Huiswerkbegeleiding Utrecht - OnlineHuiswerkklas.nl

Huiswerkbegeleiding Utrecht

Woon jij in Utrecht en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl!

Docenten Utrecht

De mensen in ons team zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs. Onze student-docenten werken vanuit Utrecht, maar ook vanuit andere studentensteden. Omdat onze begeleiding online plaatsvindt kun je vanuit Utrecht ook worden ingedeeld bij een docent die vanuit een andere stad werkt. Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Stijn ter Maat
Docent

Puck Moonen, Bsc.
Docent, coach

Sarah Leeser
Docent

Thomas Veringa Weiler, Bsc.
Docent

Julianne Hoogeveen
Docent, coach

Sanne Bouma
Docent

Ilse Engels
Docent, coach

Koen de Graaff
Docent

Inge Bouwmeester BSc
Manager Leerlingtrajecten

Dagmar den Boer
Docent, Coach

Pien Bleeker
Docent

Max Tiemersma
Docent

Cars Brand
Docent

Lysanne Hoen
Docent, coach

Tessa van der Jeugd, Bsc
Docent, coach

Ruben Zonjee, Bsc.
Docent

Lisa Stiekema
Docent

Tonke van Abeelen, Bsc.
Docent, coach

Dani Driessen
Docent

Michiel van Gorp, MA
Directeur

Arend Drost MSc.
Manager Leerlingtrajecten

Pleuni Nout, BSc
Docent, coach

Hanne Ziggers
Docent

Sofieke Nout, MA
Manager leerlingtrajecten

Huiswerkbegeleiding Utrecht

Op zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip online, vanuit Utrecht, het wekelijkse videogesprek plaats met een begeleider van OnlineHuiswerkklas.nl. Nadat het huiswerk in kaart is gebracht wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er zes of acht uur huiswerkbegeleiding ingepland.

OVER ONZE METHODE

Wanneer het jou uitkomt

Tijdens het wekelijkse coachingsgesprek kun je zelf aangeven wanneer je die week begeleiding wil volgen. Wij hanteren ruime openingstijden: scholieren uit Utrecht kunnen huiswerkbegeleiding inplannen tussen 16:00 en 21:00.

Altijd een studieplanning

Als je vanuit Utrecht inlogt op onze site kun je zien op welke momenten je begeleiding volgt. Daarnaast kun je telkens zien welke docent je krijgt, aan welk vak je gaat werken en hoe je cijfers zich ontwikkelen. Vanuit je persoonlijke dashboard kom je vanuit Utrecht met één klik in jouw huiswerkklas.

Persoonlijke begeleiding

Met OnlineHuiswerkklas.nl heb je iedere week een individueel coachingsgesprek in Utrecht en volg je 6 of 8 uur huiswerkbegeleiding per week. Onze docenten zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs.

Geavanceerde software

Onze geavanceerde videosoftware biedt leerlingen in Utrecht en docenten in Utrecht talloze mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis. Wij kunnen bijvoorbeeld vragen behandelen op een gedeeld whiteboard of samenwerken in een gedeeld document.

Ouders van leerlingen in Utrecht

Het is onze overtuiging dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen in Utrecht bijdraagt aan het succes van onze leerlingen. Wij betrekken ouders van leerlingen uit Utrecht daarom actief bij de begeleiding. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een persoonlijke e-mail met informatie over hoe de begeleiding verloopt.

OVER OUDERCONTACT UTRECHT

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle 55 reviews lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken

Huiswerkbegeleiding Utrecht

Graag vertellen we je meer over onze methode en over de voordelen van het volgen van huiswerkbegeleiding bij OnlineHuiswerkklas.nl.

Werkwijze

Plangesprek

De week begint met een online individueel plangesprek. Dit gesprek vindt wekelijks plaats op een vast tijdstip en voer je met je vaste begeleider. Je maakt samen een planning en geeft je uren door voor komende week. Verder bespreken we hoe afgelopen week is verlopen. Als je nieuwe resultaten binnen hebt, voeren we die in in ons systeem.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

Je volgt bij ons wekelijks 6, 8 of 10 uur begeleiding. Deze kan je wekelijks inplannen van zondag t/m donderdag tussen 16:00-18:00 en 19:00-21:00 uur. Via je persoonlijke dashboard log je in om de begeleiding te volgen. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en staat je webcam ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. Daarna ga je aan de slag. De docent houdt toezicht, deelt waar nodig extra oefenmateriaal en is natuurlijk beschikbaar als je vragen hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van de methode is het belangrijk dat we klassen klein houden. Daarom hebben we ervoor gekozen dat je begeleiding volgt met maximaal vijf andere leerlingen. Het aantal leerlingen per docent varieert tussen de vier en zes.

Ouders

Als je kind online begeleiding bij ons volgt (vanuit Utrecht), word je nauw betrokken bij de begeleiding. Zo hebben ouders een vast contactpersoon en ontvangen ze iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht kan je zien hoe het afgelopen week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen. Wil je hier meer over weten? Volg dan deze link.

De voordelen van huiswerkbegeleiding in Utrecht

Het is onze overtuiging dat een digitale lesomgeving geschikter is om middelbare scholieren te ondersteunen bij het behalen van hun leerdoelen, dan een traditioneel huiswerkinstituut in Utrecht. Dankzij professioneel onderwijs, uitstekende software en de vrijheid die leerlingen krijgen om zelf te bepalen wanneer zij huiswerkbegeleiding afnemen, begeleidt OnlineHuiswerkklas.nl met succes leerlingen uit Utrecht bij het behalen van hun leerdoelen.

Proefweek starten