Huiswerk­begeleiding Rotterdam - OnlineHuiswerkklas.nl

Huiswerk­begeleiding Rotterdam

Sinds 2017 heeft OnlineHuiswerkklas.nl met trots meer dan 200 scholieren uit Rotterdam geholpen bij het bereiken van hun leerdoelen. Onze organisatie staat voor kwaliteit: onze onderwijsdienst wordt op Google beoordeeld met een indrukwekkende 4,9 sterren uit 80 recensies. Neem ook deel aan onze Online Huiswerkklas. Je volgt onze begeleiding gewoon vanuit huis.

Gratis proefweek starten

4.9 uit 85 reviews
4.9 uit 85 reviews

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Waarom onze methode werkt

Onze kracht zit in de kleinschalige opzet van onze lessen, de bekwaamheid van onze docenten en de flexibiliteit van onze dienstverlening. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en geven nooit les aan meer dan zes leerlingen tegelijkertijd. Daarnaast kunnen leerlingen en ouders via ons portaal de begeleiding wekelijks flexibel inplannen. Dankzij deze functionaliteit hebben wij zelden te maken met absenties.

OVER DE METHODE

Docenten

Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Pleuni Nout
Student-docent

Dani Driessen
Student-docent

Faïsha Werners
Student-docent

Amber Kruid
Manager

Lysanne Hoen
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Ruben Zonjee
Student-docent

Jil Zondag
Student-docent

Sanne Bouma
Student-docent

Michiel van Gorp
Directeur

Femke Agricola
Manager

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Sarah Leeser
Student-docent

Ilse Engels
Student-docent

Max Tiemersma
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Tonke van Abeelen
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Ouders

Het is onze overtuiging dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen bijdraagt aan het succes van onze leerlingen. Wij betrekken ouders daarom actief bij de begeleiding. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een persoonlijke e-mail met informatie over hoe de begeleiding verloopt.

OVER OUDERCONTACT

Tarieven

Stel jouw tarief samen

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Meest gekozen
 • De eerste week is altijd een gratis proefperiode waarin je 6 uur huiswerkbegeleiding en een individueel Plangesprek volgt
 • Het Plangesprek zit bij de prijs inbegrepen. Iedere leerling heeft wekelijks een individueel Plangesprek met een vaste begeleider (15 minuten)
 • Ouders behouden de optie om het aantal afspraakmomenten naar beneden- of naar boven bij te stellen
 • Kleine groepjes tijdens huiswerkbegeleiding: maximaal zes deelnemers per docent
 • De begeleidingsuren zijn wekelijks flexibel in te plannen via zowel het ouder- als het leerlingportaal. Begeleiding is mogelijk op zondag t/m donderdag, van 16:00 tot 21:00
 • Dagelijkse rapportage: wij schrijven een kort verslagje over het verloop van iedere les. Ouders hebben via het ouderportaal continu inzicht in het verloop van de begeleiding
 • Ouders hebben de mogelijkheid om extra één-op-één bijlessen in te boeken via het ouderportaal (€37,50 per les)
 • Als je na de proefweek besluit om door te gaan, is de opzegtermijn slechts vier weken (exclusief vakanties)
Wanneer het jou uitkomt

Op het leerling- en/of ouderportaal kun je zelf aangeven wanneer je begeleiding wil volgen. Wij hanteren ruime openingstijden: je kunt huiswerkbegeleiding inplannen tussen 16:00 en 21:00.

Altijd een studieplanning

Als je inlogt op onze site kun je zien op welke momenten je wordt verwacht. Daarnaast kun je telkens zien welke docent je krijgt, aan welk vak je gaat werken en hoe je cijfers zich ontwikkelen. Vanuit je persoonlijke dashboard kom je met één klik in jouw huiswerkklas.

Persoonlijke begeleiding

Met OnlineHuiswerkklas.nl heb je iedere week een individueel Plangesprek en volg je 6 of 8 uur huiswerkbegeleiding per week. Onze docenten zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs.

Geavanceerde software

Onze geavanceerde videosoftware biedt leerlingen en docenten talloze mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis. Wij kunnen bijvoorbeeld vragen behandelen op een gedeeld whiteboard of samenwerken in een gedeeld document.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste scholieren komen uit:

De voordelen van huiswerk­begeleiding Rotterdam

Het is onze overtuiging dat een online-lesomgeving geschikter is om middelbare scholieren te ondersteunen bij het behalen van hun leerdoelen, dan een traditioneel huiswerkinstituut in Rotterdam. Doordat we online werken, kunnen we docenten uit het gehele land inzetten. Op deze manier zijn we goed in staat om (de uitdagingen van) leerlingen te matchen met de juiste docenten. Onze docenten studeren aan de universiteit en hebben minimaal 120 studiepunten. Door de diversiteit aan studieachtergronden, is het kennisniveau op alle vakken erg hoog. Hierdoor zijn we in staat alle uitdagingen van leerlingen het hoofd te bieden, ongeacht onderwijsniveau of leerjaar.

Deelnemers aan de huiswerkbegeleiding Rotterdam hebben de mogelijkheid om elke week zelf de begeleiding in te plannen. Dit wordt gedaan tijdens een wekelijks individueel plangesprek, waar ook aandacht wordt besteed aan planningsvaardigheden. Deelnemers voeren zelf de regie. Uiteraard helpen we hierbij. Verder werken we met uitstekende software, die we op maat hebben laten maken. Hierdoor verloopt de digitale ervaring erg soepel.

Een ander voordeel is dat deelnemers begeleiding volgen in hun eigen vertrouwde omgeving. Dat wordt over het algemeen als prettig ervaren, na een dag op school te hebben gewerkt. Je volgt de begeleiding thuis vanuit Rotterdam, met leerlingen verspreid over het hele land. Dit zijn maximaal 5 andere leerlingen. Hierdoor is de docent altijd in staat om deelnemers persoonlijk te begeleiden.

De voordelen van huiswerkbegeleiding Rotterdam bij Onlinehuiswerkklas nog een keer voor je op een rijtje:

 1. Begeleiding volgen wanneer het jou uitkomt
 2. Persoonlijke begeleiding (in groepjes van maximaal 6)
 3. Hulp bij het plannen tijdens wekelijks plangesprek (1-op-1)
 4. Geavanceerde software
 5. Werken in een vertrouwde omgeving
 6. Goede docenten die kunnen helpen bij vakken die je lastig vindt

Mede hierdoor begeleidt OnlineHuiswerkklas.nl met veel plezier en succes leerlingen met hun huiswerkbegeleiding Rotterdam bij het behalen van hun eigen leerdoelen.

Proefweek starten

 

Huiswerk­begeleiding Rotterdam

Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je op het Leerlingportaal wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij afhankelijk van het abonnement 4, 5, 6, 7 of 8 uur per week deelneemt aan onze online huiswerkbegeleiding.

Werkwijze

Iedere week vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

In ons systeem kunnen wij zien op welk moment je hebt gepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en je webcam staat ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, geeft waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat wij onze klassen klein houden. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er samen met één docent altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Bijles Rotterdam

Wij geloven in de effectiviteit van online huiswerkbegeleiding die plaatsvindt in (kleine) groepjes. Echter: het kan voorkomen dat een leerling voor een specifiek vak extra ondersteuning nodig heeft. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen te reserveren.

Bijles wiskunde Rotterdam

Wij bieden onze leerlingen uit Rotterdam en omstreken de mogelijkheid tot het volgen van bijles wiskunde. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan wiskunde?

Er zijn verschillende redenen. We lichten er een voor je uit: wiskunde is vaak relevant voor je vervolgstudie. Het vak wiskunde wordt in uiteenlopende studierichtingen toegepast. Mensen denken bij wiskunde al snel aan technische studies zoals werktuigbouwkunde, natuurkunde en sterrenkunde. Echter, wiskunde wordt ook toegepast in studies waarin statistiek van (groot) belang is, zoals psychologie, sociologie en finance.

Vind je wiskunde lastig? Geen man overboord. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Engels Rotterdam

Wij bieden onze leerlingen uit Rotterdam en omstreken de mogelijkheid tot het volgen van bijles Engels. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels?

Wereldwijd spreken 527 miljoen mensen Engels als moedertaal. Nog eens één miljard mensen spreken het als tweede taal. Kortom: wereldwijd spreekt één op de vier mensen Engels. Het is natuurlijk prettig om met al die mensen te kunnen communiceren. Op die manier vergroot je je communicatiemogelijkheden aanzienlijk.

Vind je Engels lastig? Geen probleem. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Frans Rotterdam

Wij bieden onze leerlingen uit Rotterdam en omstreken de mogelijkheid tot het volgen van bijles Frans. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Frans?

Er zijn maar twee talen (wereldwijd) die op ieder continent worden gesproken: Engels, en Frans. Meer dan tweehonderd miljoen mensen spreken de Franse taal als moedertaal. Frankrijk is daarnaast een heel belangrijke handelspartner van Nederland. Een goed begrip van de Franse taal vergroot je kansen op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Vind je Frans lastig? Niet getreurd. Wij helpen je er graag mee!

Ook bieden we leerlingen die huiswerkbegeleiding bij ons volgen bijlessen aan van andere vakken.

Andere steden

Op zoek naar een andere stad dan huiswerkbegeleiding Rotterdam? Dat kan ook! Bekijk de andere steden: