Kortingsactie - OnlineHuiswerkklas.nl

Kortingsactie

Kortingsactie 

Sinds 2017 helpen wij met veel plezier middelbare scholieren met het behalen van hun eigen leerdoelen. Leerlingen die begeleiding bij ons volgen hebben iedere week een individueel Plangesprek (15 minuten) en volgen daarnaast 6 of 8 uur huiswerkbegeleiding per week. Inmiddels doen wij ons werk met 36 collega’s, die zijn gespecialiseerd in verschillende vakken.

Door een samenloop van omstandigheden is er in de periode 28-08-2022 t/m 02-10-2022, de eerste vijf weken van het nieuwe schooljaar, sprake van overcapaciteit binnen ons team. Wij staan klaar om leerlingen te helpen met het maken van een goede start! Echter: een (groot) aantal nieuwe leerlingen zal pas vanaf oktober met onze begeleiding beginnen.

Vanwege bovenstaande ontwikkelingen bieden we een groep leerlingen de kans om gedurende deze periode onze begeleiding met 20% korting te volgen. Zij volgen vanaf 28 augustus vijf weken begeleiding – maar betalen er slechts vier! Leerlingen die willen deelnemen aan de kortingsactie kunnen zich tot 17 juli aanmelden, via het formulier onderaan deze pagina.

Kan ik na 2 oktober doorgaan?

Als je je inschrijft voor de kortingsactie neem je met 20% korting vijf weken huiswerkbegeleiding af. Zonder tegenbericht gaan we ervanuit dat je na afloop van de kortingsperiode (na 2 oktober) doorgaat met onze huiswerkbegeleiding. Echter: je bent hiertoe natuurlijk niet verplicht! Onze opzegtermijn is minimaal vier weken waarin begeleiding plaatsvindt. Je kunt het ons dus laten weten als je na de kortingsperiode liever wilt stoppen.

Stap 1.

Je wilt je extra inzetten om het nieuwe schooljaar succesvol te beginnen.

Stap 2.

Je meldt je aan voor vijf weken huiswerkbegeleiding onderaan deze pagina.

Stap 3.

Wekelijks volg je 6 of 8 uur huiswerkbegeleiding en een individueel Plangesprek.

Stap 4.

Na de eerste vijf weken kun je ervoor kiezen om zonder korting door te gaan.

Aanmelden

Je kunt je tot en met 17 juli aanmelden voor de kortingsactie via onderstaand formulier.

    De kortingsactie heeft betrekking op de periode 28 augustus t/m 2 oktober 2022.

Informatie

Whatsapp: 06 811 67 255
Tel: 085 877 1234
E-mail: info@onlinehuiswerkklas.nl