een kwartier. Je staat samen met je coach stil bij de komende week. Je plant je huiswerk in en maakt een toetsplanning.

Vertrouwde omgeving

OnlineHuiswerkklas.nl werkt sinds 2017 volledig digitaal. Een belangrijk voordeel daarvan is dat je de begeleiding thuis vanuit Groningen kunt volgen. Dat vinden veel deelnemers erg prettig na een (soms lange) schooldag.

Goede software

Door de jaren heen hebben we steeds meer ervaring opgedaan met online. We hebben de nadelen grotendeels weg weten te nemen en proberen de voordelen continu verder te optimaliseren. Zo hebben we bijvoorbeeld een dashboard ontwikkeld waar je toegang toe krijgt als je begeleiding volgt bij OnlineHuiswerkklas.nl.

Goede docenten

Essentieel in de begeleiding zijn onze docenten. Ze volgen een universitaire studie en hebben minimaal 120 studiepunten behaald. Doordat we docenten met verschillende studieachtergronden hebben, zijn er altijd docenten die goed zijn in de vakken die jij wellicht lastig vindt. We zorgen ervoor dat je bij hen wordt ingedeeld.

Wij begeleiden met veel plezier en succes leerlingen uit Groningen bij het behalen van hun leerdoelen. Geïnteresseerd? Volg dan eens een vrijblijvende proefweek bij ons.

Proefweek starten

Bijles Groningen

Wij geloven in de effectiviteit van online huiswerkbegeleiding die plaatsvindt in kleine klasjes. Toch kan het voorkomen dat een leerling voor een specifiek vak extra ondersteuning nodig heeft. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen te volgen.

Bijles wiskunde Groningen

Indien gewenst bieden we onze leerlingen uit Groningen en ommeland bijles wiskunde aan. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan wiskunde?

Voor je persoonlijke ontwikkeling is het belangrijk dat je je verschillende vaardigheden eigen maakt. Voor veel vaardigheden is goede basiskennis van wiskundige van groot belang. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Actief en creatief denkvermogen
 • Toepassen van logica
 • Systematisch werken
 • Efficiënt (samen)werken

Vind je wiskunde lastig?  Geen man overboord. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Engels Groningen

Indien gewenst bieden we onze leerlingen uit Groningen en ommeland bijles Engels aan. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels?

Je verwacht het misschien niet, maar veel opleidingen en studies worden volledig in het Engels gegeven. Een goed begrip van de Engelse taal helpt je bij met maken van een goede studiestart. Mocht je de Engelse taal onvoldoende beheersen dan kan dat tot studieproblemen leiden. Daarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels op de middelbare school.

Vind je Engels lastig?  Geen probleem. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Frans Groningen

Indien gewenst bieden we onze leerlingen uit Groningen en ommeland bijles Frans aan. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Frans?

In Franstalige landen wordt lang niet altijd goed Engels gesproken. In Frankrijk komt dit onder andere doordat Engelstalige tv-shows bijvoorbeeld in het Frans nagesynchroniseerd. De Franse overheid is trots op de nationale taal, en weert het Engels uit het openbare leven. Hierdoor komen Fransen relatief weinig in aanraking met het Engels. Er is vaak dus maar één manier om met Franstaligen te communiceren… in het Frans!

Vind je Frans lastig? Niet getreurd. Wij helpen je er graag mee!

Ook bieden we leerlingen die huiswerkbegeleiding bij ons volgen bijlessen aan van andere vakken.

Andere steden

Op zoek naar huiswerkbegeleiding in een andere stad? Dat kan ook! Bekijk andere populaire steden: Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Breda, of Apeldoorn.