Huiswerkbegeleiding Maastricht | Professionele en persoonlijke begeleiding bij Online Huiswerkklas

Huiswerkbegeleiding Maastricht

Woon jij in Maastricht en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl!

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle reacties lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken

Eenvoudig aanmeldproces

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je logingegevens voor zowel het leerling- als het ouderportaal. In het portaal kun je je afspraakmomenten voor huiswerkbegeleiding aan ons doorgeven. Nadat je een instructievideo hebt bekeken, welke via e-mail wordt gedeeld, nodigen we je uit om te bevestigen of alles helder is. Als dat niet het geval is, staan we telefonisch voor je klaar om alles te verduidelijken, zodat je begeleiding snel kan beginnen.

PROEFWEEK STARTEN

Werkwijze

Op een doordeweekse dag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse plangesprek (15 minuten) plaats met je persoonlijke begeleider. Nadat het huiswerk in kaart is gebracht, wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er tussen vier en acht uur per week huiswerkbegeleiding ingepland.

OVER ONZE METHODE

Ons team

Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Tonke van Abeelen, Bsc.
Docent, coach

Koen de Graaff
Docent

Julianne Hoogeveen
Docent, coach

Ilse Engels
Docent, coach

Lysanne Hoen
Docent, coach

Michiel van Gorp, MA
Directeur

Cars Brand
Docent

Ruben Zonjee, Bsc.
Docent

Thomas Veringa Weiler, Bsc.
Docent

Lisa Stiekema
Docent

Pien Bleeker
Docent

Inge Bouwmeester BSc
Manager Leerlingtrajecten

Sofieke Nout, MA
Manager leerlingtrajecten

Dagmar den Boer
Docent, Coach

Hanne Ziggers
Docent

Sarah Leeser
Docent

Pleuni Nout, BSc
Docent, coach

Puck Moonen, Bsc.
Docent, coach

Max Tiemersma
Docent

Dani Driessen
Docent

Tessa van der Jeugd, Bsc
Docent, coach

Sanne Bouma
Docent

Jil Zondag
Docent

Tarieven

Onze opzegtermijn is vier weken (exclusief vakanties). Voor nieuwe leerlingen is de eerste week altijd een vrijblijvende proefperiode voor een vaste prijs (€39, zonder opzegtermijn). De meeste leerlingen die wij begeleiden volgen zes, zeven of acht uur huiswerkbegeleiding per week. Tijdens de samenwerking behoud je altijd de optie om het aantal begeleidingsuren aan te passen.

BEKIJK TARIEVEN

Ouders

Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor de ouders of verzorgers van onze leerlingen. Elke ouder is toegewezen aan een vaste contactpersoon, die beschikbaar is voor feedback en om de dienstverlening af te stemmen. Daarnaast krijgt elke ouder toegang tot een persoonlijk inlogportaal. Hier kun je de voortgang volgen, de planning bekijken, afspraakmomenten aanpassen en individuele bijlessen inplannen.

OVER OUDERCONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor 6 of 8 uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Huiswerkbegeleiding Maastricht

Je plant bij OnlineHuiswerkklas.nl samen met je begeleider iedere week zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van een leerling verwacht dat hij/zij in ieder geval acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Werkwijze

Elk weekend vindt een videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach op een vast tijdstip. Hierin wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan. Als er nieuwe resultaten zijn behaald, worden die ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk voor komende week, wordt er samen een weekplanning gemaakt.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

We hebben een systeem waarin we kunnen zien welke momenten je hebt ingepland om huiswerk te maken. We vragen je vijf minuten voor aanvang klaar te zitten achter je bureau en je webcam te hebben ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent voor welk(e) vak(ken) je aan de slag gaat. De docent houdt hierna toezicht, deelt waar nodig extra oefenvragen en is uiteraard beschikbaar als je een vraag hebt. Door het persoonlijke karakter van onze methode is het belangrijk dat wij de huiswerkklassen klein houden. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat één docent niet meer dan 6 leerlingen begeleidt.

Ouders

Op het moment dat jouw zoon of dochter online begeleiding bij ons volgt (vanuit Maastricht), word je actief betrokken bij de begeleiding. Zo is er een vaste contactpersoon en ontvang je iedere vrijdag een e-mail met een persoonlijk weekoverzicht. In dit overzicht lees je hoe het afgelopen week is gegaan en hoe de cijfers ontwikkelen. Wil je hier meer over weten? Volg dan deze link.

De voordelen van huiswerkbegeleiding in Maastricht

We begeleiden met veel plezier middelbare scholieren uit Maastricht en omgeving bij het maken van huiswerk en het voorbereiden van toetsen. Er zijn verschillende redenen waarom onze methode succesvol is. In het overzicht hieronder zetten we ze voor je op een rijtje.

1. Goede en enthousiaste docenten

Het draait bij de huiswerkbegeleiding om jou. Het kan zijn dat je een of meerdere vakken lastig vindt. Dan is het belangrijk dat je wordt begeleid door een docent die je vragen kan beantwoorden en je kan helpen bij het voorbereiden van een toets. Onze docenten studeren aan de universiteit en hebben minimaal 120 studiepunten. De studieachtergronden van onze docenten zijn erg divers. Daardoor zijn we in staat om de juiste docent te matchen met jou leerbehoefte. Wat onze docenten in ieder geval gemeen hebben is dat is dat ze enthousiast zijn en het leuk vinden om jou te helpen.

2. De juiste software

We als sinds onze oprichting digitaal, want we geloven en hebben de afgelopen jaren aangetoond dat dit goed werkt. Om een goede digitale dienstverlening te realiseren is de juiste set-up erg belangrijk. Daarom hebben we expliciete keuzes gemaakt wat betreft de sofware die we gebruiken en hebben we ons eigen dashboard ontwikkeld. Hier krijg je toegang toe als je begeleiding bij ons volgt.

3. Begeleiding vanuit je vertrouwde omgeving in Maastricht en omgeving

Een voordeel van onze digitale begeleiding is dat je deze kunt volgen waar jij wilt. Je kunt op een plek gaan zitten waar je niet afgeleid wordt. Ook hoef je na een schooldag niet langer op school te blijven of naar een externe locatie te fietsen.

4. Begeleiding wanneer je wilt

Wat locatie betreft zijn we flexibel, maar ook wat betreft de uren dat je begeleiding volgt. Je deelt namelijk elke week uren in op momenten dat het jou uitkomt. Hierdoor kan je rekening houden met je hobby’s en vrienden. Heb je op bijvoorbeeld op dinsdag sport en donderdag een verjaardag? Dan plan je de uren op andere dagen in. Dit kan je per week bepalen.

5. Ruimte om alle vragen te stellen die je hebt

We vinden het belangrijk dat docenten alle tijd hebben om vragen die je hebt te beantwoorden. Daarom volg je de begeleiding maximaal met vijf andere leerlingen. Hierdoor is er voldoende tijd om elke leerling persoonlijk te kunnen begeleiden.

6. Hulp bij plannen

Bij OnlineHuiswerkklas.nl volg je een wekelijks individueel plangesprek met een vaste coach. Dit gesprek vindt online plaats en duurt een kwartier. Tijdens het gesprek kijk je met je coach naar de weekplanning en plan je toetsen in.

Behoorlijk wat voordelen dus. Lijkt het je wat om dit uit te proberen? Vraag dan een vrijblijvende toetsweek aan:

Proefweek starten

Bijles Maastricht

Wij geloven kleine huiswerkklassen. Echter: het kan voorkomen dat een leerling voor een specifiek vak extra ondersteuning nodig heeft. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen af te nemen.

Bijles wiskunde Maastricht

Wij bieden onze leerlingen uit Maastricht en omstreken de optie tot het volgen van bijlessen wiskunde. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan wiskunde?

Je verwacht het misschien niet, maar wiskunde komt op erg veel plekken terug. Vrijwel elke dag neem je beslissingen waarbij de toepassing van wiskundige de kwaliteit van je beslissingen kan verbeteren. Ook bij het nemen van beslissingen voor de lange termijn speelt een goed begrip van wiskunde een rol. Denk hierbij aan het afsluiten van een hypotheek, het aangaan van een huurcontract, of het aanschaffen van een leaseauto.

Vind je wiskunde lastig? Geen man overboord. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Engels Maastricht

Wij bieden onze leerlingen uit Maastricht en omstreken de optie tot het volgen van bijlessen Engels. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Engels?

Het is relevant voor je communicatiemogelijkheden en ook voor veel vervolgopleidingen is een goede basiskennis Engels een pre. Beheersing van Engels heeft echter nog andere voordelen. Zo zijn er bijna 80.000 ICT bedrijven actief in Nederland.  Voor het bemachtigen van een baan in de ICT is het begrip van de Engelse taal een must. Vrijwel alle coderingstalen zijn op het Engels gebaseerd. Ook vindt communicatie tussen ICT’ers regelmatig in het Engels plaats.

Vind je Engels lastig? Geen probleem. Wij helpen je er graag mee!

Bijles Frans Maastricht

Wij bieden onze leerlingen uit Maastricht en omstreken de optie tot het volgen van bijlessen Frans. Waarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan Frans?

Frans is een Romaanse taal. Naast het Frans zijn er nog andere Romaanse talen zoals Italiaans, Portugees en Spaans. Ook komen veel Engelse woorden oorspronkelijk uit het Frans. Een goed begrip van de Franse taal maakt het daardoor makkelijker om deze talen te leren!

Vind je Frans lastig? Niet getreurd. Wij helpen je er graag mee!

Ook bieden we leerlingen die huiswerkbegeleiding bij ons volgen bijlessen aan van andere vakken.

Andere steden

Op zoek naar huiswerkbegeleiding in een andere stad? Dat is ook mogelijk! Bekijk andere steden: Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Groningen, Zwolle, Eindhoven, Rotterdam, Breda, of Apeldoorn.