Huiswerkbegeleiding in Assen - Online Huiswerkklas

Huiswerk­begeleiding Assen

Woon jij in Assen en ben je op zoek naar professionele huiswerkbegeleiding? Dan zit je bij ons goed! Sinds 2017 heeft OnlineHuiswerkklas.nl met succes scholieren uit Assen geholpen met het bereiken van hun educatieve doelen. Onze onderwijsdienst staat garant voor kwaliteit, wat blijkt uit onze Google-beoordeling van 4,9 sterren gebaseerd op 80 recensies.

Docenten

Als je vanuit Assen onze begeleiding volgt, zorgen we ervoor dat je wordt gekoppeld aan een deskundige met een studieachtergrond die aansluit op jouw specifieke uitdagingen. Onze teamleden zijn voornamelijk afkomstig uit universiteitssteden.

OVER ONS TEAM

Ruben Zonjee
Student-docent

Jil Zondag
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Lysanne Hoen
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Femke Agricola
Manager

Ilse Engels
Student-docent

Michiel van Gorp
Directeur

Faïsha Werners
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Tonke van Abeelen
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Max Tiemersma
Student-docent

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Sanne Bouma
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Sarah Leeser
Student-docent

Dani Driessen
Student-docent

Amber Kruid
Manager

Pien Bleeker
Student-docent

Waarom onze methode werkt

Onze kracht zit in de kleinschalige opzet van onze lessen, de bekwaamheid van onze docenten en de flexibiliteit van onze dienstverlening. De mensen in ons team zijn academisch geschoold en geven nooit les aan meer dan zes leerlingen tegelijkertijd. Daarnaast kunnen leerlingen en ouders via ons portaal de begeleiding wekelijks flexibel inplannen. Dankzij deze functionaliteit hebben wij zelden te maken met absenties.

OVER DE METHODE

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Ouders

We denken dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen uit Assen erg belangrijk is om de leerlingen beter te laten presteren. We houden de ouders daarom betrokken bij de begeleiding. Iedere ouder heeft een vast contactpersoon, en ontvangt iedere vrijdag een e-mail met updates over hoe het gaat met de begeleiding.

OVER OUDERCONTACT

Tarieven

Stel jouw tarief samen

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Meest gekozen
 • De eerste week is altijd een gratis proefperiode waarin je 6 uur huiswerkbegeleiding en een individueel Plangesprek volgt
 • Het Plangesprek zit bij de prijs inbegrepen. Iedere leerling volgt naast de begeleidingsuren wekelijks een individueel Plangesprek met een vaste begeleider (15 minuten)
 • De begeleidingsuren zijn wekelijks flexibel in te plannen via zowel het ouder- als het leerlingportaal. Begeleiding is mogelijk op zondag t/m donderdag, van 16:00 tot 21:00
 • Ouders behouden de optie om het aantal afspraakmomenten naar beneden- of naar boven bij te stellen
 • Kleine groepjes tijdens huiswerkbegeleiding: maximaal zes deelnemers per docent
 • Dagelijkse rapportage: wij schrijven een kort verslagje over het verloop van iedere les. Ouders hebben via het ouderportaal continu inzicht in het verloop van de begeleiding
 • Ouders hebben de mogelijkheid om extra één-op-één bijlessen in te boeken via het ouderportaal (€37,50 per les)
 • Als je na de proefweek besluit om door te gaan, is de opzegtermijn slechts vier weken (exclusief vakanties)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste scholieren komen uit:

Huiswerk­begeleiding in Assen

Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je begeleider wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij minimaal acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Zaterdag of zondag: individueel gesprek

Op zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

In ons systeem kunnen wij zien op welk moment je hebt gepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en je webcam staat ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, geeft waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat wij onze klassen klein houden. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er samen met één docent altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Waarom onze methode werkt

Het is onze overtuiging dat een online-lesomgeving geschikter is om middelbare scholieren te ondersteunen bij het behalen van hun leerdoelen dan een traditioneel huiswerkinstituut. Door professioneel onderwijs, uitstekende software en de vrijheid die leerlingen krijgen om zelf te bepalen wanneer zij huiswerkbegeleiding afnemen begeleidt OnlineHuiswerkklas.nl met veel succes leerlingen uit Assen bij het behalen van hun eigen leerdoelen.

Proefweek starten

In de buurt van Assen, kunnen we je ook helpen met je huiswerk in: