Huiswerkbegeleiding - Het Christelijk College Zeist - OnlineHuiswerkklas.nl

Huiswerkbegeleiding – Het Christelijk College Zeist

Huiswerkbegeleiding

Het Christelijk College Zeist wil een aantal leerlingen de kans geven om zich beter voor te bereiden op belangrijke toetsmomenten en eventuele leerachterstanden in te halen.

Om dit doel te bereiken is Het Christelijk College Zeist (CCZ) een samenwerking aangegaan met de organisatie OnlineHuiswerkklas.nl. OnlineHuiswerkklas.nl biedt, op initiatief van Het CCZ, leerlingen die zich inschrijven de mogelijkheid om vanaf week 9 (27 februari) tot het einde van het schooljaar 4 uur huiswerkbegeleiding per week te volgen. Daarnaast volgen alle deelnemers iedere week een individueel Plangesprek (15 minuten).

Nieuwe deelnemers kunnen zich tot en met zondag 12 februari aanmelden via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. De begeleiding begint in de week van maandag 27 februari. Deelnemen aan het project is kosteloos.

Iedere week: Individueel Plangesprek (15 minuten). 

Iedere week vindt op een vast tijdsstip het wekelijkse Plangesprek plaats met je persoonlijke studiecoach (individueel). Dit is een online gesprek (via video). Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: huiswerkbegeleiding

De begeleidingsuren zijn interactief en vinden plaats in kleine groepjes van maximaal zes leerlingen. De begeleider houdt toezicht, controleert regelmatig de voortgang en is direct beschikbaar bij vragen. Deelnemers plannen de begeleidingsuren zelf in. Zo kan ervoor gekozen worden om de uren te verspreiden over bijvoorbeeld twee, drie, of vier dagen.

Hoe kan ik mij aanmelden? 

Je kunt je tot en met zondag 12 februari aanmelden via het formulier onderaan deze pagina. In de week van maandag 20 februari word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, dat op donderdag 23 of vrijdag 24 februari plaatsvindt. De begeleidingsuren zullen starten op maandag 20 februari.

Hoe kan ik mij afmelden? 

De begeleiding loopt in principe door tot het einde van het schooljaar. Leerlingen die deelnemen aan het project kunnen besluiten om de samenwerking tussentijds op te zeggen. Na opzegging loopt de begeleiding nog twee weekjes door.

Stap 1.

Je wilt je extra inzetten om het schooljaar 2022-2023 succesvol af te ronden

Stap 2.

Je meldt je vóór zondag 12 februari aan voor huiswerkbegeleiding op deze pagina

Stap 3.

Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, dat op 23 of 24 februari plaatsvindt

Stap 4.

Je volgt vanaf 27 februari wekelijks 4 uur huiswerkbegeleiding tot het einde van het nieuwe schooljaar

Aanmelden

Wil jij ook deelnemen? Laat het ons vóór zondag 12 februari weten via onderstaand formulier.

Christelijk College Zeist

 • Voordat we starten met de begeleiding in het nieuwe schooljaar, zijn we benieuwd hoe jij er op dit moment voorstaat op school. Geef hieronder je cijfergemiddelden door.

 • Nederlands
 • Engels
 • Wiskunde
 • Natuur-/scheikunde
 • Biologie
 • Economie
 • Maatschappijleer/godsdienst
 • Rekenen
 • Leerlingen die deelnemen aan het project volgen vier uur begeleiding per week - en bepalen zelf op welke momenten zij de begeleiding volgen. Denk even goed na over jouw ideale weekplanning, en vink daarna hieronder precies vier hokjes aan.

  Ik ben niet vier uur per week beschikbaar. Kan ik alsnog deelnemen?

  Dat is helaas niet mogelijk. Leerlingen die deelnemen aan het project, nemen vier uur begeleiding per week af.

  Kan ik mijn weekplanning later nog wijzigen?

  Deelnemers kunnen ons altijd verzoeken om begeleidingsuren te verzetten. Echter: we passen het rooster van diezelfde week niet aan. Een verzoek om een begeleidingsuur te verzetten zal in alle gevallen vanaf de eerstvolgende week ingaan.

 • Op donderdag 23- of vrijdag 24 februari vindt jouw kennismakingsgesprek plaats. In het online gesprek (30 minuten) laten we jou zien hoe alles werkt! Zijn er momenten waarop je niet kan? Laat het ons dan even weten in het veld ''Opmerkingen.''

Informatie

Whatsapp: +31 6 87820570
Tel: 085 877 1234
E-mail: info@onlinehuiswerkklas.nl