Jolanda Smeets start in haar nieuwe functie kwaliteitsmanager OnlineHuiswerkklas.nl - OnlineHuiswerkklas.nl

Jolanda Smeets start in haar nieuwe functie kwaliteitsmanager OnlineHuiswerkklas.nl

26 juni 2019
Jolanda Smeets, Msc

Nieuwsoverzicht

Jolanda Smeets, Msc

In september 2018 begon ik bij Onlinehuiswerkklas.nl als parttime docente. Dankzij een groei in ons leerlingenaantal kon ik mijn passie voor het individueel begeleiden van jongeren al snel kwijt. In november kreeg ik naast mijn rol als docente ook een functie als studiecoach. Naast het lesgeven aan onze digitale huiswerkklassen, voer ik als studiecoach wekelijks met veel plezier individuele voortgangsgesprekken met een aantal leerlingen.

OnlineHuiswerkklas.nl is gegroeid en oprichter Michiel, de andere docenten en ik zijn steeds meer als team gaan functioneren. De uitdagingen waar we met leerlingen voor staan op het gebied van begeleiding en organisatie pakken we steeds meer samen op. Er is behoefte aan een tweede persoon in het management van OnlineHuiswerkklas.nl. Met trots kan ik daarom zeggen dat ik volgend schooljaar voltijd aan de slag ga bij Onlinehuiswerkklas.nl als kwaliteitsmanager. En natuurlijk blijf ik ook lesgeven en leerlingen coachen.

Als pedagoog generalist ben ik opgeleid om didactische methodes te ontwikkelen voor het onderwijs. Deze kennis ga ik inzetten als kwaliteitsmanager om de lesmethode van OnlineHuiswerkklas.nl door te ontwikkelen en onze onderwijsdienst verder te professionaliseren. Tevens word ik vanaf komend schooljaar het aanspreekpunt voor andere docenten. Zij kunnen bij mij terecht met hun didactische vragen. Samen met Michiel ga ik zorg dragen voor organisatorische zaken, zoals intakegesprekken en het dagelijks contact met ouders.

Door mijn werk als docente en studiecoach voor OnlineHuiswerkklas.nl ben ik overtuigd geraakt van de voordelen die OnlineHuiswerkklas.nl docenten en leerlingen biedt. Ik kijk er ontzettend naar uit om voor deze jonge, groeiende organisatie te blijven werken en samen met Michiel en de andere docenten het schooljaar 2019-2020 voor onze leerlingen tot een groot succes te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar..

Proefweek starten