Huiswerkbegeleiding Amersfoort | Professionele en persoonlijke begeleiding bij Online Huiswerkklas

Huiswerk­begeleiding Amersfoort

Sinds onze oprichting heeft OnlineHuiswerkklas.nl met succes meer dan 100 scholieren uit Amersfoort geholpen met het behalen van hun leerdoelen. Onze organisatie staat voor kwaliteit: onze onderwijsdienst wordt op Google beoordeeld met een indrukwekkende 4,9 sterren uit 80 recensies. Neem ook deel aan onze Online Huiswerkklas. Leerlingen uit Amersfoort volgen onze begeleiding gewoon vanuit huis.

Docenten

Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studieachtergrond die aansluit op jouw uitdagingen. Onze collega’s werken vanuit allerlei universiteitssteden in Nederland.

OVER ONS TEAM

Max Tiemersma
Student-docent

Ilse Engels
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Jil Zondag
Student-docent

Faïsha Werners
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Femke Agricola
Manager

Ruben Zonjee
Student-docent

Lysanne Hoen
Student-docent

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Dani Driessen
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Amber Kruid
Manager

Sarah Leeser
Student-docent

Sanne Bouma
Student-docent

Michiel van Gorp
Directeur

Tonke van Abeelen
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Waarom onze methode werkt

Onze kracht zit in de kleinschalige opzet van onze lessen, de bekwaamheid van onze docenten en de flexibiliteit van onze dienstverlening. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en geven nooit les aan meer dan zes leerlingen tegelijkertijd. Daarnaast kunnen leerlingen en ouders via ons portaal de begeleiding wekelijks flexibel inplannen. Dankzij deze functionaliteit hebben wij zelden te maken met absenties.

OVER DE METHODE

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Ouders

Het is onze overtuiging dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen bijdraagt aan het succes van onze leerlingen uit Amersfoort. Wij betrekken ouders daarom actief bij de begeleiding. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een persoonlijke e-mail met informatie over hoe de begeleiding verloopt.

OVER OUDERCONTACT

Tarieven

Stel jouw tarief samen

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Meest gekozen
 • De eerste week is altijd een gratis proefperiode waarin je 6 uur huiswerkbegeleiding en een individueel Plangesprek volgt
 • Het Plangesprek zit bij de prijs inbegrepen. Iedere leerling heeft wekelijks een individueel Plangesprek met een vaste begeleider (15 minuten)
 • Ouders behouden de optie om het aantal afspraakmomenten naar beneden- of naar boven bij te stellen
 • Kleine groepjes tijdens huiswerkbegeleiding: maximaal zes deelnemers per docent
 • De begeleidingsuren zijn wekelijks flexibel in te plannen via zowel het ouder- als het leerlingportaal. Begeleiding is mogelijk op zondag t/m donderdag, van 16:00 tot 21:00
 • Dagelijkse rapportage: wij schrijven een kort verslagje over het verloop van iedere les. Ouders hebben via het ouderportaal continu inzicht in het verloop van de begeleiding
 • Ouders hebben de mogelijkheid om extra één-op-één bijlessen in te boeken via het ouderportaal (€37,50 per les)
 • Als je na de proefweek besluit om door te gaan, is de opzegtermijn slechts vier weken (exclusief vakanties)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste scholieren komen uit:

Huiswerk­begeleiding Amersfoort

Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je studiecoach wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van een leerling verwacht dat hij/zij minimaal acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Werkwijze

In het weekend vindt op een vast moment het wekelijkse videogesprek plaats met je studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk voor komende week wordt er samen een planning gemaakt.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

Vijf minuten voor aanvang van een (vooraf) ingepland huiswerkmoment zit je klaar achter je bureau en staat je webcam ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, deelt waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat de online klassen klein zijn. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er per docent slechts 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Ouders

Als jouw zoon of dochter online begeleiding bij ons volgt (vanuit Amersfoort), word je actief betrokken bij de begeleiding. Ouders hebben een vaste contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht lees je terug hoe het afgelopen week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen. Wil je hier meer over weten? Volg dan deze link.

De voordelen van huiswerk­begeleiding in Amersfoort

We geloven dat een digitale lesomgeving uitermate geschikt is om leerlingen te begeleiden in Amersfoort. Digitaal brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee. Zo creëert het flexibiliteit, kunnen deelnemers begeleiding volgen vanuit hun vertrouwde omgeving en biedt het veel mogelijkheden om uitstekende software te omarmen. Hieronder een overzicht van het volgen van huiswerkbegeleiding bij OnlineHuiswerkklas.nl.

 1. Individuele aandacht
 2. Wekelijks plangesprek
 3. Goede docenten
 4. Flexibele uren
 5. Juiste software
 6. Vertrouwde omgeving

Individuele aandacht

Je volgt begeleiding in kleine groepen (van maximaal vijf andere deelnemers). Daardoor heeft je docent altijd tijd om je vragen te beantwoorden en je eventueel te overhoren.

Wekelijks plangesprek

Elke week volg je een plangesprek met je coach. Tijdens dit gesprek kijken jullie samen naar je huiswerk voor de komende week en helpt je coach met het plannen van toetsen.

Goede docenten

De docenten van OnlineHuiswerkklas.nl hebben een uitgebreide training online lesgeven gevolgd. Daarnaast is de diversiteit van studieachtergronden van onze docenten groot. Daardoor is er altijd een docent beschikbaar die jouw vragen kan beantwoorden. Is wiskunde bijvoorbeeld een uitdaging voor je? Dan zorgen we ervoor dat je vaak wordt ingedeeld bij een docent die wiskunde of natuurkunde studeert en minimaal 120 studiepunten heeft behaald.

Flexibele uren

Je volgt begeleiding op de momenten dat het jou uitkomt. Je plant zelf aan het begin van de week deze momenten in. Zo kan je rekening houden met je hobby’s, toetsen en natuurlijk afspraken met vrienden.

Juiste software

Onze ervaring met digitaal heeft ertoe geleid dat we een dashboard hebben ontwikkeld. Als je bij ons start krijg je toegang tot je persoonlijk dashboard. Wij verzorgen alle software voor een uitstekende digitale ervaring.

Vertrouwde omgeving

Doordat we digitaal werken, volg je vanuit je huis in Amersfoort de begeleiding. Wel zo prettig na een lange schooldag. Het leuke is dat je de begeleiding volgt met leerlingen verspreid over het hele land.

Wij begeleiden met veel plezier en succes leerlingen uit Amersfoort bij het behalen van hun leerdoelen. Kennismaken? Laat een terugbelverzoek achter of vraag een proefweek aan.

Proefweek starten

Bijles Amersfoort

Wij geloven in de effectiviteit van online huiswerkbegeleiding die plaatsvindt in (kleine) groepjes. Het kan echter voorkomen dat een leerling voor een specifiek vak extra ondersteuning op prijs stelt. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen te reserveren.

Bijles wiskunde Amersfoort

Onze leerlingen uit Amersfoort en omstreken bieden we de mogelijkheid tot het volgen van bijles wiskunde. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan wiskunde?

Voor je persoonlijke ontwikkeling is het belangrijk dat je je bepaalde vaardigheden eigen maakt. Voor het ontwikkelen van een groot aantal vaardigheden is een goed begrip van wiskundige kennis van groot belang. Hieronder vallen bijvoorbeeld:

 • Actief en creatief denkvermogen
 • Het begrijpen en doorzien van logica
 • Het belang inzien van systematisch werken
 • Het belang inzien van efficiëntie en samenwerken

Vind je wiskunde lastig?  Geen man overboord. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Engels Amersfoort

Onze leerlingen uit Amersfoort en omstreken bieden we de mogelijkheid tot het volgen van bijles Engels. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels?

Veel studies in Nederland worden volledig in het Engels gegeven. Een goed begrip van de Engelse taal helpt je in met maken van een goede start. Indien je de Engelse taal nog niet goed beheerst is dat met name in de beginfase van je studie ongunstig. Verder in je studie ontwikkel je die vaardigheden vanzelf. Echter: het is veel beter om een hoog niveau in je vooropleiding (Vmbo, Havo, Vwo) te ontwikkelen. Dat voorkomt eventuele leerachterstanden in je vervolgstudie.

Vind je Engels lastig?  Geen probleem. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Frans Amersfoort

Onze leerlingen uit Amersfoort en omstreken bieden we de mogelijkheid tot het volgen van bijles Frans. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Frans?

In Frankrijk, maar ook in andere Franstalige landen, wordt niet altijd goed Engels gesproken. In Frankrijk worden alle Engelstalige tv-shows bijvoorbeeld in het Frans nagesynchroniseerd. De Franse overheid is trots op de nationale taal, en weert het Engels actief uit het openbare leven. Hierdoor komen Fransen relatief weinig in aanraking met het Engels. Er is vaak dus maar één manier om met Franstaligen te communiceren… in het Frans!

Vind je Frans lastig? Niet getreurd. Wij helpen je er graag mee!

Ook bieden we leerlingen die huiswerkbegeleiding bij ons volgen bijlessen aan van andere vakken.

Andere steden

Op zoek naar huiswerkbegeleiding in een andere stad? Bekijk dan eens onze andere steden: