Bijles - Het Nieuwe Eemland - OnlineHuiswerkklas.nl

Bijles – Het Nieuwe Eemland

Het kan voorkomen dat een leerling voor een specifiek vak extra ondersteuning nodig heeft. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen te reserveren.

Hoe werkt een individuele bijles?

Nadat een leerling van Het Nieuwe Eemland bijles(sen) heeft aangevraagd, nemen wij maximaal tien dagen de tijd om de bijles(sen) te organiseren. Het is goed om te weten dat het ons in de meeste gevallen sneller lukt om de individuele bijles(sen) in te plannen.

Uiterlijk 24 uur voor de start van iedere bijles stuurt de leerling via Whatsapp duidelijke foto’s van de lesstof naar ons door. Wij zetten de lesstof klaar voor de bijlesdocent, zodat hij/zij zich op de bijles kan voorbereiden.

Géén kosten

Met Het Nieuwe Eemland is afgesproken dat leerlingen per periode kosteloos maximaal vijf individuele bijlessen per vak kunnen afnemen.

  • Periode 1: maandag 22 augustus tot en met dinsdag 8 november 2022.
  • Periode 2: woensdag 9 november 2021 tot en met dinsdag 24 januari 2023.
  • Periode 3: woensdag 25 januari 2022 tot en met dinsdag 4 april 2023.
  • Periode 4: woensdag 5 april 2022 tot en met dinsdag 20 juni 2023.

Voor wie zijn de individuele bijlessen bedoeld?

De bijlessen zijn bedoeld als aanvulling op de huiswerkbegeleiding. Bijlessen zijn alléén te reserveren door leerlingen van Het Nieuwe Eemland die ook deelnemen aan onze huiswerkbegeleiding, en bekend zijn met onze methode.

 

 

Aanvragen individuele bijlessen

Gebruik onderstaand formulier om individuele bijlessen te reserveren. Als je voor meerdere vakken bijles wil volgen, kun je het formulier vaker invullen (ééns per vak).

  • Leerlingen van Het Nieuwe Eemland kunnen (kosteloos) maximaal vijf bijlessen aanvragen per periode (vijf bijlessen per toetsweek).
  • Het is goed om te weten dat het altijd mogelijk is om een bijles een keertje te verzetten. Je geeft hieronder dus door op welke momenten je in principe kan, niet dat je altijd kan. Daarnaast zijn de momenten vanaf 14:45 voor onze organisatie het prettigst. Lukt het op dat tijdsstip? Laat dit dan alsjeblieft terugkomen op het formulier.