Huiswerkbegeleiding Nijmegen | OnlineHuiswerkklas.nl

Huiswerk­begeleiding Nijmegen

Sinds 2017 hebben wij met trots meer dan 150 scholieren uit Nijmegen ondersteund bij het bereiken van hun leerdoelen. Onze organisatie staat garant voor kwaliteit, zoals blijkt uit onze indrukwekkende Google-beoordeling van 4,9 sterren op basis van 80 recensies. Sluit net als andere leerlingen uit Nijmegen aan in onze Online Huiswerkklas, en volg professionele begeleiding vanuit huis.

Gratis proefweek Adviesgesprek

Docenten

Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen. Leerlingen uit Nijmegen kunnen worden gekoppeld aan een student-docent uit Nijmegen, of uit een andere studiestad.

OVER ONS TEAM

Sanne Bouma
Student-docent

Femke Agricola
Manager

Ilse Engels
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Jil Zondag
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Dani Driessen
Student-docent

Sarah Leeser
Student-docent

Michiel van Gorp
Directeur

Tonke van Abeelen
Student-docent

Max Tiemersma
Student-docent

Ruben Zonjee
Student-docent

Faïsha Werners
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Lysanne Hoen
Student-docent

Amber Kruid
Manager

Puck Moonen
Student-docent

Waarom onze methode werkt

Onze kracht zit in de kleinschalige opzet van onze lessen, de bekwaamheid van onze docenten en de flexibiliteit van onze dienstverlening. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en geven nooit les aan meer dan zes leerlingen tegelijkertijd. Daarnaast kunnen leerlingen en ouders via ons portaal de begeleiding wekelijks flexibel inplannen. Dankzij deze functionaliteit hebben wij zelden te maken met absenties.

OVER DE METHODE

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Ouders

Wij geloven dat frequent contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen uit Nijmegen bijdraagt aan het succes van onze leerlingen. Daarom betrekken we ouders actief bij de begeleiding. Elke ouder heeft een toegewezen contactpersoon en ontvangt wekelijks op vrijdag een persoonlijke e-mail met updates over de voortgang van de begeleiding.

OVER OUDERCONTACT

Tarieven

Stel jouw tarief samen

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Meest gekozen
 • De eerste week is altijd een vrijblijvende proefperiode voor €49,-
 • Het Plangesprek zit bij de prijs inbegrepen. Iedere leerling heeft wekelijks een individueel Plangesprek met een vaste begeleider (15 minuten).
 • Ouders behouden de optie om het aantal afspraakmomenten naar beneden- of naar boven bij te stellen
 • Kleine groepjes tijdens huiswerkbegeleiding: maximaal zes deelnemers per docent
 • De begeleidingsuren zijn wekelijks flexibel in te plannen via zowel het ouder- als het leerlingportaal. Begeleiding is mogelijk van zondag t/m donderdag, van 16:00 tot 21:00
 • Dagelijkse rapportage: wij schrijven een kort verslagje over het verloop van iedere les. Ouders hebben via het ouderportaal continu inzicht in het verloop van de begeleiding
 • Ouders hebben de mogelijkheid om, als aanvulling op de huiswerkbegeleiding, één-op-één bijlessen in te boeken via het ouderportaal (€37,50 per les)
 • Als je na de proefweek besluit om door te gaan, is de opzegtermijn slechts vier weken (exclusief vakanties)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste scholieren komen uit:

Huiswerk­begeleiding Nijmegen

Woon je in Nijmegen of omstreken en ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding? Dan ben je bij OnlineHuiswerkklas.nl aan het juiste adres. Onze methode is online. Daardoor kan je inloggen vanaf een plek die jij prettig vindt. Wekelijk plan je samen met je coach zelf huiswerkbegeleiding in. Over het algemeen volgen deelnemers acht uur begeleiding per week. Daarnaast vinden we goed contact met ouders/verzorgers erg belangrijk. Wil je hier meer over lezen? Ga dan naar deze pagina.

Zaterdag of zondag: individueel plangesprek

Op zondag heb je op een vast tijdstip een videogesprek met je persoonlijke studiecoach. Jullie bespreken hoe het afgelopen week is gegaan. Als je nieuwe cijfers hebt ontvangen, voeren we die in in ons systeem. Ook maak je samen een planning voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

In ons systeem kunnen wij zien welke momenten je begeleiding volgt. Zelf kan je dit ook zien in je persoonlijke dashboard. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau. Daarnaast staat je webcam ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak je gaat werken. De docent houdt hierna toezicht. Ook kan je altijd vragen stellen. Als het nodig is deelt de docent extra oefenvragen met je. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat wij onze klassen klein houden. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten.

Waarom onze methode werkt

We zijn ervan overtuigd dat een online-lesomgeving erg geschikt is om leerlingen te ondersteunen bij het behalen van hun leerdoelen. Hier zijn een aantal redenen voor. Zo kunnen leerlingen inloggen vanuit hun vertrouwde omgeving. Daarnaast hebben we software ontwikkeld en ingekocht die de online beleving optimaliseert. Verder biedt het veel flexibiliteit en ook kwaliteit. Het aanbod aan goede tools wordt online namelijk steeds groter.

Andere voordelen van het volgen van begeleiding bij Onlinehuiswerkklas.nl:

 • Persoonlijke aandacht door klassen van maximaal zes leerlingen.
 • Een wekelijk plangesprek, waarin aandacht wordt besteed aan planvaardigheden.
 • Flexibiliteit om begeleiding te volgen wanneer het jou uitkomt.
 • Goede studentdocenten met verschillende studieachtergronden en minimaal 120 ECTs.

Om deze redenen begeleiden we met plezier en succes leerlingen uit Nijmegen en omstreken bij het behalen van hun leerdoelen.

Proefweek starten