CJP Cashback - OnlineHuiswerkklas.nl

CJP Cashback

Een week gratis online huiswerkbegeleiding uitproberen? Meld je dan nu aan voor een proefweek en krijg via CJP cashback het volledige bedrag teruggestort. Er zijn géén verborgen kosten: na de gratis proefweek bepaal jij of je door wil gaan met begeleiding via OnlineHuiswerkklas.nl.

Vul het formulier in

Vul het formulier hieronder volledig in om je aanmelding te starten. Let op: alleen met onderstaand formulier maak je gebruik van de CJP cashback.

Betaal met iDeal

Je betaalt direct € 29 euro aan OnlineHuiswerkklas.nl via iDeal. Dit zijn de reguliere kosten voor de proefweek.

Geld terug van CJP

Deze € 29 euro krijg je vervolgens automatisch teruggestort via je account op Cashback.cjp.nl.

Start met de proefweek

Wij nemen binnen een dag contact met je op voor een eerste kennismakingsgesprek.

Hoe werkt OnlineHuiswerkklas.nl?

Op zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

In ons systeem kunnen wij zien op welk moment je hebt gepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en je webcam staat ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, geeft waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar als je een vraag hebt.

Klik hier om in een nieuw venster meer te lezen over onze methode.*

*Let op, als je gebruik wil maken van de CJP-Cashback, kom dan terug naar dit venster en meld je aan via onderstaand formulier.

Direct aanmelden

Gebruik onderstaand formulier om je direct aan te melden voor de proefweek met CJP cashback!