Huiswerkbegeleiding Amersfoort | Professionele en persoonlijke begeleiding bij Online Huiswerkklas

Huiswerkbegeleiding Amersfoort

Woon jij in Amersfoort en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl!

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle reacties lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken

Eenvoudig aanmeldproces

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je logingegevens voor zowel het leerling- als het ouderportaal. In het portaal kun je je afspraakmomenten voor huiswerkbegeleiding aan ons doorgeven. Nadat je een instructievideo hebt bekeken, welke via e-mail wordt gedeeld, nodigen we je uit om te bevestigen of alles helder is. Als dat niet het geval is, staan we telefonisch voor je klaar om alles te verduidelijken, zodat je begeleiding snel kan beginnen.

PROEFWEEK STARTEN

Werkwijze

Op een doordeweekse dag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse plangesprek (15 minuten) plaats met je persoonlijke begeleider. Nadat het huiswerk in kaart is gebracht, wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er tussen vier en acht uur per week huiswerkbegeleiding ingepland.

OVER ONZE METHODE

Ons team

Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Max Tiemersma
Docent

Julianne Hoogeveen
Docent, coach

Ruben Zonjee, Bsc.
Docent

Hanne Ziggers
Docent

Inge Bouwmeester BSc
Manager Leerlingtrajecten

Pleuni Nout, BSc
Docent, coach

Thomas Veringa Weiler, Bsc.
Docent

Dagmar den Boer
Docent, Coach

Koen de Graaff
Docent

Tonke van Abeelen, Bsc.
Docent, coach

Michiel van Gorp, MA
Directeur

Ilse Engels
Docent, coach

Sanne Bouma
Docent

Tessa van der Jeugd, Bsc
Docent, coach

Pien Bleeker
Docent

Sarah Leeser
Docent

Sofieke Nout, MA
Manager leerlingtrajecten

Dani Driessen
Docent

Cars Brand
Docent

Jil Zondag
Docent

Lisa Stiekema
Docent

Puck Moonen, Bsc.
Docent, coach

Lysanne Hoen
Docent, coach

Tarieven

Onze opzegtermijn is vier weken (exclusief vakanties). Voor nieuwe leerlingen is de eerste week altijd een vrijblijvende proefperiode voor een vaste prijs (€39, zonder opzegtermijn). De meeste leerlingen die wij begeleiden volgen zes, zeven of acht uur huiswerkbegeleiding per week. Tijdens de samenwerking behoud je altijd de optie om het aantal begeleidingsuren aan te passen.

BEKIJK TARIEVEN

Ouders

Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor de ouders of verzorgers van onze leerlingen. Elke ouder is toegewezen aan een vaste contactpersoon, die beschikbaar is voor feedback en om de dienstverlening af te stemmen. Daarnaast krijgt elke ouder toegang tot een persoonlijk inlogportaal. Hier kun je de voortgang volgen, de planning bekijken, afspraakmomenten aanpassen en individuele bijlessen inplannen.

OVER OUDERCONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor 6 of 8 uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Huiswerkbegeleiding Amersfoort

Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je studiecoach wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van een leerling verwacht dat hij/zij minimaal acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Werkwijze

In het weekend vindt op een vast moment het wekelijkse videogesprek plaats met je studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk voor komende week wordt er samen een planning gemaakt.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

Vijf minuten voor aanvang van een (vooraf) ingepland huiswerkmoment zit je klaar achter je bureau en staat je webcam ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, deelt waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat de online klassen klein zijn. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er per docent slechts 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Ouders

Als jouw zoon of dochter online begeleiding bij ons volgt (vanuit Amersfoort), word je actief betrokken bij de begeleiding. Ouders hebben een vaste contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht lees je terug hoe het afgelopen week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen. Wil je hier meer over weten? Volg dan deze link.

De voordelen van huiswerkbegeleiding in Amersfoort

We geloven dat een digitale lesomgeving uitermate geschikt is om leerlingen te begeleiden in Amersfoort. Digitaal brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee. Zo creëert het flexibiliteit, kunnen deelnemers begeleiding volgen vanuit hun vertrouwde omgeving en biedt het veel mogelijkheden om uitstekende software te omarmen. Hieronder een overzicht van het volgen van huiswerkbegeleiding bij OnlineHuiswerkklas.nl.

  1. Individuele aandacht
  2. Wekelijks plangesprek
  3. Goede docenten
  4. Flexibele uren
  5. Juiste software
  6. Vertrouwde omgeving

Individuele aandacht

Je volgt begeleiding in kleine groepen (van maximaal vijf andere deelnemers). Daardoor heeft je docent altijd tijd om je vragen te beantwoorden en je eventueel te overhoren.

Wekelijks plangesprek

Elke week volg je een plangesprek met je coach. Tijdens dit gesprek kijken jullie samen naar je huiswerk voor de komende week en helpt je coach met het plannen van toetsen.

Goede docenten

De docenten van OnlineHuiswerkklas.nl hebben een uitgebreide training online lesgeven gevolgd. Daarnaast is de diversiteit van studieachtergronden van onze docenten groot. Daardoor is er altijd een docent beschikbaar die jouw vragen kan beantwoorden. Is wiskunde bijvoorbeeld een uitdaging voor je? Dan zorgen we ervoor dat je vaak wordt ingedeeld bij een docent die wiskunde of natuurkunde studeert en minimaal 120 studiepunten heeft behaald.

Flexibele uren

Je volgt begeleiding op de momenten dat het jou uitkomt. Je plant zelf aan het begin van de week deze momenten in. Zo kan je rekening houden met je hobby’s, toetsen en natuurlijk afspraken met vrienden.

Juiste software

Onze ervaring met digitaal heeft ertoe geleid dat we een dashboard hebben ontwikkeld. Als je bij ons start krijg je toegang tot je persoonlijk dashboard. Wij verzorgen alle software voor een uitstekende digitale ervaring.

Vertrouwde omgeving

Doordat we digitaal werken, volg je vanuit je huis in Amersfoort de begeleiding. Wel zo prettig na een lange schooldag. Het leuke is dat je de begeleiding volgt met leerlingen verspreid over het hele land.

Wij begeleiden met veel plezier en succes leerlingen uit Amersfoort bij het behalen van hun leerdoelen. Kennismaken? Laat een terugbelverzoek achter of vraag een proefweek aan.

Proefweek starten

Bijles Amersfoort

Wij geloven in de effectiviteit van online huiswerkbegeleiding die plaatsvindt in (kleine) groepjes. Het kan echter voorkomen dat een leerling voor een specifiek vak extra ondersteuning op prijs stelt. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen te reserveren.

Bijles wiskunde Amersfoort

Onze leerlingen uit Amersfoort en omstreken bieden we de mogelijkheid tot het volgen van bijles wiskunde. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan wiskunde?

Voor je persoonlijke ontwikkeling is het belangrijk dat je je bepaalde vaardigheden eigen maakt. Voor het ontwikkelen van een groot aantal vaardigheden is een goed begrip van wiskundige kennis van groot belang. Hieronder vallen bijvoorbeeld:

  • Actief en creatief denkvermogen
  • Het begrijpen en doorzien van logica
  • Het belang inzien van systematisch werken
  • Het belang inzien van efficiëntie en samenwerken

Vind je wiskunde lastig?  Geen man overboord. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Engels Amersfoort

Onze leerlingen uit Amersfoort en omstreken bieden we de mogelijkheid tot het volgen van bijles Engels. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels?

Veel studies in Nederland worden volledig in het Engels gegeven. Een goed begrip van de Engelse taal helpt je in met maken van een goede start. Indien je de Engelse taal nog niet goed beheerst is dat met name in de beginfase van je studie ongunstig. Verder in je studie ontwikkel je die vaardigheden vanzelf. Echter: het is veel beter om een hoog niveau in je vooropleiding (Vmbo, Havo, Vwo) te ontwikkelen. Dat voorkomt eventuele leerachterstanden in je vervolgstudie.

Vind je Engels lastig?  Geen probleem. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Frans Amersfoort

Onze leerlingen uit Amersfoort en omstreken bieden we de mogelijkheid tot het volgen van bijles Frans. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Frans?

In Frankrijk, maar ook in andere Franstalige landen, wordt niet altijd goed Engels gesproken. In Frankrijk worden alle Engelstalige tv-shows bijvoorbeeld in het Frans nagesynchroniseerd. De Franse overheid is trots op de nationale taal, en weert het Engels actief uit het openbare leven. Hierdoor komen Fransen relatief weinig in aanraking met het Engels. Er is vaak dus maar één manier om met Franstaligen te communiceren… in het Frans!

Vind je Frans lastig? Niet getreurd. Wij helpen je er graag mee!

Ook bieden we leerlingen die huiswerkbegeleiding bij ons volgen bijlessen aan van andere vakken.

Andere steden

Op zoek naar huiswerkbegeleiding in een andere stad? Bekijk dan eens onze andere steden: