Online Examentraining - Meivakantie - OnlineHuiswerkklas.nl

Online Examentraining – Meivakantie

Online Examentraining op 2 en 3 mei. 

Loket Zwijndrecht wil examenleerlingen de mogelijkheid bieden om zich beter voor te bereiden op de examens. Om dit doel te bereiken is Loket Zwijndrecht een samenwerking aangegaan met de organisatie OnlineHuiswerkklas.nl. Leerlingen die zich inschrijven hebben de mogelijkheid om op 2 en 3 mei online examentrainingen te volgen. Je volgt de lessen gewoon vanuit huis. Aanmelden kan tot en met zondag 23 april.

Hoe werkt een online examentraining?

Je kunt je onderaan deze pagina inschrijven voor één of twee examentrainingen. Je volgt de lessen gewoon vanuit huis. De trainingen starten om 10:00 en duren tot 14:00. Uiteraard is er gedurende de dag voldoende pauze. De lessen vinden plaats in kleine groepjes van maximaal zes leerlingen per docent. De trainingen zijn interactief: er is veel ruimte voor individuele uitleg. Tijdens iedere examentraining wordt er eerst aandacht besteed aan de theorie. Daarna worden er samen examenvragen uitgewerkt.

Leerlingen kunnen meekijken en luisteren wanneer er vragen van anderen worden behandeld. Zij worden aangemoedigd vragen te stellen en mogen de docent interrumperen. Doordat de leerlingen dezelfde uitdagingen hebben, is de examentraining continu relevant voor alle deelnemers.

Hoe kan ik mij aanmelden? 

Je kunt je tot en met zondag 23 april aanmelden via het formulier onderaan deze pagina. Iedere deelnemer ontvangt op dinsdag 25 april via e-mail informatie over de examentraining. In die e-mail lees je precies terug hoe je kunt deelnemen aan de online trainingen, en hoe je tijdens de les bijvoorbeeld een vraag kunt stellen aan de docent.

Stap 1.

Je wilt je extra inzetten om je examens te halen!

Stap 2.

Je meldt je op deze pagina aan voor één of twee vakken.

Stap 3.

Op dinsdag 25 april ontvang je informatie over jouw deelname.

Stap 4.

Je volgt op 2 en/of 3 mei online examentraining!

De mogelijkheid tot inschrijven is op 24 april gesloten.

Informatie

Whatsapp: +31 6 87820570
Tel: 085 877 1234
E-mail: info@onlinehuiswerkklas.nl