Plusuren Loket Zwijndrecht - OnlineHuiswerkklas.nl

Plusuren Loket Zwijndrecht

Plusuren donderdag 16 maart

Loket Zwijndrecht wil een aantal leerlingen de mogelijkheid bieden om zich beter voor te bereiden op belangrijke toetsmomenten. Om dit doel te bereiken is Loket Zwijndrecht een samenwerking aangegaan met de organisatie OnlineHuiswerkklas.nl. Leerlingen die zich inschrijven hebben de mogelijkheid om op donderdag 16 maart extra online lessen te volgen.

Aanmelden kan tot en met woensdag 2 maart via het formulier onderaan deze pagina.

Hoe werkt een Online Plusuur?

Een Plusuur is een vakinhoudelijke bijles van 120 minuten (met halverwege een pauze van een kwartier), die online plaatsvindt in kleine samenstelling. Leerlingen volgen hun Plusuur in groepjes van maximaal vijf leerlingen. De Plusuren zijn interactief: er is veel ruimte voor individuele uitleg. Meestal staat het maken van oefeningen centraal. De docent lost samen met de groep oefenvragen op, en iedereen krijgt af en toe de beurt.

Leerlingen kunnen meekijken en luisteren wanneer er vragen van anderen worden behandeld. Zij worden aangemoedigd vragen te stellen en mogen de docent interrumperen. Doordat de leerlingen dezelfde uitdagingen hebben, is het Plusuur continu relevant voor alle deelnemers.

Hoe kan ik mij aanmelden? 

Je kunt je tot en met woensdag 2 maart aanmelden via het formulier onderaan deze pagina. Iedere deelnemer ontvangt in de week van maandag 6 maart via e-mail informatie over de Plusuren. In die e-mail lees je precies terug hoe je kunt deelnemen aan de online lessen, en hoe je tijdens de les bijvoorbeeld een vraag kunt stellen aan de docent.

Stap 1.

Je wilt je extra inzetten om het schooljaar succesvol af te ronden.

Stap 2.

Je meldt je op deze pagina aan voor één of twee Plusuren.

Stap 3.

In de week van maandag 6 maart ontvang je informatie over jouw deelname.

Stap 4.

Je volgt op woensdag 16 maart één of twee Plusuren.

Inschrijven

Wil jij ook deelnemen? Laat het ons dan weten vóór woensdag 2 maart!

We raden het deelnemers aan om zich in te schrijven voor twee verschillende vakken (éénmaal ’s morgens, éénmaal ’s middags). Echter: je kunt er ook voor kiezen om aan één Plusuur deel te nemen. 

  • Tijdens de les communiceren we soms via Whatsapp. Zo kun je bijvoorbeeld een foto van je gemaakte werk aan de docent laten zien.
  • *Géén magister-emailadres, maar bijvoorbeeld gmail of hotmail.*
  • Op 16 maart vinden de eerste Plusuren plaats tussen 10:00 en 12:00. Uiteraard krijg je halverwege een pauze!
  • Op 16 maart vinden de tweede Plusuren plaats in de middag, tussen 13:00 en 15:00. Uiteraard krijg je halverwege een pauze!
  • We sturen jouw ouder/verzorger ook een bevestiging van je deelname.

Informatie

Whatsapp: +31 6 87820570
Tel: 085 877 1234
E-mail: info@onlinehuiswerkklas.nl