Gideon de Jong wordt Manager Onderwijs & Innovatie bij OnlineHuiswerkklas.nl en Plusuren.nl - OnlineHuiswerkklas.nl

Gideon de Jong wordt Manager Onderwijs & Innovatie bij OnlineHuiswerkklas.nl en Plusuren.nl

3 augustus 2021
Gideon de Jong, Msc.

Nieuwsoverzicht

Gideon de Jong komt ons management versterken

De afgelopen periode waren wij op zoek naar versterking binnen ons management. Dat heeft geleid tot een samenwerking met een nieuwe collega!

Vanaf 1 september zal Gideon de Jong ons team komen versterken. In zijn nieuwe functie Manager Onderwijs & Innovatie krijgt Gideon samen met onze oprichter Michiel van Gorp de verantwoordelijkheid voor het verder verbeteren en uitbreiden van onze onderwijsdiensten. 

Gideon, gefeliciteerd! Kun je iets vertellen over jezelf?

Bedankt, ik kijk er erg naar uit om te starten! Misschien wel leuk om te vertellen dat ik tijdens mijn studie Rechten een bedrijfje (Voiceprofessor) ben gestart dat podcasts ontwikkelde over lesstof. Het doel van die onderneming was om het leren te vergemakkelijken. Mooi om nu, zes jaar later, te gaan werken voor een organisatie met een vergelijkbare missie. Na mijn afstuderen heb ik daarnaast ondernemende avonturen gekend bij Aimforthemoon en Holland Startup. Ook heb ik 4.5 jaar bij Rabobank gewerkt. Eerst een jaar als global trainee en daarna als relatiemanager. De werkervaring die ik heb opgedaan komt vast en zeker goed van pas in mijn nieuwe functie! 

Wat verwacht je van je functie bij OnlineHuiswerkklas.nl? 

De combinatie van onderwijs en ondernemerschap spreekt mij erg aan. Ik zal (zeker in het begin) regelmatig gaan lesgeven voor onze organisatie. Het lijkt mij bijzonder om op die manier direct bij te dragen aan de positieve ervaringen van onze leerlingen en hun ouders. Ook kijk ik uit naar de samenwerkingen met middelbare scholen. Ik ben ervan overtuigd dat wij vakdocenten op de juiste manier ondersteunen. Op den duur zal ik mijzelf daarnaast ook gaan focussen op het identificeren van nieuwe kansen voor onze organisatie en het verbeteren van onze onderwijsdiensten.

Hoe verwacht jij dat OnlineHuiswerkklas.nl en Plusuren.nl zich de komende periode gaan ontwikkelen? 

In de gesprekken die we hebben gevoerd heb ik het team leren kennen als enthousiast en bevlogen. Ik vond het indrukwekkend om te merken dat de leerling altijd centraal staat in de keuzes die de organisatie maakt. Het leveren van kwaliteit is telkens het belangrijkste uitgangspunt. Hierdoor ben ik ervan overtuigd geraakt dat OnlineHuiswerkklas.nl en Plusuren.nl in de toekomst nog veel meer leerlingen en scholen zullen gaan helpen. Ik hoop dat ik zowel aan de kwaliteit van onze diensten, als aan de groei van de organisatie mijn steentje ga bijdragen. Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met het team!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar..

Proefweek starten