Bijles - Willem de Zwijger College - OnlineHuiswerkklas.nl

Bijles – Willem de Zwijger College

Het kan voorkomen dat een leerling voor een specifiek vak extra ondersteuning nodig heeft. Daarom kan je ervoor kiezen om, als aanvulling op de reguliere begeleiding, individuele bijlessen te reserveren.

Hoe werkt een individuele bijles?

Nadat een leerling van het Willem de Zwijger College bijles(sen) heeft aangevraagd, nemen wij maximaal tien dagen de tijd om de bijles(sen) te organiseren. Het is goed om te weten dat het ons in de meeste gevallen sneller lukt om de individuele bijles(sen) in te plannen.

Uiterlijk 24 uur voor de start van iedere bijles stuurt de leerling via Whatsapp duidelijke foto’s van de lesstof naar ons door. Wij zetten de lesstof klaar voor de bijlesdocent, zodat hij/zij zich op de bijles kan voorbereiden.

Géén kosten

Met het Willem de Zwijger College is afgesproken dat leerlingen per periode kosteloos maximaal drie individuele bijlessen kunnen afnemen.

  • Periode 1: maandag 23 augustus tot en met dinsdag 9 november 2021.
  • Periode 2: woensdag 10 november 2021 tot en met dinsdag 25 januari 2022.
  • Periode 3: woensdag 26 januari 2022 tot en met dinsdag 5 april 2022.
  • Periode 4: woensdag 6 april 2022 tot en met dinsdag 21 juni 2022.

Het is eventueel mogelijk om tegen betaling meer dan drie individuele bijlessen per periode af te nemen.

Voor wie zijn de individuele bijlessen bedoeld?

De bijlessen zijn bedoeld als aanvulling op de huiswerkbegeleiding. Bijlessen zijn alléén te reserveren door leerlingen van het Willem de Zwijger College die ook deelnemen aan onze huiswerkbegeleiding, en bekend zijn met onze methode.

 

 

Aanvragen individuele bijlessen

Gebruik onderstaand formulier om individuele bijlessen te reserveren.

  • Leerlingen van het Willem de Zwijger College kunnen (kosteloos) maximaal drie bijlessen aanvragen per periode (drie bijlessen per toetsweek).