Huiswerk­begeleiding Utrecht - OnlineHuiswerkklas.nl

Huiswerk­begeleiding Utrecht

Sinds 2017 heeft OnlineHuiswerkklas.nl meer dan 200 scholieren uit Utrecht geholpen bij het bereiken van hun leerdoelen. Onze organisatie staat voor kwaliteit: onze onderwijsdienst wordt op Google beoordeeld met een indrukwekkende 4,9 sterren uit 80 recensies. Sluit je net als andere leerlingen uit Utrecht ook aan bij onze Online Huiswerkklas en volg professionele begeleiding vanuit huis.

Gratis proefweek Adviesgesprek

Docenten Utrecht

De mensen in ons team zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs. Onze student-docenten werken vanuit Utrecht, maar ook vanuit andere studentensteden. Omdat onze begeleiding online plaatsvindt kun je vanuit Utrecht ook worden ingedeeld bij een docent die vanuit een andere stad werkt. Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Femke Agricola
Manager

Amber Kruid
Manager

Michiel van Gorp
Directeur

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Lysanne Hoen
Student-docent

Ruben Zonjee
Student-docent

Sarah Leeser
Student-docent

Faïsha Werners
Student-docent

Sanne Bouma
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Ilse Engels
Student-docent

Jil Zondag
Student-docent

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Max Tiemersma
Student-docent

Tonke van Abeelen
Student-docent

Dani Driessen
Student-docent

Waarom onze methode werkt

Onze kracht zit in de kleinschalige opzet van onze lessen, de bekwaamheid van onze docenten en de flexibiliteit van onze dienstverlening. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en geven nooit les aan meer dan zes leerlingen tegelijkertijd. Daarnaast kunnen leerlingen en ouders via ons portaal de begeleiding wekelijks flexibel inplannen. Dankzij deze functionaliteit hebben wij zelden te maken met absenties.

OVER DE METHODE

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Ouders

Het is onze overtuiging dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen uit Utrecht bijdraagt aan het succes van onze leerlingen. Wij betrekken ouders daarom actief bij de begeleiding. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een persoonlijke e-mail met informatie over hoe de begeleiding verloopt.

OVER OUDERCONTACT

Tarieven

Stel jouw tarief samen

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Meest gekozen
 • De eerste week is altijd een vrijblijvende proefperiode voor €39,-
 • Het Plangesprek zit bij de prijs inbegrepen. Iedere leerling heeft wekelijks een individueel Plangesprek met een vaste begeleider (15 minuten).
 • Ouders behouden de optie om het aantal afspraakmomenten naar beneden- of naar boven bij te stellen
 • Kleine groepjes tijdens huiswerkbegeleiding: maximaal zes deelnemers per docent
 • De begeleidingsuren zijn wekelijks flexibel in te plannen via zowel het ouder- als het leerlingportaal. Begeleiding is mogelijk van zondag t/m donderdag, van 16:00 tot 21:00
 • Dagelijkse rapportage: wij schrijven een kort verslagje over het verloop van iedere les. Ouders hebben via het ouderportaal continu inzicht in het verloop van de begeleiding
 • Ouders uit Utrecht hebben de mogelijkheid om, als aanvulling op de huiswerkbegeleiding, één-op-één bijlessen in te boeken via het ouderportaal (€37,50 per les)
 • Als je na de proefweek besluit om door te gaan, is de opzegtermijn slechts vier weken (exclusief vakanties)
Wanneer het jou uitkomt

Op zowel het Leerling- als het ouderportaal kun je zelf aangeven wanneer je die week begeleiding wil volgen. Wij hanteren ruime openingstijden: scholieren uit Utrecht kunnen huiswerkbegeleiding inplannen tussen 16:00 en 21:00.

Altijd een studieplanning

Op het Leerling portaal kun je zien op welke momenten je begeleiding volgt en toekomstige afspraakmomenten wijzigen. Daarnaast kun je telkens zien welke docent je krijgt en aan welk vak je gaat werken. Vanuit je Leerlingportaal kom je vanuit Utrecht met één klik in jouw huiswerkklas.

Persoonlijke begeleiding

Met OnlineHuiswerkklas.nl heb je iedere week een individueel Plangesprek en volg je 4 tot 8 uur huiswerkbegeleiding per week. Onze docenten zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs.

Geavanceerde software

Onze geavanceerde videosoftware biedt leerlingen en docenten uit Utrecht talloze mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis. Wij kunnen bijvoorbeeld vragen behandelen op een gedeeld whiteboard of samenwerken in een gedeeld document.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste scholieren komen uit:

Huiswerk­begeleiding Utrecht

Graag vertellen we je meer over onze methode en over de voordelen van het volgen van huiswerkbegeleiding bij OnlineHuiswerkklas.nl.

Werkwijze

Plangesprek

De week begint met een online individueel plangesprek. Dit gesprek vindt wekelijks plaats op een vast tijdstip en voer je met je vaste begeleider. Je maakt samen een planning en geeft je uren door voor komende week. Verder bespreken we hoe afgelopen week is verlopen. Als je nieuwe resultaten binnen hebt, voeren we die in in ons systeem.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

Je volgt bij ons wekelijks 6, 8 of 10 uur begeleiding. Deze kan je wekelijks inplannen van zondag t/m donderdag tussen 16:00-18:00 en 19:00-21:00 uur. Via je persoonlijke dashboard log je in om de begeleiding te volgen. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en staat je webcam ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. Daarna ga je aan de slag. De docent houdt toezicht, deelt waar nodig extra oefenmateriaal en is natuurlijk beschikbaar als je vragen hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van de methode is het belangrijk dat we klassen klein houden. Daarom hebben we ervoor gekozen dat je begeleiding volgt met maximaal vijf andere leerlingen. Het aantal leerlingen per docent varieert tussen de vier en zes.

Ouders

Als je kind online begeleiding bij ons volgt (vanuit Utrecht), word je nauw betrokken bij de begeleiding. Zo hebben ouders een vast contactpersoon en ontvangen ze iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht kan je zien hoe het afgelopen week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen. Wil je hier meer over weten? Volg dan deze link.

De voordelen van huiswerk­begeleiding in Utrecht

Het is onze overtuiging dat een digitale lesomgeving geschikter is om middelbare scholieren te ondersteunen bij het behalen van hun leerdoelen, dan een traditioneel huiswerkinstituut in Utrecht. Dankzij professioneel onderwijs, uitstekende software en de vrijheid die leerlingen krijgen om zelf te bepalen wanneer zij huiswerkbegeleiding afnemen, begeleidt OnlineHuiswerkklas.nl met succes leerlingen uit Utrecht bij het behalen van hun leerdoelen.

Proefweek starten