Huiswerkbegeleiding Alkmaar - Online Huiswerkklas

Huiswerk­begeleiding Alkmaar

Woon je in Alkmaar en ben je op zoek naar professionele huiswerkbegeleiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Sinds 2017 hebben wij met succes meer dan 300 leerlingen uit de regio Alkmaar geholpen. Onze onderwijsdienst staat garant voor kwaliteit, zoals blijkt uit onze indrukwekkende Google-beoordeling van 4,9 sterren op basis van 80 beoordelingen. En het fijne is dat je onze begeleiding gewoon vanuit huis kunt volgen.

Docenten

De mensen in ons team zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs. Als je begeleiding volgt in Alkmaar word je telkens aan iemand gekoppeld met een studieachtergrond die past bij jouw uitdagingen. Omdat je onze huiswerkbegeleiding volgt via een videoverbinding, kun je vanuit Alkmaar professionele begeleiding krijgen van één van onze student-docenten. Onze collega’s werken voornamelijk vanuit universiteitssteden.

OVER ONS TEAM

Max Tiemersma
Student-docent

Tonke van Abeelen
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Ruben Zonjee
Student-docent

Faïsha Werners
Student-docent

Lysanne Hoen
Student-docent

Michiel van Gorp
Directeur

Pleuni Nout
Student-docent

Amber Kruid
Manager

Jil Zondag
Student-docent

Dani Driessen
Student-docent

Sanne Bouma
Student-docent

Sarah Leeser
Student-docent

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Ilse Engels
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Femke Agricola
Manager

Pien Bleeker
Student-docent

Waarom onze methode werkt

Onze kracht zit in de kleinschalige opzet van onze lessen, de bekwaamheid van onze docenten en de flexibiliteit van onze dienstverlening. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en geven nooit les aan meer dan zes leerlingen tegelijkertijd. Daarnaast kunnen leerlingen en ouders via ons portaal de begeleiding wekelijks flexibel inplannen. Dankzij deze functionaliteit hebben wij zelden te maken met absenties.

OVER DE METHODE

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Ouders

Het is onze overtuiging dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen uit Alkmaar bijdraagt aan het succes van onze leerlingen. Wij betrekken ouders daarom actief bij de begeleiding. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een persoonlijke e-mail met informatie over hoe de begeleiding verloopt.

OVER OUDERCONTACT

Tarieven

Stel jouw tarief samen

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Meest gekozen
 • De eerste week is altijd een gratis proefperiode waarin je 6 uur huiswerkbegeleiding en een individueel Plangesprek volgt
 • Het Plangesprek zit bij de prijs inbegrepen. Iedere leerling volgt naast de begeleidingsuren wekelijks een individueel Plangesprek met een vaste begeleider (15 minuten)
 • De begeleidingsuren zijn wekelijks flexibel in te plannen via zowel het ouder- als het leerlingportaal. Begeleiding is mogelijk op zondag t/m donderdag, van 16:00 tot 21:00
 • Ouders behouden de optie om het aantal afspraakmomenten naar beneden- of naar boven bij te stellen
 • Kleine groepjes tijdens huiswerkbegeleiding: maximaal zes deelnemers per docent
 • Dagelijkse rapportage: wij schrijven een kort verslagje over het verloop van iedere les. Ouders hebben via het ouderportaal continu inzicht in het verloop van de begeleiding
 • Ouders hebben de mogelijkheid om extra één-op-één bijlessen in te boeken via het ouderportaal (€37,50 per les)
 • Als je na de proefweek besluit om door te gaan, is de opzegtermijn slechts vier weken (exclusief vakanties)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste scholieren komen uit:

Huiswerk­begeleiding Alkmaar

Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je begeleider wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij minimaal acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Zaterdag of zondag: individueel gesprek

Op zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

In ons systeem kunnen wij zien op welk moment je hebt gepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en je webcam staat ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, geeft waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat wij onze klassen klein houden. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er samen met één docent altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Waarom onze methode werkt

Het is onze overtuiging dat een online-lesomgeving geschikter is om middelbare scholieren te ondersteunen bij het behalen van hun leerdoelen dan een traditioneel huiswerkinstituut. Door professioneel onderwijs, uitstekende software en de vrijheid die leerlingen krijgen om zelf te bepalen wanneer zij huiswerkbegeleiding afnemen begeleidt OnlineHuiswerkklas.nl met veel succes leerlingen uit Alkmaar bij het behalen van hun eigen leerdoelen.

Proefweek starten
Woon je in de buurt van Alkmaar en ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding? Wij zijn ook actief in: