Huiswerkbegeleiding - OnlineHuiswerkklas.nl

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Het Aeres Vmbo Emmeloord wil dit schooljaar een aantal leerlingen opnieuw de mogelijkheid bieden om extra hulp te krijgen bij het maken van huiswerk, eventuele leerachterstanden in te halen, of zich beter voor te bereiden op toetsmomenten. Om dit doel te bereiken is Het Aeres een samenwerking aangegaan met de organisatie OnlineHuiswerkklas.nl.

Leerlingen die zich op deze pagina inschrijven hebben de mogelijkheid om volgend schooljaar vier uur huiswerkbegeleiding per week te volgen. Daarnaast volgen deelnemers iedere week een individueel plangesprek (15 minuten).

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt je aanmelden via het formulier onderaan deze pagina.

Hoe kan ik mij afmelden?

De begeleiding loopt in principe door tot het einde van het nieuwe schooljaar. Leerlingen die deelnemen aan het project kunnen besluiten om de samenwerking tussentijds op te zeggen. Na opzegging loopt de begeleiding nog twee weekjes door (excl. vakanties).

Loopt de begeleiding in de vakantie door?

In de eerste week van de kerstvakantie (week 52) en in de week voor officiële meivakantie (week 17) vindt géén begeleiding plaats. In de tweede week van de kerstvakantie (week 1) en in de krokusvakantie (week 9) en in de officiële meivakantie (week 18) loopt de begeleiding wel door.

Stap 1.

Je wilt je extra inzetten om het nieuwe schooljaar succesvol af te ronden.

Stap 2.

Je meldt je aan voor huiswerkbegeleiding op deze pagina.

Stap 3.

Je volgt een online instructievideo over hoe de begeleiding werkt

Stap 4.

Je volgt wekelijks vier uur huiswerkbegeleiding tot het einde van het schooljaar.

Inschrijving

 • Voordat we starten met de begeleiding, zijn we benieuwd hoe jij ervoor staat op school. Als je voor een bepaald vak nog géén cijfers hebt gehaald, zijn we benieuwd naar je laatste cijfergemiddelde van vorig schooljaar. Geef hieronder je laatste cijfergemiddelden door.

 • Nederlands
 • Engels
 • Wiskunde
 • Natuur-/scheikunde
 • Biologie
 • Economie
 • Maatschappijleer/godsdienst
 • Rekenen
 • Leerlingen die deelnemen aan het project volgen vier uur begeleiding per week - en bepalen zelf op welke momenten zij de begeleiding volgen. Denk even goed na over jouw ideale weekplanning, en vink daarna hieronder precies vier hokjes aan.

  Ik ben niet vier uur per week beschikbaar. Kan ik alsnog deelnemen?

  Dat is helaas niet mogelijk. Leerlingen die deelnemen aan het project, nemen vier uur begeleiding per week af.

  Kan ik mijn weekplanning later nog wijzigen?

  Deelnemers kunnen ons altijd verzoeken om begeleidingsuren te verzetten. Echter: we passen het rooster van diezelfde week niet aan. Een verzoek om een begeleidingsuur te verzetten zal in alle gevallen vanaf de eerstvolgende week ingaan.

Informatie

Whatsapp: +31 6 27354373
Tel: 085 877 1234
E-mail: info@onlinehuiswerkklas.nl