Huiswerkbegeleiding Weesp - OnlineHuiswerkklas.nl

Huiswerkbegeleiding Weesp

Woon jij in Weesp en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl!

Huiswerkbegeleiding Weesp

Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je begeleider wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij minimaal acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Zaterdag of zondag: individueel gesprek

Op zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

In ons systeem kunnen wij zien op welk moment je hebt gepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en je webcam staat ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, geeft waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat wij onze klassen klein houden. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er samen met één docent altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Waarom onze methode werkt

Het is onze overtuiging dat een online-lesomgeving geschikter is om middelbare scholieren te ondersteunen bij het behalen van hun leerdoelen dan een traditioneel huiswerkinstituut. Door professioneel onderwijs, uitstekende software en de vrijheid die leerlingen krijgen om zelf te bepalen wanneer zij huiswerkbegeleiding afnemen begeleidt OnlineHuiswerkklas.nl met veel succes leerlingen uit Weesp bij het behalen van hun eigen leerdoelen.

Proefweek starten
Naast in Weesp, zijn we in de nabije omgeving ook actief in de volgende steden:

Docenten

De mensen in ons team zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs. Je volgt onze huiswerkbegeleiding vanuit huis (in Haarlem). Als je begeleiding volgt word je telkens ingedeeld bij een docent die je goed kan helpen met jouw uitdagingen. Onze begeleiders wonen niet in Haarlem – maar werken online, vanaf onze kantoorruimte in Rotterdam of vanuit huis.

OVER ONS TEAM

Dani Driessen
Docent

Tessa van der Jeugd, Bsc
Docent, coach

Thomas Veringa Weiler, Bsc.
Docent

Ilse Engels
Docent, coach

Inge Bouwmeester BSc
Manager Leerlingtrajecten

Jil Zondag
Docent

Lysanne Hoen
Docent, coach

Sarah Leeser
Docent

Koen de Graaff
Docent

Michiel van Gorp, MA
Directeur

Dagmar den Boer
Docent, Coach

Tonke van Abeelen, Bsc.
Docent, coach

Julianne Hoogeveen
Docent, coach

Ruben Zonjee, Bsc.
Docent

Max Tiemersma
Docent

Hanne Ziggers
Docent

Pleuni Nout, BSc
Docent, coach

Pien Bleeker
Docent

Lisa Stiekema
Docent

Puck Moonen, Bsc.
Docent, coach

Sanne Bouma
Docent

Sofieke Nout, MA
Manager leerlingtrajecten

Cars Brand
Docent

Huiswerkbegeleiding

Op zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke begeleider. Nadat het huiswerk in kaart is gebracht wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er zes of acht uur huiswerkbegeleiding ingepland.

OVER ONZE METHODE

Flexibel

Tijdens het wekelijkse coachingsgesprek kun je zelf aangeven wanneer je die week in Haarlem begeleiding wilt volgen. Wij hanteren ruime openingstijden: je kunt huiswerkbegeleiding vanuit Haarlem inplannen tussen 16:00 en 21:00.

Persoonlijk

Als je vanuit Haarlem inlogt op onze site kun je zien op welke momenten je wordt verwacht. Daarnaast kun je telkens zien welke docent je krijgt, aan welk vak je gaat werken en hoe je cijfers zich ontwikkelen. Vanuit je persoonlijke dashboard kom je met één klik in jouw huiswerkklas.

Plannen

Met OnlineHuiswerkklas.nl heb je iedere week een individueel coachingsgesprek in Haarlem (online) en volg je 6 of 8 uur huiswerkbegeleiding per week. Onze docenten zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs.

Geavanceerd

Onze geavanceerde videosoftware biedt leerlingen en docenten in Haarlem talloze mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis. Wij kunnen bijvoorbeeld vragen behandelen op een gedeeld whiteboard of samenwerken in een gedeeld document.

Ouders

Het is onze overtuiging dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen in Haarlem bijdraagt aan ons succes. Wij betrekken ouders in Haarlem daarom actief bij de begeleiding. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een persoonlijke e-mail met informatie over hoe de begeleiding verloopt.

OVER OUDERCONTACT

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle 55 reviews lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken