Huiswerkbegeleiding Groningen - bij Online Huiswerkklas

Huiswerk­begeleiding Groningen

Sinds onze oprichting heeft OnlineHuiswerkklas.nl met succes meer dan 100 scholieren uit Groningen geholpen met het behalen van hun leerdoelen. Onze organisatie is in 2017 opgericht door Groningse studenten, en tot op heden blijft het merendeel van onze teamleden vanuit Groningen opereren. Onze onderwijsdienst staat garant voor kwaliteit, zoals blijkt uit onze indrukwekkende Google-beoordeling van 4,9 sterren op basis van 80 recensies. We nodigen leerlingen uit Groningen van harte uit om deel te nemen aan onze Online Huiswerkklas. Je volgt onze begeleiding gewoon vanuit huis.

Gratis proefweek Adviesgesprek

Docenten

Wanneer je vanuit Groningen bij ons begeleiding volgt, koppelen we je altijd aan een begeleider met een relevante studieachtergrond die aansluit bij jouw specifieke uitdagingen. In de meeste gevallen zal jouw begeleider ook vanuit Groningen werken. Niettemin kan het voorkomen dat sommige docenten online lesgeven vanuit een andere stad met een universiteit.

OVER ONS TEAM

Michiel van Gorp
Directeur

Femke Agricola
Manager

Ruben Zonjee
Student-docent

Jil Zondag
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Ilse Engels
Student-docent

Faïsha Werners
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Sanne Bouma
Student-docent

Sarah Leeser
Student-docent

Lysanne Hoen
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Max Tiemersma
Student-docent

Tonke van Abeelen
Student-docent

Amber Kruid
Manager

Dani Driessen
Student-docent

Waarom onze methode werkt

Onze kracht zit in de kleinschalige opzet van onze lessen, de bekwaamheid van onze docenten en de flexibiliteit van onze dienstverlening. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en geven nooit les aan meer dan zes leerlingen tegelijkertijd. Daarnaast kunnen leerlingen en ouders via ons portaal de begeleiding wekelijks flexibel inplannen. Dankzij deze functionaliteit hebben wij zelden te maken met absenties.

OVER DE METHODE

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Ouders

Wij zijn ervan overtuigd dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen uit Groningen bijdraagt aan het succes van onze leerlingen. Wij betrekken ouders actief bij de begeleiding. Ouders hebben een toegewijde contactpersoon en ontvangen elke vrijdag een persoonlijke e-mail met updates over de voortgang van de begeleiding.

OVER OUDERCONTACT

Tarieven

Stel jouw tarief samen

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Meest gekozen
 • De eerste week is altijd een vrijblijvende proefperiode voor €49,-
 • Het Plangesprek zit bij de prijs inbegrepen. Iedere leerling heeft wekelijks een individueel Plangesprek met een vaste begeleider (15 minuten).
 • Ouders behouden de optie om het aantal afspraakmomenten naar beneden- of naar boven bij te stellen
 • Kleine groepjes tijdens huiswerkbegeleiding: maximaal zes deelnemers per docent
 • De begeleidingsuren zijn wekelijks flexibel in te plannen via zowel het ouder- als het leerlingportaal. Begeleiding is mogelijk van zondag t/m donderdag, van 16:00 tot 21:00
 • Dagelijkse rapportage: wij schrijven een kort verslagje over het verloop van iedere les. Ouders hebben via het ouderportaal continu inzicht in het verloop van de begeleiding
 • Ouders hebben de mogelijkheid om, als aanvulling op de huiswerkbegeleiding, één-op-één bijlessen in te boeken via het ouderportaal (€37,50 per les)
 • Als je na de proefweek besluit om door te gaan, is de opzegtermijn slechts vier weken (exclusief vakanties)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste scholieren komen uit:

Huiswerk­begeleiding Groningen

Bij OnlineHuiswerkklas.nl plan je wekelijks samen met je studiecoach wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij minimaal acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Werkwijze

Elk weekend vindt op een gezamenlijk afgesproken tijdstip een videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Tijdens dit gesprek wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en worden nieuwe resultaten ingevoerd in ons systeem. Daarna wordt er gekeken naar het huiswerk voor komende week en maken we samen een planning.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

In ons systeem kunnen we zien welke momenten je hebt ingepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar en staat je webcam ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt vervolgens toezicht en deelt waar nodig extra oefenvragen. Ook is de docent beschikbaar als je een vraag hebt. Door de opzet en het persoonlijke karakter van onze methode is het belangrijk dat we de klassen klein houden. Daarom hebben we ervoor gekozen dat er maximaal 6 leerlingen in een klasje zitten.

Ouders

Als je zoon of dochter online begeleiding bij ons volgt (vanuit Groningen), word je actief betrokken bij de begeleiding. Ouders ontvangen iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht worden cijfers weergeven en is te zien hoe het afgelopen week gegaan. Daarnaast hebben ouders een vaste contactpersoon. Wil je hier meer over weten? Volg dan deze link.

De voordelen van huiswerk­begeleiding in Groningen

OnlineHuiswerkklas.nl is nét even anders dan traditionele huiswerkinstituten in Groningen en omstreken. Graag delen we de voordelen van het volgen van huiswerkbegeleiding bij OnlineHuiswerkklas.nl.

 1. Flexibiliteit
 2. Persoonlijke aandacht
 3. Individueel plangesprek
 4. Vertrouwde omgeving
 5. Goede software
 6. Goede docenten

Flexibiliteit

Wij hebben ook op de middelbare school gezeten en begrijpen daarom goed dat je agenda per week kan verschillen. De ene week spreek je ’s avonds met vrienden af en de week erna besluit je een keer extra te gaan sporten. Geen probleem! Bij OnlineHuiswerkklas.nl volg je begeleiding wanneer het jou uitkomt. Elke week plan je 6, 7 of 8 uren in. We zijn 20 uren per week open voor begeleiding. Daardoor zitten er altijd voldoende momenten tussen dat het jou uitkomt.

Persoonlijke aandacht

We vinden het erg belangrijk dat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht tijdens de begeleiding. Daarom volg je maximaal met vijf andere deelnemers begeleiding. Daardoor heeft de docent altijd tijd om vragen die je hebt te beantwoorden, of je te overhoren.

Individueel plangesprek

Wekelijks volg je een plangesprek met een van onze coaches. Dit gesprek duurt een kwartier. Je staat samen met je coach stil bij de komende week. Je plant je huiswerk in en maakt een toetsplanning.

Vertrouwde omgeving

OnlineHuiswerkklas.nl werkt sinds 2017 volledig digitaal. Een belangrijk voordeel daarvan is dat je de begeleiding thuis vanuit Groningen kunt volgen. Dat vinden veel deelnemers erg prettig na een (soms lange) schooldag.

Goede software

Door de jaren heen hebben we steeds meer ervaring opgedaan met online. We hebben de nadelen grotendeels weg weten te nemen en proberen de voordelen continu verder te optimaliseren. Zo hebben we bijvoorbeeld een dashboard ontwikkeld waar je toegang toe krijgt als je begeleiding volgt bij OnlineHuiswerkklas.nl.

Goede docenten

Essentieel in de begeleiding zijn onze docenten. Ze volgen een universitaire studie en hebben minimaal 120 studiepunten behaald. Doordat we docenten met verschillende studieachtergronden hebben, zijn er altijd docenten die goed zijn in de vakken die jij wellicht lastig vindt. We zorgen ervoor dat je bij hen wordt ingedeeld.

Wij begeleiden met veel plezier en succes leerlingen uit Groningen bij het behalen van hun leerdoelen. Geïnteresseerd? Volg dan eens een vrijblijvende proefweek bij ons.

Proefweek starten

Bijles Groningen

Wij geloven in de effectiviteit van online huiswerkbegeleiding die plaatsvindt in kleine klasjes. Toch kan het voorkomen dat een leerling voor een specifiek vak extra ondersteuning nodig heeft. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen te volgen.

Bijles wiskunde Groningen

Indien gewenst bieden we onze leerlingen uit Groningen en ommeland bijles wiskunde aan. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan wiskunde?

Voor je persoonlijke ontwikkeling is het belangrijk dat je je verschillende vaardigheden eigen maakt. Voor veel vaardigheden is goede basiskennis van wiskundige van groot belang. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Actief en creatief denkvermogen
 • Toepassen van logica
 • Systematisch werken
 • Efficiënt (samen)werken

Vind je wiskunde lastig?  Geen man overboord. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Engels Groningen

Indien gewenst bieden we onze leerlingen uit Groningen en ommeland bijles Engels aan. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels?

Je verwacht het misschien niet, maar veel opleidingen en studies worden volledig in het Engels gegeven. Een goed begrip van de Engelse taal helpt je bij met maken van een goede studiestart. Mocht je de Engelse taal onvoldoende beheersen dan kan dat tot studieproblemen leiden. Daarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels op de middelbare school.

Vind je Engels lastig?  Geen probleem. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Frans Groningen

Indien gewenst bieden we onze leerlingen uit Groningen en ommeland bijles Frans aan. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Frans?

In Franstalige landen wordt lang niet altijd goed Engels gesproken. In Frankrijk komt dit onder andere doordat Engelstalige tv-shows bijvoorbeeld in het Frans nagesynchroniseerd. De Franse overheid is trots op de nationale taal, en weert het Engels uit het openbare leven. Hierdoor komen Fransen relatief weinig in aanraking met het Engels. Er is vaak dus maar één manier om met Franstaligen te communiceren… in het Frans!

Vind je Frans lastig? Niet getreurd. Wij helpen je er graag mee!

Ook bieden we leerlingen die huiswerkbegeleiding bij ons volgen bijlessen aan van andere vakken.

Andere steden

Op zoek naar huiswerkbegeleiding in een andere stad? Dat kan ook! Bekijk andere populaire steden: Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Breda, of Apeldoorn.