Bijles - Het Element - Online Huiswerkklas

Bijles – Het Element

Het kan voorkomen dat een leerling voor een specifiek vak extra ondersteuning nodig heeft. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen te reserveren.

Hoe werkt een individuele bijles?

Nadat een leerling van Het Element bijles(sen) heeft aangevraagd, nemen wij maximaal tien dagen de tijd om de bijles(sen) te organiseren. Het is goed om te weten dat het ons in de meeste gevallen sneller lukt om de individuele bijles(sen) in te plannen.

Uiterlijk 24 uur voor de start van iedere bijles stuurt de leerling via Whatsapp duidelijke foto’s van de lesstof naar ons door. Wij zetten de lesstof klaar voor de bijlesdocent, zodat hij/zij zich op de bijles kan voorbereiden.

Géén kosten

Met Het Element is afgesproken dat leerlingen per periode kosteloos maximaal vier individuele bijlessen per vak kunnen afnemen.

Voor wie zijn de individuele bijlessen bedoeld?

De bijlessen zijn bedoeld als aanvulling op de huiswerkbegeleiding. Bijlessen zijn alléén te reserveren door leerlingen van Het Element die ook deelnemen aan onze huiswerkbegeleiding, en bekend zijn met onze methode.

 

 

Aanvragen individuele bijlessen

Ouders/verzorgers hebben de optie om bijlessen in te plannen op het ouderportaal. Je bereikt het ouderportaal door in te loggen met je mailadres op https://mijn.onlinehuiswerkklas.nl.