Arend Drost wordt Manager Leerlingtrajecten - OnlineHuiswerkklas.nl

Arend Drost wordt Manager Leerlingtrajecten

21 december 2021
Gideon de Jong, Msc.

Nieuwsoverzicht

Nieuwe Manager Leerlingtrajecten

Naast Jolanda en Sofieke mogen we met Arend een derde Manager Leerlingtrajecten verwelkomen. Daar zijn we erg blij mee! De komst van Arend biedt ons de mogelijkheid het aantal leerlingen per manager leerlingtrajecten te beperken. Hierdoor blijven de lijnen kort en kunnen we de individuele voortgang van iedere leerlingen goed volgen. Daarnaast voegt Arend veel enthousiasme toe aan het team.

Introductie

Arend Drost, Msc.

Arend heeft in Groningen Internationale Betrekkingen gestudeerd. Na het afronden van zijn bachelor heeft hij in Utrecht de master International Financial Economics afgerond. Na zijn studie heeft Arend verschillende business development-rollen vervuld. Vervolgens is hij naar Londen verhuisd om de functie van accountmanager te vervullen bij Gartner. Dat heeft hij een aantal jaren met plezier gedaan.

Coaching en begeleiding

Arend: ‘Mijn tijd in Londen was geweldig. Toch realiseerde ik me dat ik het begeleiden en coachen van mensen leuker vindt. Daar wilde ik meer mee doen.’ Arend heeft de daad bij het woord gevoegd; hij heeft Gartner gedag gezegd en is weer terugverhuisd naar Nederland. Naar Utrecht om precies te zijn. Eenmaal terug is hij een bedrijf gestart dat het doel heeft om mensen te begeleiden bij het behalen van hun sportdoelen. Ook geeft hij groepstrainingen bij WattCycling. In deze rollen probeert Arend het beste uit mensen naar boven te halen.

Ondersteunend onderwijs

Zijn ervaring met coaching en begeleiding brengt Arend mee naar de OnlineHuiswerkklas. Waarom de stap naar het ondersteunende onderwijs? Arend: ‘Ik ben in de vierde klas blijven zitten. Als ik een steuntje in mijn rug had gehad, was dit niet gebeurd. Met bijles en huiswerkbegeleiding lukte het vervolgens wel.’ Arend gelooft daarom in het ondersteunende onderwijs. Hij draagt graag zijn steentje eraan bij. Arend: ‘Leerlingen stimuleren eruit te halen wat in ze zit. Daar doe ik het voor. Als dat lukt geeft me dat erg veel voldoening.’

Tot slot

Arend: ‘ik ben erg enthousiast om te starten en kijk ernaar uit om met leerlingen, ouders en begeleiders samen te werken.’ Wij zijn ook erg enthousiast en wensen Arend veel succes in zijn nieuwe rol!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar..

Proefweek starten