Huiswerkbegeleiding Nijmegen | OnlineHuiswerkklas.nl

Huiswerkbegeleiding Nijmegen

Woon jij in Nijmegen en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl!

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle reacties lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken

Eenvoudig aanmeldproces

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je logingegevens voor zowel het leerling- als het ouderportaal. In het portaal kun je je afspraakmomenten voor huiswerkbegeleiding aan ons doorgeven. Nadat je een instructievideo hebt bekeken, welke via e-mail wordt gedeeld, nodigen we je uit om te bevestigen of alles helder is. Als dat niet het geval is, staan we telefonisch voor je klaar om alles te verduidelijken, zodat je begeleiding snel kan beginnen.

PROEFWEEK STARTEN

Werkwijze

Op een doordeweekse dag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse plangesprek (15 minuten) plaats met je persoonlijke begeleider. Nadat het huiswerk in kaart is gebracht, wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er tussen vier en acht uur per week huiswerkbegeleiding ingepland.

OVER ONZE METHODE

Ons team

Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Ilse Engels
Docent, coach

Julianne Hoogeveen
Docent, coach

Ruben Zonjee, Bsc.
Docent

Koen de Graaff
Docent

Inge Bouwmeester BSc
Manager Leerlingtrajecten

Thomas Veringa Weiler, Bsc.
Docent

Jil Zondag
Docent

Pien Bleeker
Docent

Tonke van Abeelen, Bsc.
Docent, coach

Dani Driessen
Docent

Sofieke Nout, MA
Manager leerlingtrajecten

Puck Moonen, Bsc.
Docent, coach

Dagmar den Boer
Docent, Coach

Lisa Stiekema
Docent

Michiel van Gorp, MA
Directeur

Hanne Ziggers
Docent

Sarah Leeser
Docent

Pleuni Nout, BSc
Docent, coach

Cars Brand
Docent

Max Tiemersma
Docent

Lysanne Hoen
Docent, coach

Sanne Bouma
Docent

Tessa van der Jeugd, Bsc
Docent, coach

Tarieven

Onze opzegtermijn is vier weken (exclusief vakanties). Voor nieuwe leerlingen is de eerste week altijd een vrijblijvende proefperiode voor een vaste prijs (€39, zonder opzegtermijn). De meeste leerlingen die wij begeleiden volgen zes, zeven of acht uur huiswerkbegeleiding per week. Tijdens de samenwerking behoud je altijd de optie om het aantal begeleidingsuren aan te passen.

BEKIJK TARIEVEN

Ouders

Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor de ouders of verzorgers van onze leerlingen. Elke ouder is toegewezen aan een vaste contactpersoon, die beschikbaar is voor feedback en om de dienstverlening af te stemmen. Daarnaast krijgt elke ouder toegang tot een persoonlijk inlogportaal. Hier kun je de voortgang volgen, de planning bekijken, afspraakmomenten aanpassen en individuele bijlessen inplannen.

OVER OUDERCONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor 6 of 8 uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Huiswerkbegeleiding Nijmegen

Woon je in Nijmegen of omstreken en ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding? Dan ben je bij OnlineHuiswerkklas.nl aan het juiste adres. Onze methode is online. Daardoor kan je inloggen vanaf een plek die jij prettig vindt. Wekelijk plan je samen met je coach zelf huiswerkbegeleiding in. Over het algemeen volgen deelnemers acht uur begeleiding per week. Daarnaast vinden we goed contact met ouders/verzorgers erg belangrijk. Wil je hier meer over lezen? Ga dan naar deze pagina.

Zaterdag of zondag: individueel plangesprek

Op zondag heb je op een vast tijdstip een videogesprek met je persoonlijke studiecoach. Jullie bespreken hoe het afgelopen week is gegaan. Als je nieuwe cijfers hebt ontvangen, voeren we die in in ons systeem. Ook maak je samen een planning voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

In ons systeem kunnen wij zien welke momenten je begeleiding volgt. Zelf kan je dit ook zien in je persoonlijke dashboard. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau. Daarnaast staat je webcam ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak je gaat werken. De docent houdt hierna toezicht. Ook kan je altijd vragen stellen. Als het nodig is deelt de docent extra oefenvragen met je. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat wij onze klassen klein houden. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten.

Waarom onze methode werkt

We zijn ervan overtuigd dat een online-lesomgeving erg geschikt is om leerlingen te ondersteunen bij het behalen van hun leerdoelen. Hier zijn een aantal redenen voor. Zo kunnen leerlingen inloggen vanuit hun vertrouwde omgeving. Daarnaast hebben we software ontwikkeld en ingekocht die de online beleving optimaliseert. Verder biedt het veel flexibiliteit en ook kwaliteit. Het aanbod aan goede tools wordt online namelijk steeds groter.

Andere voordelen van het volgen van begeleiding bij Onlinehuiswerkklas.nl:

  • Persoonlijke aandacht door klassen van maximaal zes leerlingen.
  • Een wekelijk plangesprek, waarin aandacht wordt besteed aan planvaardigheden.
  • Flexibiliteit om begeleiding te volgen wanneer het jou uitkomt.
  • Goede studentdocenten met verschillende studieachtergronden en minimaal 120 ECTs.

Om deze redenen begeleiden we met plezier en succes leerlingen uit Nijmegen en omstreken bij het behalen van hun leerdoelen.

Proefweek starten